1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Başkan Ve Transfer

Default Başkan Ve Transfer

Everton'da idim geldiğimde kulübün mali sıkıntıları vardı. 3 sezon sonra kulübün bütçesi devlerle yarışır hale geldi(tabi benim sayemde). fakat başkan onca başarıma rağmen hiçbir transfer bütçesi isteğime cevap vermiyordu. Daha sonra en iyi oyuncularım "TİM CAHİ"LL ", MİKEL ARTETA" ve "ANDREW JOHNSON" u bana sormadan sattı ve yerlerine istemediğim oyuncular aldı. Ben de istifa ettim ve ezeli rakipleri LİVERPOOL a gidip yeni başarılar elde ettim. 6 sezon sonra everton küme düştü.

siz de başkanla olan anılarınızı buraya yazabilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ben dardanel'deyken Başkan Mehmet Batdal'ı 1.50£ sattı.......

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Bende Owen için Aston Villa'dan 50mn istedim..zaten kabul ecektim ama başkan ediverdi saolsun..

Manchestra united 60 mn ye altyapimdan cikan super bir oyuncu kacirdim baskanin yuzunden

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Chelsea'de defansın sol kanadında Ashley Cole, Wayne Bridge ve Elmer vardı.Ama başkan sağolsun sol kanada Eric Abidal'i 18M $'a aldı ne gerek varsa.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Alır Abromovıc boyle
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

bende adrianoyu satmak istemiyordum chelsea 100 milyon dolar teklif yaptı başkan kabul etti orada küplere binmiştim ama sonra chelsea transfer ücretini ödeyemedi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Villa'ya 105 mn teklif etti chelsea reddettim ama Başkan bu teklif reddedilmeyecek kadar iyi dedi ve sattı

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by welet View Post
    Villa'ya 105 mn teklif etti chelsea reddettim ama Başkan bu teklif reddedilmeyecek kadar iyi dedi ve sattı
    Bence adam haklı..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başkanlar maalesef çok karılıyor transfer olayına küçük takmsan oyuncularını satıyolar büyük takımsan oyuncu alıyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hayret benim daha başıma gelmedi

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

bende 06 dayken chelsea da riise yi almıştı abrahamovic başka da bişey olmadı

İnter'deyken Adrianoyu 50MN euro'ya chelsea'ye satıp 35MN David Villa yı aldım..
    Sağolsun başkan 1 sene sonra Adriano'yu tekrar geri aldı...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

V.Manisa'da enyeama'yı dortmund istedi 7 milyon pounda hic bana sorulmadan satıldı
    daha sonra manisadan werder bremen'e gittim orda matias fernandezi istedim manisadan 6.5 milyon pounda onu da sorgusuz verdiler ama kontratta anlasamadık

baskanlarr cok acımasızz palermoda ılk sezonumda 32 haftada 4 puan farkla lıder olmama ragmen !!! yenı yonetım basa gectı ve benı kovduu !! ee sonra noldu palermo lıgı 4 uncu bıtırdıı ohh canıma degsın

daha böyle şeyler yaşamadım aman başkan işine baksın

Mesaj Yetkileri