Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 91 sonuç

Konu: Anfield Koridorları!

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Default Anfield Koridorları!

Merhaba Turksportal üyeleri.Sizleri karikatür ve hikayelerimle başbaşa bırakıyorum.

Millenium Stadyumu'nda Dehşet Final!

Büyük derbilerden birisiydi.Fa Cup şampiyonu Liverpool ve Premier League şampiyonu Chelsea nin maçıydı.Adı gibi dehşetti.
    İlk golle buluşan Shevchenko ile Chelsea oldu.Bir anda hayallerimiz yıkıldı.İlk yarı bitti.2. yarıya fırtına gibi başlamalıydık.
    Soyunma odasında 2005 ŞL'ni düşünmelerini söyledim ve sahaya öyle yolladım.Bastırıyorduk.Klübeden taktikler veriyordum.
    Havadan gidin dedim vede Crouch ile gol attım.Skor 1-1.En sondada Kuyt gol atınca 2-1 oldu vede Jose Mourinho şoka uğuradı.

Maç böylece sona erdi.Kupa töreninde kaldırdık kupayı.Sonrada TeleRovaşata TV ye bağlandık ve işte görüntüler:

Evet şimdi TeleRovaşata'dayız sayın seyirciler.Sizin için İngiltere'ye geldik.Gerçektende ateş gibi burası
    Biraz sonra Millenium Stadyumu'na bağlanacaz.Ama ilk önce Stüdyomuzdaki Riyo Tengül ü çağırıyoruz. Evet Tengül sizle beraber
    maçı seyrettik.Maç hakkında yorumunuzu alabilirmiyim ? Yanlız biraz kısa konuşursanız sevinirim çünkü izliyicilerimiz
    Maçın özetini bekliyorlarda.

''Öncelikle beni davet ettiğiniz için teşekkür ederim.Gerçeği söylemek gerekirse Liverpool'ın taktik anlayışı her zaman Chelsea'ye ters düşmüştür.Bugünde zaten
    bunu gördük.Ama en başta Shevchenko ile ümitlendi Chelsea.Sonra 2. yarı bomba gibi patladı Liverpool ve kupaya uzandı.
    Hakemde gayet iyi yönetti maçı.Gerçektende çok güzel bir maçtı.''

Veee şimdi size bahsettiğimiz o Final maçı Liverpool-Chelsea maçı ekranlarda...

GuzeL oLmus Arkadasım.. BasarıLarının Devamını diLerim.. Harbidende Mourinhonun yuz acaip oLmus hea yakısmıs yani FotoLar.. eLine sagLık...
    Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis!!! :D ANTİfenerbahce!!!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

cok guzel hazirlamissin.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

beğendi,m sağol

Nesil
    2006

güzel olmuş ha

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

rafa benitez in suratı ve morunho nun şemali tam yerine oturmuş bravo

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

güzel olmuş gökay abi eline sağlık
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

tiibaraykeyeliar yani tebrikler ingilizce harflerin okunuşundan tebrikler yazdım

gozel olmuş ; lierpool un yenmesine sewindim

güzel olmuş emeğine sağlık

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Guzel bir anlatim olmus tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda arama,forumun merkezindeyim:D..

Güzel olmuş bilader.Bunların devamını bekliyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Zorlu Portsmourth Virajı
    Ligin Flash takımı Portsmourth ile karşı karşıya gelmiştim.Maç dengede oynanıyordu.Ara sıra Portsmourth ara sıra bizim
    ataklarımız vardı.Çok çekişmeli bir maçtı.2 tarafta yenmek için elinden geleni veriyordu ve tüm emeğini harcıyordu.
    Şampiyonluk için oynuyorduk artık vede yeniyorduk kaptan Gerrard'la Portsmourth'u.0-1 dı.Veee.. yine Bellamy açtı.Kaptan
    Gerrard bi gömdü şutu.Gösteri oldu.Manager lerinin ağızlarını görecektinizŞimdide anlaşmalı olduğumuz TeleRovaşata TV ye
    bağlanıyoruz bende 2 zorlu hafta Man Unt. ve Arsenal maçları için idmana gidiyorumFowler aradı daha temin hadi gel dedi
    sen gelene kadar biz alıştırma yaparız dedi zaten vede kapadı.Onun için yaniAlınmayın

veee şimdi TeleRovaşata TV'deyiz Stüdyodayız
    Evet sayın seyirciler turksportal üyeleri.Bugün birbirinden değerli konuklarımız var.Riyo Tengül den Ahmet Aydede'ye kadar.
    HerkezVeeee en sonundada çok güzel bir sürprizimiz var.Portsmourth - Liverpool macının özetini , akılda kalanları ,
    Gerrard ve Bellamy' yi , golleri , karikatürleri sunacaz.Yani bugün stüdyomuz dört dörtlükHer neyse ben artık lafı
    uzatmayayım vede Ahmet Aydede'ye mikrofonumu uzatayım.Evet Aydede sizde TeleRovaşata TV ' de maçı seyrettiniz.Neler söylicek
    siniz?

