1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: "Trabzon'a döneceğim"

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Default "Trabzon'a döneceğim"

Fatih Tekke, "Türkiye'de sadece Trabzonspor'da oynarım. Jübilemi bordo-mavili forma altında yapacağım" dedi.

Uyum sorunu çekiyorum
    Trabzonspor alt yapısından yetişen ve bordo-mavili forma altında kaptanlığa kadar yükselme onuruna erişen Gökdeniz Karadeniz, geçtiğimiz günlerde Rusya'nın Rubin Kazan takımına 8.7 milyon euro gibi antronomik bir ücret karşılığında transfer oldu. Trabzonspor'un bir diğer efsane futbolcusu Fatih Tekke de bilindiği gibi Rus Ligi'nin güçlü ekiplerinden Zenit forması giyiyor. Bir zamanlar Trabzonspor'un başarısı için ter döken Gökdeniz ve Fatih, Zenit-Rubin Kazan maçında birbirlerine rakip oldu. Bu anlamlı karşılaşma öncesinde iki yıldız da özel açıklamalarda bulundu.

"UYUM SAĞLAYAMADIM"

"Su küçüğün söz büyüğün" sözünün gereği olarak Fatih Tekke konuşmaya başladı. Rusya'ya hâlâ uyum sağlayamadığını dile getiren milli santrfor, bir gün Trabzonspor'a döneceğini söyledi. Fatih Tekke, "Rusya'ya hâlâ tam olarak uyum sağlayamadım. Her yönüyle bambaşka bir ülke. Ancak yine de ben burada mutluyum. Zenit ile sözleşmem de sürüyor. Şu anda yedek soyunuyorum. Ama kendimi Ağustos sonuna kadar kulubümde kalmaya şartlandırdım. O zamana kadar tekliflere kulağım kapalı. Fakat hayatta neyin ne olacağı da hiç belli olmaz. Avrupa'dan bazı takımlardan ciddi teklifler alıyorum. Bunları değerlendirebilirim. Ama Türkiye'de formasını giyeceğim tek kulüp Trabzonspor'dur. Başka bir takımda kesinlikle oynamam. Bu kadar açık ve net konuşuyorum. Trabzonspor'a da bir gün dönmeyi düşünüyorum. Hedefim futbolu Trabzonspor forması altında bırakmak" ifadesini kullandı.

MAÇI GÖKDENİZ KAZANDIRDI

Zenit-Rubin Kazan maçının nasıl sonuçlandığına gelince. Zenit, sahasında karşılaşmada Arshavin'in attığı golle 1-0 öne geçti. Ama ikinci yarıya Gökdeniz damga vurdu. 75. dakikada Syemak'ın golünün asistini yapan Gökdeniz; 77 ve 83. dakikalarda kaydettiği gollerle Rubin Kazan'a galibiyeti getirdi.

Sabah

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Zamanında sırf gitmiş olmak için gittiği Rusya'da aradığını bulamadı umarım avrupadan gelen teklifleri degerlendirir ve avrupada iyi bir takımda oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Rusya'ya gitmesi hataydı keşke baştan Avrupa'ya gitseydi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Geri gelip eski Fatih olabilecekmi ? hicte zannetmiyorum ama

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Geçen sene özellikle son maçlarda yaptığı katkılarla Zenit'in şampiyonluğunda önemli rol oynamıştı. Döneceği ve jubilesini yapacağı yer tabikide Trabzonspor olacaktır. Zamanında gitmek isteseydi çoktan giderdi hemde kulube 5 kuruş kazandırmadan. Gerçi canı gibi sevdiği Trabzonspor'a 7.5 m avro gibi bir para kazandırdı ama malesef bu paranın nereye gittiği ve nerde olduğuda hala bilinmiyor. Ayrıca ben şuan bu yaşımdayken ailemden yada dışardan biraz baskı görsem bunalacağım bir ortamda Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz son 2 sene Trabzon'da özel korumaları olmadan dışarıya çıkamıyorlardı. Bunuda unutmamak gerekir.

eski ya da yeni fatih farketmez Umut dan daha iyi olacağı kesin ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gökdeniz ile ele ele gelirler

