1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Gökhan Ünal 'büyükler'e göz kırptı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Wink Gökhan Ünal 'büyükler'e göz kırptı

Kayserispor'da artık olgunlaştığını belirten golcü futbolcu Gökhan Ünal, "Kulübüm izin verirse büyük takımlara gitmek isterim" dedi.

Kayserispor'un milli futbolcusu Gökhan Ünal, ''Eğer kulübüm izin verir ve transferim gerçekleşirse büyük takımlar için kendimi hazır görüyorum'' dedi.

Gökhan Ünal, Futbol Federasyonu'nun TamSaha Dergisi'nin nisan ayı sayısında yer alan röportajında, geçen sezon olsa büyük takımlar için ''hazırım'' demeyeceğini kaydederek, ''Çünkü Süper Lig için yeni bir oyuncuydum, ama bu sezon kendimi daha olgunlaşmış görüyorum. Eğer kulübüm izin verir ve transferim gerçekleşirse büyük takımlar için kendimi hazır görüyorum'' diye konuştu.

Büyük takımlarda oynayan forvetlerden eksik bir yanının olmadığını belirten Gökhan, ''Onlardan eksik bir yanımın kaldığını düşünmüyorum. Tabii ki kendimi Hakan ağabeyle kıyaslayacak değilim, onun kariyeri tartışılmaz, ama ben o takımlara gidersem zorluk çekeceğime inanmıyorum ve yer bulabileceğimi biliyorum'' şeklinde konuştu.

Gökhan Ünal, Kayseri'de büyük takım olabilecek tohum bulunduğunu ifade ederek, ''Önümüzdeki sezon için hedef şampiyonluk. Yeni stadımız ikinci yarıya yetişecek. Yöneticilerimiz şampiyonluğa oynanacak bir kadro kuracak. Kulüple aramda sorun olmazsa ben de devam edeceğim. Kayserispor'da mutluysam başka bir takıma gidip de huzurumu bozmak istemem. Yine de Kayserispor'da belirli bir noktaya geldikten sonra hedeflerim doğrultusunda aşama kaydetmek isteyebilirim. Avrupa'ya gitme konusunda üç büyük takım daha önemli bir basamak olduğu için tercihler de o yönde olabilir'' dedi.

''AVRUPA'DAN ÇOK TEKLİF ALDIM''
    Avrupa'da oynamak gibi bir hayalinin bulunduğunun hatırlatılması ve hangi Avrupa ligini tercih edeceğinin sorulması üzerine Gökhan, ''İngiltere'yi çok istiyorum. Middlesbrough beni istiyordu, ama İngiltere yabancı oyuncu transferi için milli olma sınırı koyduğu için bu şimdilik mümkün değil. Fransa ve Almanya'dan da teklifler aldım. Fransa'dan Monaco'nun beni çok istediğini biliyorum. Ayrıca, Paris Saint Germain ve Rennes'den de teklifler var'' diye konuştu.

Gökhan, ''Senin için İstanbul'a gelmek bir hedef mi, yoksa direkt Avrupa'ya gitmeyi mi düşünüyorsun'' sorusuna ise ''Eğer olursa elbette direkt Avrupa'ya gitmek isterim, ama İstanbul takımlarında oynamanın da bana kariyer kazandıracağını biliyorum'' diye cevap verdi.

''Beni ben yapan Kayserispor'dur, bunu asla inkar etmiyorum'' diyen Gökhan,büyük takımda oynamanın Avrupa için daha net bir basamak olduğunu, İstanbul'da oynarsa belki daha farklı taliplerinin de olacağını, tek hedefinin Avrupa'da oynamak olduğunu söyledi.

''RUBİN KAZAN, 5 MİLYON DOLAR ÖNERDİ''
    ''Avrupa'ya gidersen kalıcı olacağına inanıyor musun'' sorusu üzerine Gökhan, ''İlk bir sene çok önemli. Uyum dönemini atlatırsam kalıcı olacağımı düşünüyorum. Fransa'yı da kendime daha yakın buluyorum. Bu arada, Rusya'nın Rubin Kazan takımından da bir teklif aldım. Kulübe 5 milyon dolar önermişler,ancak kulübüm buna yanaşmadı. Çünkü Kazan takımı beni devre arasında almak istiyordu. Kayserispor ise önündeki hedefleri düşünerek bu transfere izin vermedi'' şeklinde konuştu.

