1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Erzurumspor'a büyük şok!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Erzurumspor'a büyük şok!

Lig B 4. Klasman Grubu takımlarından Erzurumspor'un 20 futbolcusunun lisanslarının iptal edildiği bildirildi.
    Erzurumspor Başkanı Adem Keser, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Futbol Federasyonu'na olan 340 bin YTL borcun ödenmemesi nedeniyle lisansların iptal edildiğine dair faksın bugün kulübe ulaştığını belirtti.

Geçmiş döneme ait futbolcu ve teknik adam alacaklarından kaynaklanan borçlar nedeniyle son 4 haftadır lisans sıkıntısı yaşadıklarını anlatan Keser, ''Her maç öncesinde lisanslar iptal ediliyor. Şimdiye kadar birilerini araya sokarak sorunu aştık. Artık bıçak kemiğe dayandı'' diye konuştu.

Yeni Kırşehirspor maçının pazar gününe alınmasının kendilerine bir gün daha kazandırdığını kaydeden Keser, şunları söyledi:

''Pazar gününe alınmasaydı bugünkü maça çıkamayacaktık. Bir aydır yaşadığımız sıkıntıları yetkililere anlatamıyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler borcun 140 bin YTL'sini ödemeye vaat etti, ama sözünü yerine getirmedi. Bu işin ciddiyetinin anlaşılması lazım. Erzurumspor ligde kalacaktır, ama öncelikle Belediye Başkanı Küçükler başta olmak üzere yetkililer takıma sahip çıkmalıdır.''

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yazık erzurumspora..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gercektende yazik

Nesil
    2007
    Yer
    İkliminin Sert, Erkeğinin MERT olduğu AfYoNKaRaHiSaR'dan

akıllara sıgmayacak kadar sıfırı olan paralr spkaga dökülürken adamlar 250 bin ytl yüzünden dağıtılıyorlar. Erzurum a dei ülkeme yazık Türkiye ye yazık. Yazıklar olsun
    Bende sevdim seni, gözbebeğim gibi.
    Bende aşık oldum güller gibi soldum..
    Çok sevmiştim seni, Kerem'in aşkı gibi; Ama ASLI sen değildin...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

bir zamanların birinci lig takımı ne halde...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

yazik valla, erzurum un birinci lig zamanlarini hatirliyom.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Bir zamanlar neydi Erzurumspor.Çok iyi hatırlıyorum Galatasaray'dan 7 tane yemişti 5'ini Jardel atmıştı..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Galatasaray'ı ;Bir kerede Kupada 2-1 elenmişti bende onu çok iyi hatırlıyorum.
    Hayırlısı ALLAH'dan bakalım inş.ALLAH istedikleri parayı bulurlarda büyük sıkıntıdan kurtulurlar.

Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    Hayırlısı ALLAH'dan bakalım inş.ALLAH istedikleri parayı bulurlarda büyük sıkıntıdan kurtulurlar.
    Erzurum bizi 2-1 degil 1-0lik skorla elemisti.Ne kadar iyi hatirladigin belli

Yazik demiyecem erzuruma cünkü 1.lig takimi degiller,hicbirzaman bu kapasitede olamadilar.Ama batmasini istemem.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Erzurum bizi 2-1 degil 1-0lik skorla elemisti.Ne kadar iyi hatirladigin belli

Yazik demiyecem erzuruma cünkü 1.lig takimi degiller,hicbirzaman bu kapasitede olamadilar.Ama batmasini istemem.
    Normaldir o zaman ufaktım.

Normaldir o zaman ufaktım.

Kendinle celistiginin farkindamisin

Ufaktim diyorsunda ilk mesajinda hicte öyle demiyorsun,yok cok iyi hatirliyorsun falan.Cevabi alincada ufaktim diyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İyi yakalamışsın Baran .. Emin olmadığı şeyleri neden yazar insanlar hiç anlamam zaten ..

Mesaj Yetkileri