Geçenlerde bahsetmiştim. En iyi managerler bölümünde hepimizden birkaç tane var bende ilk onda 8 ayrı fokocaman manager var :-) . sanırım bu hepimizde bi sorun . Bunu temizlemenin yolu varmıdır diye bi soru sormuştum pek ilgilenen çıkmadı teknik sorumlulardan ben kendi çapımda bi araştırma yaptım ve bu Hall of fame sekmesının Crogram files/sports interactive/Footbal Manager 2007/data/panels içindeki Hall of fame panel dosyanında oldugunu buldum. bu dosyayı data/panel içerisinden kaldırdıgımızda ise oyunun içerisindeki En iyiler bölümü olduğu gibi siliniyor hiçbir bilgi kalmıyor. yapmak istediğimiz ise o dosya içerisindeki belki bir kaç satırı silerek kendi manager ismimizi o listeden silebilmek :-) işte bu noktada ben yetersiz kalıyorum yetersiz ingilizce ile sanırım teknik sorumlular bu konuyu artık çözerler bu hall of fame bölümündeki silme işlemini çözerlerse eminim çok arkadaşların sorununu çözmüş olacaklar ... teknik sorumlu arkadaşları göreve çağırıyorum müsaitlerse dabii :-)) .. haydi kolay gele ...