Daha erken böyle konusmalar,Rusyaya daha yeni gitti,oradan Avrupaya gecsin,ülkemizi iyi sekilde temsil etsin,kariyerinin son döneminde gelir Trabzona,burada birakir futbolu.Zaten lejyoner sayimiz az,bari böyle yetenekli isimler bizi orada temsil etsinler,adimizi daha da cok duyursunlar Dünya futboluna.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Daha erken böyle konusmalar,Rusyaya daha yeni gitti,oradan Avrupaya gecsin,ülkemizi iyi sekilde temsil etsin
    Barancim bilmiyorum bana katilirmisin ama ben hep sunu savundum Fatih ve Gokdeniz konusunda: Turkiye Ligi'nden Avrupaya acilamayan bir oyuncunun Rusya Ligi'nden Avrupaya acilma istegi tamamen hayalcilik olur...

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Barancim bilmiyorum bana katilirmisin ama ben hep sunu savundum Fatih ve Gokdeniz konusunda: Turkiye Ligi'nden Avrupaya acilamayan bir oyuncunun Rusya Ligi'nden Avrupaya acilma istegi tamamen hayalcilik olur...
    Tabi abi haklisin bi yerde,ama bu oyuncularin yetenekleri de ortada,yani ben onlarin yeteneklerine güveniyorum,Rusyayi basamak olarak kullanabilirler,sonucta Rusyadan Avrupaya acilan cok futbolcu var,bizimkiler de neden olmasin ki ?

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Tabi abi haklisin bi yerde,ama bu oyuncularin yetenekleri de ortada,yani ben onlarin yeteneklerine güveniyorum,Rusyayi basamak olarak kullanabilirler,sonucta Rusyadan Avrupaya acilan cok futbolcu var,bizimkiler de neden olmasin ki ?
    Rusyadan Avrupa'ya acilan oyuncularin tamamina yakini Rus oyunculardan olusmakta.Bu acilanlar da milli takim oyuncusu olmalari sebebiyle Avrupa takimlarina gittiler.

Elbette bizim oyuncularimiz oradan da buyuk bir kulube gecebilir fakat benim soylemek istedigim Avrupaya acilmaksa bu futbolcularin amaclari Rusya Ligi'ni secmelerinin yanlis oldugu...

Rus futbolu su an Turk futbolundan cok daha geride. Her ne kadar futbolumuzu yerden yere vursak da Rus futbolu kadar da alcakta olmadigimiza inaniyorum.

Futbolda transfer bir modadir. Ornegin bir ulkenin oyuncusu yabanci bir ulkeye transfer oldugunda vatandaslari o ulkeye transfer yagmuruna baslar. Fatih bir hata yapti, Trabzonspor'u birakip gitti. Ardindan Gokdeniz, Gokhan ve su an Rusyaya gitmeye can atan bazi oyuncularimiz bu hataya eslik ettiler.

Rus ligine giden oyuncularin "Avrupa'ya acilmak istiyorum" sozleri cok da inandirici gelmiyor bana. Herseyin tamamen duygusal olduguna inaniyorum

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz'in Rusya'ya gitmelerinin nedeni onları bu seviyeye getiren , Fatih'i Fatih yapan , Gökdeniz'i Gökdeniz yapan kuluplerine giderken en çok parayı kazandırmak istemeleriydi. Altyapıdan çıkarak yani 5 kuruş transfer ücreti ödenmeden Trabzonspor'lu oldular ve elbet bir gün gideceklerdi , gittikleri zaman da en çok parayı veren Rus kulupleri oldukları için tercihlerini bu yönden kullandılar. Yoksa bu 2 futbolcu da zamanında gözlerini kırpmadan boş mukaveleye imza attılar. Bazıları gibi kulupten kaçarcasına kendi takımına 5 kuruş kazandırmadan gitmediler . Yetenekleri de ortada Rusya'ya gitmeselerdi bile bir Almanya,Hollanda,İngiltere gibi liglerde oynayabilirlerdi. Ama bu ülkelerin takımları 20 milyon avro'ya yakın parayı 2 oyuncu için vermezlerdi Trabzonspor'a.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

fatih tekkeler kolay bulunmuyor.hangi yaşta trabzonspora gelirse gelsin faydalı olur fatihin ölüsü bile oynar takımda

Mesaj Yetkileri