Ya ben Beşiktaşla oynuyorum şu an şampiyonlar liginde chelsea ile puanlarımız eşit ama o ikinci ben üçüncü oldum ikili averajda ise ben öndeyim ikili averaj dikkate alınmıyor mu acaba ??
![]()
Ya ben Beşiktaşla oynuyorum şu an şampiyonlar liginde chelsea ile puanlarımız eşit ama o ikinci ben üçüncü oldum ikili averajda ise ben öndeyim ikili averaj dikkate alınmıyor mu acaba ??
![]()
Hayır alınmıyor. Ben de buna benzer durumlarla karşılaştım.
evet İkili avaraj dikkate alınmıyor
İlk önce Kaç gol Yediğin ve attığına bakılıyor.!
sıralamada bu gibi şaşırmalar olmasın diye artık her ligin ve turnuvanın statüsünü oyunda belirtiyorlar ''kurallar/rules'' bölümü altında. sanırım her ligin puan tablosu sayfasında sağ alt köşede çıkıyo böyle bi seçenek. sıralamada önceliğin ne olduğu yazıyor orda. yanlışım varsa kusura bakmayın arkadaşlar.
ben eskişehirsporla lig a daydım ve playoff oynamak için ilk altıya kalamadım yedinciydim kasımpaşa altıncıydı iki maçta da yenildiğim için kasımpaşa çıktı.hemde averajım ondan daha fazlaydıBu arada puanlarımızda eşitti
![]()
gerçekten kötü bir durum böyle olması ama öle...
[B]Daha önce bir arkadaş buna benzer bir konu açmıştı.Averaj değil Gol öncelikli..
(/s)
ilk zamanlarda bende bu avaraj yuzunden kotu olmustum sevindim ciktim diye bi baktim![]()
ıkılı averajı onemsememıslese bnce dıer oyunda duzeltsınler ıkılı averaj cok onemlı abı
Deplasman golü kuralı var amma ikili averajda gol üstünlüğü var
Attığın gole ve yediğin gollere, deplasman gollerine bakıyorlar.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
abi sol tarafta kurallar bölümü var ordada sıralanış ile ilgili bilgiler veriliyo bu kadar basit bi olay için niye konu açılıyo anlamıyorum TEMİZ BİR FORUM İSTİYORUZ