Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Kral mı? Paşa mı?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Default Kral mı? Paşa mı?

Kral mı?
    Paşa mı?
    BJK İnönü Stadı'nda yarın oynanacak yarı final ilk maçı öncesinde iki dünya yıldızı da formunun zirvesinde. Bu sezon Süper Lig'de 16 golle krallık yarışında zirvedeki Alex, Beşiktaş için korkulu rüya olacak. Takımını bir maestro gibi yöneten ve rakip fileleri 6 kez havalandıran Ricardinho da Fenerbahçe karşısında Kartal'ın en büyük pençesi olacak. İki sambacı, futbolu ile yine büyüleyecek

İKİSİ DE DÜNYA YILDIZI
    Lider ile en yakın takipçisi arasında BJK İnönü Stadı'nda yarın oynanacak Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçı öncesinde nefesler tutuldu. Kupadaki erken finalde bu kupanın son şampiyonu Beşiktaş da 24 yıldır kupa hasreti süren Fenerbahçe de kazanmak için sahaya çıkacak. İki takımın kadrosunda çok özel yıldızlar var: Alex ve Ricardinho. Yarınki müthiş kupa maçında bütün gözler Alex ve Ricardinho'nun üzerinde olacak.

BİR ALEX DAHA YOK
    Dev kapışma öncesinde Alex, Ricardinho ile ilgili; Ricardinho da Alex'le ilgili olarak isimlerine yakışır yorumlarda bulundu. Alex, "Ricardinho çok teknik, çok zeki ve takım oyununa yatkın bir yıldız. Pas bağlantısını kesip onu durdurabilirsek bu maçı mutlaka kazanırız" dedi. Ricardinho ise "Dünyada bir başka Alex daha yok. Olağanüstü teknik ve çok zeki, her an maçın skorunu değiştirebilecek bir yıldız. Onu izlemeye doyamıyorum" yorumunu yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İnşallah diğer tüm futbolcularda böyle iyi niyetli düşünüyordur birbirleri hakkında dostça bir mücadele geçer...

maçın adamı bobo olacak

Nesil
    2006

Çocukluk arakdaşı olan iki futbolcu kendi ülkerinde çok uzakta ezeli bir rekabette karşı karşıya geliyor. Haydi hayırlısı. Maçın adamı Kezman olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Farklı saflarda bile olsalar Brezilyalılar arasında hep dayanışma oluyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ricardinho maçın adamıdır bence
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Farklı saflarda bile olsalar Brezilyalılar arasında hep dayanışma oluyor.
    Tabiki olacak herkes kendi millteinin vatandaşını koruyor. Mesela sen gittin Arjantin'de futbol oynuyorsun bir Türk geldi. İki ezeli takım sen yapacaksın kollayacaksın bu işler böyle yürür zaten böyle yürümeside gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sadece bu acıklamalardan dolayı değil. Örneğin bir tanesinin doğum günü oluyor hepsi toplanıyor beraber kutluyorlar veya alışveriş yapıyorlar bakıyorsun tüm brezilyalılar beraber.Ayrıca ligimizde zaten brezilyalı çok yani Alex'i övmese veya Alex Ricardinho'u övmese bir şey kaybetmez ikiside ama aralarındaki bağdan dolayı övüyorlar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok iyi bir maç olacak Tümer'in yerinde olmak istemezdim bu maçta

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Maçın adamı Deivid olur kanımca

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Ayg.01 View Post
    Maçın adamı Deivid olur kanımca
    Bence yenik duruma düsmessek Zico Deivid'i oyuna sürmez..

Kezman gene kötü oynayacak.Macin yildizi bobo-tuncay-rico-alex dörtlüsünden biri olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

Ricardinho her zaman favorimdir..
    Türkiye'de tek kral var.O da Hakan Şükür..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Maçın adamı Tuncay yada Kezman olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Ricardinho'nun Brezilya Milli Takımında Alex'i kestiğini unutmayın.Bence maçın adamı Rico Paşa olur.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

kral kim yahu

doktor mu profesör mü öyle bişey diyorlardı, ne zaman kral olmuş

: )

Sheriff Misafir

Asist kralından bahsediyor. Sanırım bu sezon bu ünvanına birde gol krallığı ünvanı ekleyecek. Umuyorum böyle olur. Yakışır Alex'e..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet yakışır inşallah yeneriz..