Gökhan, Avrupa'da oynama konusunda takım ayırımı yapıp yapmadığı sorusu üzerine de ''Avrupa'da takımlar arasında büyük farklar yok. Elbette herkes gibi ben de büyük takımlarda oynamak isterim, ama mutlaka büyük takımda oynayacağım diye bir ısrarım yok. İyi bir ligde, benim futbol yapıma uyacak bir takımda oynamak isterim. Bana uyacak takımdan maksadım da pas yapmayı seven, gelişi güzel futbol oynamayan bir takım. Çünkü biz Kayserispor'da pas yaparak başarılı olmayı öğrendik'' diye konuştu.

kayserispor bırakmıyor ki

Bonservisine çok para istiyor Kayseri...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ee hakediyo ama ben olsam bende isterim 10 m €

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Gökhan Ünal Bu Parayı Hakediyor Bence Kayseri Bırakmaz En az 1 sene Daha Oynar Kayseride Gökhan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Kayseri'nin amacı 5. büyük olmak.Bırakacağını sanmıyorum Gökhan'ı.Çok uçuk bir fiyat belirler...

Nesil
    2006
    Yer
    KAYSERİ

bjk gs fb ile oynamadan önce böyle haberler cıkıyor bıktık ya yeterrr nasıl medyaymış biz bıktık onlar yazmaktan bıkmadı reziller

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by 3838 View Post
    bjk gs fb ile oynamadan önce böyle haberler cıkıyor bıktık ya yeterrr nasıl medyaymış biz bıktık onlar yazmaktan bıkmadı reziller
    Onların İşleri Bu..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Her futbolcunun gönlünde önce 4 büyükler daha sonra Avrupa yatar ama Kayseri bırakır mı bırakmaz mı zaman gösterecek.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

TRANSFER HABERLERİNE DİKKAT

Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'la ilgili çıkan haberlerin 3 büyüklerle oynanacak maçların öncesine denk getirildiğini de vurgulayan Ertuğrul Sağlam, açıklamasını şöyle tamamladı:

"O hafta 3 büyüklerden hangisiyle oynayacak olsak Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'un o takıma transferi gündeme geliyor. Yazılıyor ve çiziliyor. Bunu anladık ve gördük. Bu rakiplerimizin bir taktik anlayışı. Artık bunlara artık alıştık."
    03.04.2007

Kaynak : DHA

dün yerel tvdede söyledi bunu aynen çıkıyo yalan haberler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

keşke bıraksada futbolcumuzun önü açılsa
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by dnz009 View Post

Bunu anladık ve gördük. Bu rakiplerimizin bir taktik anlayışı. Artık bunlara artık alıştık."

Bu bölüm bence asılsız. Cünkü büyük takımlar böyle ufak şeylerle uğraşmazlar,ayrıca gazeteyi arayıp Mehmet Topuz'u veya Gökhan'ın bize transfer haberini mi yaz diyecekler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bu bölüm bence asılsız. Cünkü büyük takımlar böyle ufak şeylerle uğraşmazlar,ayrıca gazeteyi arayıp Mehmet Topuz'u veya Gökhan'ın bize transfer haberini mi yaz diyecekler.
    medya şike para 3 büyüklerde bjk maçı önceside olduaynısı gs maçı önceside
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    keşke bıraksada futbolcumuzun önü açılsa
    kardeş buraksada görsek yine aynı örnekleri zafer biryol gibi bumu önü açılmak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bize gelsin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bence İstanbul'a gitmesin giderse 2. Zafer Biryol vakası olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Galatasaraya gelsinde bak zafer biryol vakasi oluyormu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herkes İstanbul'a gelirse Zafer Biryol gibi olur diyor daha öncesinde Anadoludan gelen Hakan Şükür,Tümer,Burak vb gibi oyuncular uzaydan mı geliyor herşeyi kötüye bağlamamak lazım eğer İstanbul'a alışırsa takıma alışırsa kalibiyet varsa çok iyi oyuncu zaten çok başarılı olur

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

yazıya dikkat gökhan ünal seneye şampiyonluğa oynuyacaz ditor yeni stadımız yapılıyo dfiyo demekki seneyed ekayseride daha

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oynasın oynamasına da bu performansını sürdürürse pek ihtimal vermiyorum kalıcak olmasına 1 yıl daha olabilir ondan sonra ya Avrupa ya İstanbul takımlarından birine gider

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

avrupaya gitsin bişe demiyom ona ama istanbul takımnda yazık olur

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Bugra Garcia View Post
    Gökhan, Avrupa'da oynama konusunda takım ayırımı yapıp yapmadığı sorusu üzerine de ''Avrupa'da takımlar arasında büyük farklar yok. Elbette herkes gibi ben de büyük takımlarda oynamak isterim, ama mutlaka büyük takımda oynayacağım diye bir ısrarım yok. İyi bir ligde, benim futbol yapıma uyacak bir takımda oynamak isterim.
    bu düşüncesini çok beğendim oyuncularımız bu ayrımı yapmadan giderlerse dışarıya futbollarını daha çok geliştirirler.

Mesaj Yetkileri