-
F.Bahçe'de Alex cephesi ikili oynuyor
Alex De Souza için Fenerbahçe ile iki yıl için daha el sıkışan menajer Figer ortadan kayboldu. Juan Figer'in Avrupa'da temaslarda olduğu öğrenildi...
Fenerbahçe'nin sözleşme yenilemek istediği Alex ile istenen anlaşma bir türlü imzalanamadı. "İstanbul'a döneceğim" diyerek Türkiye'den ayrılan Brezilyalı oyuncunun Menajeri Juan Figer kayıplara karıştı.
Alex'in Fenerbahçe'de kalması için iki yıllık prensip anlaşması yapılan ünlü menajer, Brezilyalı oyuncuya, daha iyi şartlarda Avrupa'da kulüp bulabilmek için zaman kazanmaya çalışıyor.
Başkan Aziz Yıldırım'ın resmi açıklamasına karşın, Alex ile yeni sözleşme imzalaması on gün gecikirken, Figer'in Türkiye'ye ne zaman geleceği de belli olmadı.
Brezilyalı oyuncu için Fenerbahçe Yönetimi ile el sıkışan, ancak imza atmayan Figer'in, yeni sezon için oyuncu planlaması yapmak üzere Türkiye'den ayrılması ve geri dönüş ve imza tarihi için verdiği randevuya gelmemesi, sarı-lacivertlileri sıkıntıya soktu.
Endişeli bekleyiş
Galatasaray ile Beşiktaş'ın da peşinde olduğu belirtilen Alex'in, yeni sezonlarda da Fenerbahçe formasını giymesi şimdilik kesinleşmemişken, yeni krizin patlak vermesinden endişeleniyor.
Figer'in Türkiye'ye gelişi sonrasında futbolunda belirgin bir iyileşme olan Alex'in, şampiyonluk yolunda kalan dokuz maçta yeniden verimsiz bir döneme girmesinden de endişe duyuluyor.
-
Öle şeymi olurmuş kulüp bulamazsa adam fenerde kalcak ben başkan olcaktım hiç imzalattırmazdım
Mesaj Yetkileri