Ahmet Aydede:Öncelikle gercektende süpper bir maç izledik.Kaptan Gerrard ve Bellamy Show oldu resmen.

Riyo Tengül:Allah Allah ne show u yahu Türkçe'yi doğru kullan aaaa.

Ahmet Aydede:Sen ne diyon len riyo tayfa

Lütfen Lütfen TeleAsist'teki gibi kavgalar olmasın lütfen Riyo tayfa lütfen Aydede teker teker konuşun.Evet Aydede şimdi
    ilk siz anlatın bakalım.

Ahmet Aydede:Evet show oldu demiştik.Zaten Türkiye'mizde şike skandalı var bide Premier lige bakın yani.

Riyo Tengül:Niye kötülüyon len ülkemizi.
    Lütfen Riyo tayfa lütfen diyorum.Evet Aydede sonra?

Ahmet Aydede:Sonra Gerrard bomba gibiydi yani ne diyeyim
    O zaman hemen Riyo Tayfa ya geçelim hemen.Siz nasıl buldunuz?

Riyo Tengül:Valla ben Aydede'ye katılmıyorum.Yani olmuyor yani.Hemen maçın özetine geçin.
    Tamam o zaman macın özetine geçiyoruz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

komik oLmuş ve iyi gidiyor
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yine güzel olmuş. Hadi bakalım daha iyilerini bekliyoruz.

ya bişey sorcam..gerçekten 2005 finalini hatırlayın seçeneği var mıydı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

cok ıı basarılarının dewamını dılerım kardes

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

LİVERPOOL'IN MAN UNT VE ARSENAL MACININ İDMANLARINI YAPIYOR VEDE TeleRovasata TV YİNE ORDA

Evet sevgili seyirciler şuanda Teque Tesislerinde Liverpool 2 zorlu hafta Man Unt. ve Arsenal idmanını yapıyor.Gerçekten de bu zorlu iki maç çok sabırsızlıkla bekleniyor.Birbirinden çarpıcı yorumlar geldi gerçektende.Çoğunluk Liverpool ' ın yeniliceğini söylüyor.Kimileri ise Liverpool cok formda olduğu için yener diyor , ama bunu yarın ve haftaya öğrenebilecez.Şimdi mikrofonumu takımın önemli forvet ismi Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt ' a uzatıyorum.Evet Kuyt neler düşünüyorsun ?

Dirk Kuyt:Bence 2 maçtada galibiyetle ayrılıcaz inşallah.Çünkü ligde şuanda çok formdayız.Özellikle Gerrard kaptanım süper oynuyor artık.Bellamy kardeşte süper oynamaya başladı.Yani artık 4 4 ' lüğüz.

Teşekkür ederim Kuyt.Şimdi Mikrofonları Ligin Formda İsmi Liverpool ' ın Kaptanı Livepool ' ın Kalbi Steven Gerrard a uzatıyorum.Evet Stevie G.Neler söyliyiceksiniz?

Steven Gerrard:Bana görede Kuyt kardeşime katılıyorum.2 maçtada yeniceğiz vede sevgili taraftarlarımızı mutlu edeceğiz.Hiç endişelenmeyin.Biz yenicez

Teşekkür ederim sayın Stevie G.Artık Liverpool lı oyuncuların zamanını harcamayayım.Vede şimdi Spor haberleriyle sizi başbaşa bırakıyorum.Sizinle Man Unt.- Liverpool vede Liverpool - Arsenal maçları ile yeniden birlikte olucağız.Hoşçakalın...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Hadi bakalım Liverpool yensin ama ŞL'nde Barca yenecek

Nesil
    2006
    Yer
    ist.

bence harika bi iş çıkarıosun çok saol
    Bir üyemize özel mesaj yolu ile hakaret & küfür ettiği gerekçesiyle süresiz uzaklaştırılmıştır

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Evet şuanda tribünlerin fiyatlarını söyliyiceğiz.
    Kapalı Tribün-->180 Milyon
    Açık Tribün---->150 Milyon
    Şanlı Anfield Tribünü----->280 Milyon

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Çok pahalı bea. Biraz daha aşağı çekilirse alabilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3 kapali alayim ben

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

hikayeLerde bu araLar sorun var kimse yazmaz oLdu
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

biz gorop holinde gelceyik bi indigrim yagpar mıgsın türkiye'den geliyik ığdır'dan ığdıgrspur taraftarglari olaraktan gelceyik ıgdırspor curva deeyiverin orda tanırglar bizi şanli anfayıld tribenine 50 bilet 750 avrı kabulün müdür gardaş ??

ehuehuehueh ustte cansız yazıo ,D

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Valla indirimimiz yok Derbi maç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

ıgdordan geliyik diyim ama biliyin vurdurduruk seni ha !! akılllı ol

Nesil