Merhaba Turksportal üyeleri.Sizleri karikatür ve hikayelerimle başbaşa bırakıyorum.
Millenium Stadyumu'nda Dehşet Final!
Büyük derbilerden birisiydi.Fa Cup şampiyonu Liverpool ve Premier League şampiyonu Chelsea nin maçıydı.Adı gibi dehşetti.
İlk golle buluşan Shevchenko ile Chelsea oldu.Bir anda hayallerimiz yıkıldı.İlk yarı bitti.2. yarıya fırtına gibi başlamalıydık.
Soyunma odasında 2005 ŞL'ni düşünmelerini söyledim ve sahaya öyle yolladım.Bastırıyorduk.Klübeden taktikler veriyordum.
Havadan gidin dedim vede Crouch ile gol attım.Skor 1-1.En sondada Kuyt gol atınca 2-1 oldu vede Jose Mourinho şoka uğuradı.
Maç böylece sona erdi.Kupa töreninde kaldırdık kupayı.Sonrada TeleRovaşata TV ye bağlandık ve işte görüntüler:
Evet şimdi TeleRovaşata'dayız sayın seyirciler.Sizin için İngiltere'ye geldik.Gerçektende ateş gibi burası
Biraz sonra Millenium Stadyumu'na bağlanacaz.Ama ilk önce Stüdyomuzdaki Riyo Tengül ü çağırıyoruz. Evet Tengül sizle beraber
maçı seyrettik.Maç hakkında yorumunuzu alabilirmiyim ? Yanlız biraz kısa konuşursanız sevinirim çünkü izliyicilerimiz
Maçın özetini bekliyorlarda.
''Öncelikle beni davet ettiğiniz için teşekkür ederim.Gerçeği söylemek gerekirse Liverpool'ın taktik anlayışı her zaman Chelsea'ye ters düşmüştür.Bugünde zaten
bunu gördük.Ama en başta Shevchenko ile ümitlendi Chelsea.Sonra 2. yarı bomba gibi patladı Liverpool ve kupaya uzandı.
Hakemde gayet iyi yönetti maçı.Gerçektende çok güzel bir maçtı.''
Veee şimdi size bahsettiğimiz o Final maçı Liverpool-Chelsea maçı ekranlarda...
![]()