1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: 2007 Serdar'ın yılı oluyor

1. Default 2007 Serdar'ın yılı oluyor

Fenerbahçe'de Rüştü'nün sakatlığı, Volkan'ın ise formsuzluğunda kaleye geçerek herkesin güvenini kazanan Serdar, "Kaledeki görevimi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğim. Taraftarın desteğine teşekkür ederim" dedi.

Bursaspor'dan transfer edildikten sonra önündeki Rüştü- Volkan ikilisinden kaleyi devralmasına imkansız gözüyle bakılan genç file bekçisi, "F.Bahçe'ye formanın ne kadar zor olduğunu bilerek gelmiştim. Ama her an oynayacakmışım gibi sürekli çalıştım. Hocaların kararına saygımda bir değişiklik olmaz. Görev düştüğünde en iyisini yapmak üzere F.Bahçe'deyim. En iyisini de yapmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu.

İKİ KUPAYI DA ALACAĞIZ

Bu senenin başında baba olan Serdar sözlerini şöyle sürdürdü: "2007 senesi bana çok uğurlu geldi. Ocak ayında baba oldum. Şimdi de F.Bahçe gibi büyük bir takımın kalesini koruyorum. Bu sezon bizim için çok önemli. 100.yılımızda hem şampiyon olmayı hem de Türkiye Kupası'nı kazanmayı istiyoruz. Taraftarımız hem İstanbul'da hem de deplasmanlarda bize büyük destek veriyor. Herkes havaya girdi"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Serdar son maçlarda iyi performans gösteriyor umarım daha da iyi olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Serdar Çok iyi Bir Performans Sergiliyor Son maçlarda Son İki maçtada Gol Yemedi Böyle devam ederse Serdar Kolay Kolay Fenerbahçe Kalesini Bırakmaz..

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

kim iyiyse o oynasın kalemizde.İsim önemli değil...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

serdar iyi gidiyor bence kesilmemeli sezon sonuna kadar kalede durmali bir sakatlik vs olmassa tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

fb avrupayi hedefliyorsa yabanci kaleci sart

Nesil
    2006

Millti takımada cağrılır yakında süper oynuyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul