Rize için yeterli bir stad ama rize bu sen düşecek gibi
hayırlısı olsun ne diyelim asansör takım rize, aynen almanya'nın köln'ü gibi
Stad falan hikaye küme düşecekler haberleri yok. Sürekli yanlış teknik adam ve oyuncu seçimleri bakalım Rize'yi daha ne kadar Süper Lig'de tutacak.
Ne asansörü ya kaç yıldır ligdeyiz thersonAyrıca aslında oyuncularımız yetenekli ama istikrar yakalayamadık bi türlü..
yeni bir stad yapıyorsun büyük yap ki büyük organziasyonlarda elimizin altında stad olsun...
rizede her sene düşmemeye oynuyor kardeşim...düşemedi gitti ligden...
15.000 Rize'nin kendi taraftar potansiyeli için biraz fazla bile sanki. Bu kadar kişinin maça gideceğini sanmıyorum Rize'de, tabi Rize'de ne kadar maça giden var bilmiyorum sadece tahmini.
15 defa Saffet Susici takimin basina getirceklerine bi kac kalici topcu alsaydilar her gecen sene kume dusme tehlikesinle karsilasmazdilar
stat kadıköyün tek katlısı ama 2.lig için biraz fazla iyi
Her sene küme düşmemeye oynuyor Rize bu stad hatrına ligde kalsınlar bari![]()
Bencede gereksiz olacak küme düşmemeye oynayan bir takım heleki 2.lige düşerse taraftar çekemezler.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Rizespor'a hayırlı olması dileğiyle.
Her şehirde güzel statlar olsun ki zeminler futbola engel olmasın.Rize'yi sevmesemde hayırlı olsun diyorum..Bu stat hatrına düşmeyebilirler..![]()
So what?
Saike
Ç.Rizespor için güzel bir stat....
Takımlarımız artık statları büyütmeye başladılar taraftarlarında statları doldurması lazım....
Bu arada yana yapılan tesislere bazı takımlar hayran kalmış bu tesisi örnek alacaklarmış....
2.lig te böyle bir stat süper olur![]()
Sahipsiz sanıp küstahca bi cevap yazmışsın Rize'ye..fakat en az sizin kadar sahibi vardır Rizenin..ama unutmaki sen o 2.lig takımı dediğin takımı 10 kişiyle zor yendin..acaba kümeyi kim hakediyor ? ayrıca tutturmuşsunuz bi olay gidiyosunuz..bence haklsınızda ama ozaman birşeyler yapacaktınız dah girişimci olacaktınız..Aradan geçti 5 yıl hala kümeye oynuyordu Bursa 2 haftaya kadar biraz kendinizde suçu arayın..
tamam beyler sakin...daha kimin düştüğü kaldığı belli değil...
Proje güzele benziyor. Kapalı salon ile Futbol Stadyumum yan yana olması gayet iyi. Türkiye yeni stadlara kavuştukca futbol zevki artıyor. Tribünler çimlere yaklaştıkca daha zevkli maçlar oluyor. Bir önerim olacak tabii duymazlar, ama stadyumda kullanılacak ısıtma siteminin borularını çimlerin altında geçerce çimler sıcak borular ile kışın çimlerde karın erimesi ve donmayı engelleyebilir.
memleketim inşallah düşmezher sene şansımız yaver gidiyordu ama bu sene olmayacak gibi
![]()
rizeye hayırlı olsun
ama o şehrin stad dışında daha çok etsiği var bu malum
onun yerine adam gibi bir takım projesi daha yararlı olurdu herhalde rize ligdeki en fazla teknik adam değiştiren takımlardan biridir önce bu gibi sorunların önüne geçilsin bence
Bir ara takımı gençleştirdik artık daha profosyonel çalışıcaz gibi bir açıklaması olmuştu yönetimin. O açıklamanın ardından Rize feci bir çöküşe geçti umarım yeni stadları hayırlı olur.
yönetimdeki yanlışlıklar devam ettikçe takım her sene daha da kötüye gider.. inş. toparlanırlar gidişat hayra alamet değil..
stadda gayet güzel hayırlı olsun