Kasımpaşa
İstanbul BŞB
Berabere
(/s)
Kasımpaşa bu maçı kendi sahasında oynayacakmış bu gazla bu maçı alırlar diyorum![]()
Kasımpaşa son haftalarda iyi futbol oynuy,uzun bi aradan sonra kendi sahalarında oynayacaklar bu yüzden Kasımpaşa'ya güveniyorum.2-0 kazanır diyorum.
Kasımpaşa umutlandı ve bunu da futboluna yansıtıyor ancak İ. B. B ters bir takım. Bu maçta herşey olabilir ancak ben Kasımpaşa kazanır diyorum.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Kasımpaşa ligin sonuna demir attı.Belediyespor nacizane kadrosu ile Kasımpaşa'yı bozguna uğratacaktır bence.
Kasımpaşa atak içerisinde.Ben onlara hala şans tanıyorum.Bu maçı alırlar ve şanslarını devam ettirirler.
Belediye KAsımpaşa'yı dağıtır. Kasımpaşa artık düştü hiçbir şansları yok bana göre. Belediye ise 2. yarının başarılı ekiplerinden takip edebildiğim kadarıyla. Geçen hafta Konya'ya 5 attılar sanırım. Kasımpaşa'ya da atarlar bir okadar.
Kasımpaşa düştüğü için maçlarını rahat oynuyor.İBB ise geçen hafta süpriz yaptı.Bence bu maç berabere biter skor olarak tahminim ise 1-1.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Kasımpaşa ilk defa yenı stadında oynuyor ve taraftar desteği büyük olacaktır..Bu maçı Kasımpaşa takımı kolay kolay bırakmaz..
Kasımpaşa ilk kez yeni stadında oynayacak bu gazla alırlar maçı
Şuan 1-0 Önde..İlk yarı bitti..
Kasımpaşa son haftalarda formda eğer bu haftayıda 3 puanla kapatırlarsa süper olur onlar için