Herşey bir sabah MSN'den gelen mesajla başlamıştı.Mesajı gönderen Milan kulübü başkanı Silvio Berlisconi'ydi.Silvio mert çocuktu.Seviyorum keratayı.
Herneyse işte o konuşma
Silvio:Hacı nbr?
Ben:Hayrola Silvio emmi sen bize yazarmıydın?
Silvio:Ayıpsın koçum öyle şey olur mu hiç?
Ben:![]()
Silvio:Kaan'cım sen hala boştaydın dimi?
Silvio:Üzülme Kaan'cım şimdi vereceğim habere çok sevineceksin yani belki de üzülürsün.
Silvio:Hani senin kankan Ancelotti aga varya..
Ben:Eee???
Silvio:Futbolcu bıraktı köşede bir kuruyemişçi açtı artık başka şeylerle ilgilenecekmiş..
Ben:Haydaa sapıttı mı benim kankam yaw?
Silvio:Onu bunu boşver de Kaan ben diyorum ki ...
Ben:Boşver sen söyleme anladım ben onu takımın başına geçmemi istiyon dimi emmi?
Silvio:Hay ağzını öpim.
Ben:Höst Lan!![]()
Silvio:Pardon abi
Ben:Üzülme yiğenim olur öyle.
Silvio:Onu bunu boşverde kardeş senin cevabın ne olacak yılların tecrübesini takımın başında görmek istiyorum.
Ben:Olmazmı hocam yaw süper olur kabul ettim de maaş işi nolcak?
Silvio:Onu sonra konuşuruz...
Ben:Hadi öyle olsun bakalım çakal![]()
Daha sonra ilk uçakla Milano'ya uçacakken,hava korsanlarının saldırısına uğradık Somali'ye mecburi iniş yaptık ordan Milano'ya yaya geçtik![]()
Turco A.C. Milan'da !
Tecrübesiz T.D. Ahmet Kaan Selçuk bugün dünyaca ünlü takımımız Milan'ın başına getirildi.Futbolu bırakan Ancelotti'nin "kankası" olan Selçuk,taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.T.D. tecrübesi olmamasına rağmen futbolcuyken dünyaca ünlü olan Selçuk,Milan'da başarı sözü verdi.Bu arada taraftarların isyan çıkardığı,kulübü bastığı ve Silvio Berlisconi'yi dövdüğü iddia edildi
Dello Sport peşimi bırakmıyordu.Haberleri doğruydu.Tek eksik bölge de stoperdi.Ancak bütçem Lucio'ya yetmiyordu(25 MN YTL) bu yüzden Silvio'dan daha fazla para istedim.Kırmadı beni 62 MN YTL'lik harika bir bütçe verdi!
Ertesi gün neler oldu?Milan Lucio ile anlaştı mı?
Hepsi Birazdan..