1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Oyuncunun Current Abilty'si Yüksek ama Özellikleri Kötü

Default Oyuncunun Current Abilty'si Yüksek ama Özellikleri Kötü

arkadaşlar diyelim ki adamın current abilty 200 üzerinden 180 falan ama oyun içindeki görünen özellikleri yerlerde sürünüyo böyle bi durumda adam ca sına göre mi oynar ability lerine göre mi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Anlattığın gibiyse özellikler nasıl yerlerde sürünür ki???

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

Kesinlike C.A. önemlidir.Mesela bak Fernando Torres'e.

C.A:193 Bitiricilik:14 Kafa: 15 ama oynadığı maç sayısından çok gol atıyor..
    Forumlarımıza 1'den fazla hesap ile üye olunamaz. 1'den fazla hesabı bulunan üyelerin kullandığı tüm hesaplar kapatılır

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Yani 200 üzerinden 180 olan birinin kötü olması biraz zor. Yani ileride çok geliştirecektir. Sürekli maç oynat.

Current Ability (CA), yani mevcut yetenek, oyuncunun su andaki yetenegini belirtir. Bu yetenek oyuncunun ozelliklerinin agirlikli ortalamasidir. Yani CA'si yuksek olan oyuncunun ozellikleri de yuksek olacaktir

Potential Ability (PA), potansiyel yetenek, oyuncunun ileride (her turlu sans yagver giderse) ulasabilecegi yetenek seviyesini belirler. Hem CA hem de PA’ya 200 uzerinden puan verilir. CA hic bir zaman PA’dan yuksek olamaz.

Ingiltere Premier Liginde oynayan ortalama bir oyuncunun CA'sı SI tarafindan 140 olarak belirlenmistir.

Asagida kabataslak

CA > 190 Cok nadir futbol sahalarinda gorulen ozel futbolcular icin ayirilmistir (ornegin Maradona, Pele, Ronaldinho vs.)

CA 170-189 Dunyanin en iyi oyunculari icin ayirilmistir.

CA 150-169 Dunyadaki kaliteli, kalburustu otuncular.

CA 130-149 Dunyadaki en iyi liglerde orta kalite oyunculari icerir, bu oyuncular ayni zamanda Turkcell Super Lig'in en iyi oyuncularidir.

CA 110-129 Dunyadaki en iyi liglerde yedek olan oyunculari icerir, bu oyuncular ayni zamanda Turkcell Super Lig'in kalburustu oyuncularidir.

CA 90-109 Turkcell Super Lig'de ortalamanin aldinda olan, genelde yedek bekleyen oyunculardir.

vs. vs.
    saol......

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Saolasın Coşkun abi.Ama özellikler o kadar kötü olsada bişey olmaz.Bak Torres'e süper adam güçleri çok düşük

bişi sorucam mesela oyuncunun current abilitysi 160 Potential Ability 195 bu oyuncu 21 yaşında diyelim ben bu oyuncuyu alıp güzel bir antrenman programı uygularsak sürekli maç oynatırsak bu oyuncu Potential Abilitysine yaklaşırmı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tabiki yaklaşır niye yaklaşmasın.

2010 yilinda galatasray da p.a si 195 kaleci cikti bende

bıde sole oluo mesala oyuncunun ca sı 165 vea 175 ama oyundakı ozellıklerı oynadıgı bolgenın en ıyısı seklınde olabılır..bu durumlarda ca fazla dıkkate almaman lazım..
    ornegın forvet adamının ozellıklerı bıtırıcıklık 19 hız sut pas 19 vea 20 ama dıer ozellıklerı 3 5 7 gııb ıse ca sı ortalama oldugu ıcın dusuk olur ama oynadıgı mevkııde en ıısı odur..;D

arkadaslar 2011 de samsunspordan ali volkan die bı oyuncu kaptım 16 yasında pa 198... nasıl amaaa?? bide velez sarsfıeld den cristian gaitan adam gene 2010 da çıktı aynı pa 198 ve wonderkıd olarak sozlesme ımzalayarak kaptım fb ye.. suan 2014 deyım gaitana 99.000.000 ytl ıstıyorum rıver su ana kadar 45e kadar cıktı.bı de fb nın alt yapısında ibrahim terzi die bı kaleci cıktı gene 2011 de pa 193 ınanılmaz daha 18 yasında.bjk den de mustafa ömer dıe bır defans kaptım 1,800 milyon dolara 18 yasında pa 195 abartı genc takımım var en fazla 3 sezon sonra yıkacak...

Leoucwhsua Misafir

ben hiç bir zaman potensiyel yada current a bakmam.forvetse forvette olması gereken özellikler varmı defansa defansta olması gerekenler varmı diye bakın.mesela pablo vitti.potensiyeli 140 civarı.ama hız 18 bitirirciilk 19 çeviklik 17.forvet için bunlar süper.gerisi boş

ben hiç bir zaman potensiyel yada current a bakmam.forvetse forvette olması gereken özellikler varmı defansa defansta olması gerekenler varmı diye bakın.mesela pablo vitti.potensiyeli 140 civarı.ama hız 18 bitirirciilk 19 çeviklik 17.forvet için bunlar süper.gerisi boş
    aynen katılıyorum

Mesaj Yetkileri