1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Uefa katsayi sorunu :S ?

Default Uefa katsayi sorunu :S ?

Sa arkadaslar. Ben fenerbahçe ile lige basladim. 4 sezon bitirdim 5. sezonumdayim 1.Sezonda Şampiyonlar ligi 3. ön elemede elendim uefaya düstüm guruplara katildim guruplardan ciktim fakat ilk turda elendim. 2 sezon gene smp 3 ön elemede elendim uefaya kaldim bu sefer ceyrek finalde elendim. 3 sezon Şampiyonlar liginde Yari final oynadim 4. Sezonda gene sampiyonlar liginde yari final oynadim Ama Siralamada benim takimim 27. siraya yükseldi ülke puanlari artmadi. Ve Ben hala 5. sezonda ön eleme oynayarak Şampiyonlar ligine katildim Acaba bu sorun mu ? Sorunsa nasi cözebilirim

usrobotics Misafir

hangi versiyonu kullaniyosun ben de artiyor 7.0.1 var

Bende o versionu kullaniyorum ama artmio. Anca takimim avrupa sıralamasi deyişiyo. Avrupa siralamasinda 27. sıradayim ama hala 2 takim katilio ve 1. ön eleme 2. de iki tane ön eleme oynuoo

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ülke puanın için seninle birlikte bir kaç takımın daha Avrupa'da başarılı olması gerekir.

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Ülke puanın için seninle birlikte bir kaç takımın daha Avrupa'da başarılı olması gerekir.
    Bunu duyduguma sevindim tşk ederim aciklama icin. Benden sonraki takim yani Ç.Rizespor Şampiyonlar liginde ne kadar başarili olur bu sene oda bi sorun tabi euheuhee

Mesaj Yetkileri