1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Emre iki yıl daha 'Aslan'

Default Emre iki yıl daha 'Aslan'

Yönetim, tecrübeli savunma oyuncusu Emre Aşık'ın sözleşmesini iki yıl daha uzatma kararı aldı

Galatasaray tecrübeli savunma oyuncusu Emre Aşık'ın sözleşmesini 2 yıl daha uzatma kararı aldı. Sarı kırmızılı yönetim, ligde son haftalarda gösterdiği performansın yanı sıra milli takım formasıyla da başarılı olan başarılı savunma oyuncusunun sözleşmesini 2 yıl daha uzatma kararı aldı.
    17 Şubat 2007 tarihinde oynanan Gaziantepspor, Galatasaray maçında teknik direktör Eric Gerets ile Kamerunlu savunma oyuncusu Song arasında tartışma ve bu olayın ardından Belçikalı teknik adamın Song'u yedek kulübesine çekmesiyle forma fırsatı yakalayan Emre Aşık bu fırsatı iyi değerlendirdi. Ligdeki başaralı maçlarının ardından Yunanistan ve Norveç maçları için milli takım kadrosuna davet edilen savunma oyuncularının bir çoğunun sakatlanmasıyla da milli takım fırsatı yakalayan Emre, yüksek performasını burada da sürdürdü.

Fatih Terim'in Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde Beşiktaş'a transfer olan ancak siyah beyazlı kulüpte istediğini bulamayan tecrübeli savunma oyuncusu, eski kulübü Galatasaray'dan gelen teklifi kabul etmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çok iyi oyuncu songdan daha iyi bence
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

hayırlı olsun Emre ve GS için

Nesil
    2006

bu aralar güzel oynuyo emre

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    çok iyi oyuncu songdan daha iyi bence
    Song Kadar olmasada Emre İyi oyuncu..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İstemiyorum Emre falan ya, Song oynasın .. Seneye Erkan Ferin oynasın .. Hep aynı isimler sıkıldım ya ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre icin ve G.Saray icin iyi olur ins.

Jübilesini Galatasaray da yapar artık...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Seneye kadro disi kalir..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

İkinci Milan olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz

Nesil
    2006

Bu Emre eskiden Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta oyanmış mıydı? Aklıma geldi bir anda.

Bu arada Emre aslında iyi futbolcu ama kendini bitirdi. Bize hayırlı olsun demek düşer.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Bu Emre eskiden Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta oyanmış mıydı? Aklıma geldi bir anda.

Bu arada Emre aslında iyi futbolcu ama kendini bitirdi. Bize hayırlı olsun demek düşer.
    Emre Aşık Fenerde Oynamadı Sanırsam Ben öyle Hatırlıyorum Ama Beşiktaşta Oynamıştı

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

3 veya 4 sene oynadı Fenerbahçe'de.. Geldiğinde 19-20 yaşındaydı..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet 3 büyüklerde oynayan isimlerden birisi emre aşık
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

2 yıl daha oynayacağini düşünmüyorum

Emre asik Fenerbahce´ye 1994 yilinda 19 yasindayken geldi.1996 yilinda cok fazla kirmizi kart görmesinden ve agresifliginden dolayi bedelsiz olarak istanbulspora gitmisti.2000 yilinda Galatasaray´a geldi.2003 te besiktasa gitti.Sonra 2006 yilinin subat ayinda Galatasaray´a geri döndü.

Adamin kariyerinde sadece 1 kere anadolu kulübünde oynamisligi var.Diger yillarda hep 3 büyüklerde oynamis.

Mesaj Yetkileri