1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Arda: Ölene kadar Galatasaraylıyım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Arda: Ölene kadar Galatasaraylıyım

Galatasaray'ın genç futbolcusu Arda Turan, sarı-kırmızılı kulüpte yetiştiğini belirterek, ''Galatasaray benim yuvam. Ölene kadar Galatasaraylıyım" diye konuştu.

Galatasaray'ın genç futbolcusu Arda Turan, sarı-kırmızılı kulüpte yetiştiğini belirterek, ''Galatasaray benim yuvam. Ölene kadar Galatasaraylıyım. Bir gün Metin Oktay, Hakan Şükür gibi anılmak istiyorum'' dedi.

Arda, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, Avrupa'ya transfer olacağı şeklinde çıkan haberlerle ilgili, ''Böyle şeylerin çıkması güzel, ama son zamanlarda yanlış anlaşıldım. Galatasaray forması giymekten inanılmaz mutluyum. En büyük hayalim Galatasaray formasıydı. Ölene kadar da giymeye devam edeceğim. Ancak kulübümün şartlarına uygun, inanılmaz bir para teklif edilir, kulübüm de izin verirse o zaman böyle bir şey olabilir. Yoksa ben sonuna kadar Galatasaraylıyım'' diye konuştu.

Avrupa'ya gitse bile çok üzüleceğini, Galatasaray'da, Metin Oktay ve Hakan Şükür gibi anılmanın en büyük hayali olduğunu vurgulayan Arda, sakatlık durumuyla ilgili de bilgi verdi. Doktorların, adalesini zamanından önce toparladığını söylediğini anlatan Arda, diz kapağında ise biraz problem olduğunu kaydetti. Genç futbolcu, 2-3 hafta içinde sahalara dönmeyi umduğunu, en kötü olasılıkla Fenerbahçe maçında oynamayı hedeflediğini dile getirdi.

Arda, Galatasaray'ın şampiyonluk yarışıyla ilgili düşüncelerini de şöyle açıkladı:

''Galatasaray'a yakışan, geçen sezonki gibi sonuna kadar kovalamak. Önemli olan, 8 maçımızı kazanıp 24 puan almak. Bazen çok iyi oynadığımız maçları bile kazanamadık. Ankaragücü maçında futbol çok önemli değildi, ama ikinci yarıda ağabeylerim çok iyi oynadı. Oyuna giren Hasan ve Necati ağabey, çok iyi performans gösterdiler. Takımda bir dayanışma vardı. Puan kaybedeceğimize hiç inanmadım. Takımda o arzu ve istek vardı. Nitekim, Necati ağabey çok güzel 2 gol atıp hem kendi moralini düzeltti, hem de kalan 8 hafta için bir umut verdi.

Nesil
    2006

Ben Sanmam seneye avrupaya gider

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Tabiki Arda Galatasaraylıdır Sevebilir Ölene Kadar da Galatasaraylı Kalabilir ama kendini düşünüyorsa Avrupaya Gitmeli Kanımca Çok büyük yetenek..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aslanım benim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Helal olsun
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Koçumsun Arda

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Çok duyduk bu lafları.Bir vatandaşta kefen giyerimde demişti hatırlayın....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

olsun arkadaşım ARDA bu saygılı efendi çocuk
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    olsun arkadaşım ARDA bu saygılı efendi çocuk
    Ona lafımız yok zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kaliteli, efendi bir genç oyuncumuz .. İzlerken keyif alıyorum .. O da bizim gibi ölene kadar demiş, içindeki taraftar hala duruyor demek ki ..

Nesil
    2006

Şimdi Galatasaray'da kalmak istiyor ama Avrupa'ya açık kapı bırakıyor. Arada'ya iyi bir klupten gelse hemen gider verdiği mesajdan bu anlam çıkıyor.

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Şimdi Galatasaray'da kalmak istiyor ama Avrupa'ya açık kapı bırakıyor. Arada'ya iyi bir klupten gelse hemen gider verdiği mesajdan bu anlam çıkıyor.

"Ben kulübümün menfaatleri dogrultusunda hareket ederim.Eger iyi bir kulüpten cok iyi bir transfer teklifi gelirse kulübümde buna razi olursa giderim.Yok eger izin vermediler buna karsi cikmam,ama ilerde kulübüme cok para kazandirarak avrupaya gitmek isterim" diyor Arda.Siz lafi nasil anliyorsunuz vallahi pes diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Illa gitmek istemiyor buyukleri izin verirse gidecek

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Illa gitmek istemiyor buyukleri izin verirse gidecek
    hadi ya..