Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 109 sonuç

Konu: Milliler de Turkuaz forma giyecek

Default Milliler de Turkuaz forma giyecek

Milli Futbol Takımı'nın sponsoru olan Nike, Ay-Yıldızlı ekip için deplasman maçlarında beyaz renk üzerine turkuaz detaylar içeren formalar hazırlayacak...

Milli Takım'ın forma sponsoru Nike, milli takımın yeni formalarıyla ilgili açıklama yaparak, dış saha maçları için beyaz renk üzerine turkuaz detaylar içeren formalar hazırladıklarını açıkladı.

Nike'dan yapılan açıklamada, Nike'ın, yeni dönemdeki Türkiye Milli Takımı formasıyla ilgili olarak futbol severlerin klasik kırmızı renge olan tutkusunu paylaştığı ve milli takımın iç saha formasının bu renkte tasarlandığı ifade edildi. Açıklamada, milli takımın dış saha formasının ise beyaz üzerine turkuaz detaylar içerdiği dile getirildi.

Nike açıklamasında, firmanın sponsor olduğu tüm diğer ülke federasyonlarıyla yaptığı gibi iç ve dış saha formalarının tasarımlarını Türkiye Futbol Federasyonu ile beraber karara bağladığını da vurguladı.

Tasarımın 14 ay önce üzerinde çalışılmaya başlandığı kaydedilen açıklamada, her iki tasarımın gelecek aylarda lanse edileceği belirtildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sıktı ama bu turkuaz muhabbeti.Biz Beyaz formanın üstüne Ayyıldızlı kırmızı şeritli forma istiyoruzz...

Fenerbahçe bir turkuaz forma çıkardı diye, hemen Nike da özenmiş olsa gerek milli takıma da yapalım demiş

Güzel olur milli takım için turkuaz forma. Fenerbahçe bu sene Avrupa'da giyeceği turkuaz forma ile hatırlanacak, milli takım da artık bu formayla hatırlanır böylece. Nasıl Hollanda'yı turuncu formasıyla, Portekiz'i bordo, Brezilya'yı sarı forma ile anımsıyorsak aynısı bizim ülkemiz için de geçerli olacak, gerçekten iyi olacak.

Mehmet Demirkol'u dinlemiştim Stadyum programında.
    Bizim Millî takımın forması farklı olmalı. Türk takımı olduğunu belli etmeli diyordu.
    Turkuaz forma söylemişti o da

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Fenerbahçe bir turkuaz forma çıkardı diye, hemen Nike da özenmiş olsa gerek milli takıma da yapalım demiş

Güzel olur milli takım için turkuaz forma. Fenerbahçe bu sene Avrupa'da giyeceği turkuaz forma ile hatırlanacak, milli takım da artık bu formayla hatırlanır böylece. Nasıl Hollanda'yı turuncu formasıyla, Portekiz'i bordo, Brezilya'yı sarı forma ile anımsıyorsak aynısı bizim ülkemiz için de geçerli olacak, gerçekten iyi olacak.
    Bu mantığa göre Fenerbahçe de Galatasaray'dan özendei.Çünkü hatırlarsanız Gs Turkuaz forma kullandı
    Turkuaz forma konusunda ise ben karşıyım.Ben Kırmızı Beyaz göğüs kısmında ay-yıldız olan formayı istiyorum.Eskisi gibi....

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kırmızı Beyaz formanın suyu mu çıkmış..

gerçekten çok uzadı bu turkuaz fenerin yeni adetlerinden türk milli takımının rengi kırmızı beyazdır ne turkuzaı

Adidas'ın Fenerbahçe için yaptığı turkuaz formayı pek beğenmemiştim, bunu diğer konuda belirtmiştim.

Milli takımın sponsoru Nike. Şimdi bir de Nike'ın turkuaz formasını göreceğiz. Eminim Nike çok daha kaliteli bir forma yapacaktır. Adidas'ın yaptığı ile Nike'ın yaptığı arasında büyük farklar olacak, hepimiz göreceğiz. Keşke Fenerbahçe'nin de sponsoru Nike olsa diyeceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Thumbs down

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Sıktı ama bu turkuaz muhabbeti.Biz Beyaz formanın üstüne Ayyıldızlı kırmızı şeritli forma istiyoruzz...
    Formamızı Geri Verin. Önce klasik gitti şimdi Kırmızı-Beyaz yerine Turkuaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Turkuaz da bir Türk rengi bunu unutmadan yorum yapın..