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    kral kim yahu

doktor mu profesör mü öyle bişey diyorlardı, ne zaman kral olmuş

: )
    Ağzımdan aldın.Ne kralı?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

3 senedir estirdiği fırtınayla kral oldu çoğu forvetten daha çok gol atıyor 3 senedir. Asistleri zaten ortada.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    3 senedir estirdiği fırtınayla kral oldu çoğu forvetten daha çok gol atıyor 3 senedir. Asistleri zaten ortada.
    Yav gazetenin biri güya lakap bulmuş Alex'e sizde sahipleniyorsunuz.Bundan önce ben Fenerbahçe taraftarının Kral dediği hiç duymadım.Sen duyduysan maşallah.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bence berabere biter biri alacaksa o Beşiktaş olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc View Post
    Yav gazetenin biri güya lakap bulmuş Alex'e sizde sahipleniyorsunuz.Bundan önce ben Fenerbahçe taraftarının Kral dediği hiç duymadım.Sen duyduysan maşallah.
    Lakap olarak kral demiyorum oynadığı futbolla kral diyorum.Birinin kral deyip dememesi önemli değil yaptıklarıyla bu ligin en iyisi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Hahaha,3 senede Kral oldu ha...

Fatih Tekke 2 senede attigi goller alexin 3 senede attigi gollerden daha fazla.Ozaman Fatihe Kral mi diyecegiz...

Türkiye Liglerine 2 tane kral gelmistir.Metin Oktay ve Hakan Sükür!

Sheriff Misafir

İstatistik olarak bir futbolcunuz yanına yaklaşsın sonra gel burda tartışalım hangisi daha iyi diye.. Herkes için söylüyorum yani kişisel olarak değil..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Hahaha,3 senede Kral oldu ha...

Fatih Tekke 2 senede attigi goller alexin 3 senede attigi gollerden daha fazla.Ozaman Fatihe Kral mi diyecegiz...

Türkiye Liglerine 2 tane kral gelmistir.Metin Oktay ve Hakan Sükür!
    Alex forvet degıl ama belırtıyım dedım.
    Ayrıca Alex'in 1 senede yaptıgı asisti Tekke ömrü boyuunca yapamaz.

Zaten Alex'ın lakabıa kral degıl profesordu galıba.

Beyler kimse burada futbolcuların kalitesini tartışmıyor.Kral lakabının uydurma bir lakap olduğunu anlatmaya çalışıyorum.Nasıl Karadeniz Kaplanı bir uydurma ise bu da benim için uydurmadır.

Alex´in yaptigi asistlerin %70i duran toptan gelmistir.Alex kornerde,serbest vuruslarda orta aciyordu öbür futbolcular da gol atiyordu.Sen alexin 2-3 futbolcu gecipte mükemmel paslar verdigini gördün mü,cok az...

Hasan sas gecen sene 23 tane asist yapti.Bakin bakalim kac tane duran toptan asist yapti?Cok az...

Ne demek istedigimi anlamissinizdir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sonucta onlarda asist olarak sayılıyor.Beni orası ilgilendirir calımlamıs,duran toptan olmus önemi yok bunun.

Sheriff Misafir

Önemli olan asist yapması ama öyle ama böyle. Ayrıca ben Alex in adam geçip mükemmel pas attığınıda gördüm. Alex adam geçebilme kabiliyetine sahip bir futbolcudur. Güzel hareketler yapark veya yapmayara adam geçip gol de atmıştır asist de yapmıştır.
    Lakap uydurma değil. Brezilya' da birçok kez asist kralı olmuş ve bu ünvanını burdada sürdürmüştür. Bu lakap kendisine son derece uygundur. Burda Kral Hakan Şükür, Kral Tekke gibi şeyler söylemenin gereği yoktur. Bu kral da temsili olarak söylenmiştir. Böyle basit bir şey için bile polemik başlatıyorsunuz. Alex' e kral dense ne denmese ne.. Alex'in mi umrunda Fenerbahçe'nin mi? Neyin tartışması var burda?

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri