1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: savegame\rgman sorunu

1. Unhappy savegame\rgman sorunu

arkadaslar oyunu super oynuyordum besiktasa uefyi bile kazandirdim hilesiz uzun ugras ve yillar sonucu. fakat save game yaparken elektrik gitti ve load edilmiyor oyunda

C:\Documents and Settings\B.ARMAN\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2007\Temporary\savegame\rgman

bu klasordeki fixman hatali chcdsk calistirin diyor ne yapmam gerek yada elinizde bu klasoru bana upload edebilir misiniz lutfen yardim edinnn

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

O oyunun kurtuluşu yok.Yeni oyuna başlayabilirsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Banada 2005 De Olmuştu Bende Anelka yı Almıştım Fenerbahçeye çok sevinmiştİm Ama Bayram günü Babam Kızdığı için Load Game Yaparken fişi çekmiştim.

Sonrasinda İse Sende Kİ Aynı HÜsran.

Üstüne bir bardak soğuk su iyi gider

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Dostum oyunu kurtaramazsın sanırım.geçmiş olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

1. Başlat/Çalıştır/command'ı çalıştır.
    2. c: sürücüsündeyken (veya kayıtlı oyun hangi sürücüde ise) chkdsk /r komutunu yaz ve enter'a bas.
    3. "Disk kilitlenemiyor, chkdsk bir sonraki başlatmada çalıştırılsın mı?" diye soru gelecek ve "E" tuşuna bastıktan sonra enter'a bas.
    4. Bilgisayarı yeniden başlat, açılışta gelen "mavi ekranlı chkdsk taraması"nın sonuna kadar bekle.
    5. Olursa, ücreti nasıl ödeyeceğini anlatırım.

6. Unhappy

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    1. Başlat/Çalıştır/command'ı çalıştır.
    2. c: sürücüsündeyken (veya kayıtlı oyun hangi sürücüde ise) chkdsk /r komutunu yaz ve enter'a bas.
    3. "Disk kilitlenemiyor, chkdsk bir sonraki başlatmada çalıştırılsın mı?" diye soru gelecek ve "E" tuşuna bastıktan sonra enter'a bas.
    4. Bilgisayarı yeniden başlat, açılışta gelen "mavi ekranlı chkdsk taraması"nın sonuna kadar bekle.
    5. Olursa, ücreti nasıl ödeyeceğini anlatırım.

ya dostum gercekten bu ise yariyormu. cunku tarama cok uzun surecek 120gb hardiskin tamami dolu nerdeyse kisa yollarindan birini biliyor musun. lutfen arkadaslar birdaha fmyi oynamicam yoksa vazgectim

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

İşe yarıyor mu derken, şimdi bilgisayar işlerinde kesin olur diye bir şey yok, deneyeceksin ama 120 gb hard disk biraz uzun sürebilir. Bende 40 gb disk var ve en fazla yarım saat sürüyor, ona göre hesap et.

Bir yol daha var kayıtlı oyununun bir kopyasını al ve bu kopya üzerinden "Save Game Cleaner" programıyla gereksiz kısımları silme işlemi yap. Sonra bu programda sildiğin kayıtlı oyunla, "load" işlemini yap. Belki sorununa çare olur.

8. Default

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    İşe yarıyor mu derken, şimdi bilgisayar işlerinde kesin olur diye bir şey yok, deneyeceksin ama 120 gb hard disk biraz uzun sürebilir. Bende 40 gb disk var ve en fazla yarım saat sürüyor, ona göre hesap et.

Bir yol daha var kayıtlı oyununun bir kopyasını al ve bu kopya üzerinden "Save Game Cleaner" programıyla gereksiz kısımları silme işlemi yap. Sonra bu programda sildiğin kayıtlı oyunla, "load" işlemini yap. Belki sorununa çare olur.

acaba sen c surucusu icindeki basta soyledigim dosyayi gonderebilir misin acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Arkadaslar, eger bozulmus oyununuz varsa, save game cleaner ile temizleme islemi yapin. Bu teknigin telif hakki benim. Barmans, dedigin dosyayi aksam eve gidince yollarim.

10. Unhappy

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bana birisi Zara görmüş SAVE'li oyun uzantısını upload edip yollayabilir mi. Bende bir çalışma yapıyım üstünde. Linki ÖM ile yolluyabilirsiniz.

sadece c surucunde aplication data daki dosyayi gonderirseniz olay cozulecek. cunku 5tane save game vardi 5ide bozuldu ayni anda lutfen yardim

11. Default

ya bunun hic mi cozumu yok ya.o kadar emek harca hop gideversin.save game cleaner lada olmuyo kafayi yedim aksam aksam.

Mesaj Yetkileri