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Turkuaz da bir Türk rengi bunu unutmadan yorum yapın..
    Biliyorum Türk Rengi olduğunu Turkuaz=Türk Mavisi fakat bizim resmi rengimiz yıllardır kullandığımız rengimiz Kırmızı-Beyaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yok tabi ki kırmızı beyaz şeritli forma bende istiyorum böyle olmasını.. Sadece nerden çıktı turkuaz falan dediğin için söledim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla değişik,hoş formalar yapsınlarda Turkuaz,Kırmızı-Beyaz fark etmez.Ne o öyle çuval gibi formalar giyiyor milli takımlarımız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    34

saçmalık...
    www.formamigeriver.com
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Turkuaz bu sene moda galiba

Galatasaray'ın siyah,Trabzon'un turuncu,Fenerbahçe'nin turkuaz forması gibi bu da hoşuma gitmiyor...Çok mu gelenekselciyim ne??

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

bence böyle bir uygulama güzel olur.. milli takimin beyaz formasi cok kötüydü zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Turkuaz ne alaka.............Bir ara Galatasaray dada vardı gece maclarında gri görüküyordu hatılatırım...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Turkuaz bence güzel bir renk, ona bakarsak Trabzon'da da vardi..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Milli takıma ne alaka bence.....Sanırım adı türklerden geldigi için öyle..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Zaten milli takım cok giymez bence....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hep kırmızı giyecek değil ya,tabi ki bunu da giyecek.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Thumbs up

Sıktı ama bu turkuaz muhabbeti.Biz Beyaz formanın üstüne Ayyıldızlı kırmızı şeritli forma istiyoruzz

Yaa Biz Şortu Kırmızı Üstü Beyaz türkiye oldugunu belirten formaları istiyoruz

Bunlar sistematikman milli degerlerimizi bize yabancilastirmaya and icmis batili neo-kolonialist sirketlerin basinin altindan cikiyor sizlere soyliyeyim.

Turkuaz formayi kabul etmememiz gerek. Halk arasinda bir soylem vardir, hepiniz bilirsiniz: "Bugun elini veren, yarin ... verir." diye.

Degerlerimize sahip cikalim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray turkuaz forma giydiğinde bütün spor yazarları dalga geçiyordu ne biçim forma bu..Böyle renkte forma mı olur diye?Sonra Fenerbahçe çıkardı..Yere göğe sığdırılamadı..Şimdi de Millî takım turkuaz forma giyecek..Beyaz-turkuaz olacak diye biliyorum o forma..Biz Yunanistan mıyız ki Yunan bayrağına benzer renkte forma giyeceğiz?Bence büyük hata..Anlı şanlı Türk bayrağı desenli forma yapacaklarına turkuaz-beyaz forma yapıyorlar..

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

hiç görmedim bende bu formayı merak ediyorum ama benim gönlüm çubuklu kırmızı-beyaz forma çok güzel olurdu

Turkuaz forma giyilecekmiiş peh

Milli forma KIRMIZI BEYAZDIR bu böyle biline

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by The Champion View Post
    Kesinlikle isterim.Zaten dış saha maçlarını diyor.İç saha da bende bantlı formayı isterim.Turkuaza bu kadar kötü yaklaşmayın.Sonuçta türk mavisi.Hem İtalya'nın da gök mavisiyle alakası yok ama yıllardır onları böyle kabul ettik.Kimse de çıkıp bu İtalya'nın formasının rengi niye böyle demedi.Biz de bir başlasak hem kendimize hem de dünyaya alıştırırız.Hem Fenerbahçe'nin ki gibi düz turkuaz olmayacakmış.Beyaz üzerine turkuaz desenler kesinlikle daha hoş durur.Bir de formaları yapan firmanın kalitesi de var tabi...
    Onlara bayrak sadece sembolik geliyor..Bizde öyle değil..Bu bayrak için kaç milyon kişi can verdi..Hiçbir ülkede böyle tarih yok..Onun için de bayrağımıza,renklerimize,milletimize,bağımsızlığım ıza BAĞLIYIZ..(var mı ötesi?)İtalya'ya da ondan kimse neden gök mavisi formanız demiyor..Hoşlarına gitmiş yapmışlar..Bizde bayrak sevgisi var..Renklere olan bağlılık var..Bunu bozmak büyük yanlış.Ona bakasarsan neredeyse Türkiye hariç bütün ülkeler millî takım formasında bayrağını arma olarak kullanmıyor..Biri Federasyon'unun armasını kullanıyor..Diğeri özel olarak başka bir arma kullanıyor vs vs..Bizde bayrağa bağlılık olduğu için anlı şanlı Türk bayrağımızı formamızda taşıyoruz..Bizde renklere de bağlılık olduğu için Nike'ın bu renkleri bozması bence büyük bir yanlış..

omer-faruk-14 Misafir

En iyisi oldu da neden bu kadar karşı çıkılıyor anlamadım. Türkuaz. Adından belli oluyor zaten.

valla bizim formalar kırmızı beyaz olmalı ama olursa kalecinın forması olabılır

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri