1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Yıldıray Baştürk kararını açıkladı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Yıldıray Baştürk kararını açıkladı.

Bundesliga'da Hertha Berlin forması giyen Yıldıray Baştürk, F.Bahçe ve G.Saray'dan ciddi teklifler aldığını belirterek, gelecek planları hakkında konuştu...

Hertha Berlin'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan milli futbolcu "Galatasaray ve Fenerbahçe'den ciddi teklifler aldım, ama kesin olarak Türkiye defterini kapattım" dedi

Yıldıray Baştürk, ciddi tekliflere rağmen Türkiye'ye gelmeyi kesinlikle düşünmediğini açıkladı.

Hertha Berlin'le sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması yüzünden söylentilerin arttığını dile getiren milli futbolcu, "Hertha 1,5 yıldır sözleşmemi yenilemek istiyor. Kalıp kalmama konusunda kulübümle konuşacağım. Fakat Hertha Berlin'de kalma olasılığım düşük. Takımımın ligi iyi bir yerde bitirmesi için bu maçlarda da elimden geleni yaparak sezonu tamamlamak istiyorum. Ayrıca kararımı verdim. Galatasaray ve Fenerbahçe'den aldığım ciddi teklifleri Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğimi belirterek geri çevirdim. Türkiye defterini kesin olarak kapatmış durumdayım" diye konuştu.

Bundesliga'dan Stuttgart ve ünlü İngiliz ekibi Tottenham'dan ciddi teklifler aldığını da belirten Yıldıray, Şampiyonlar Ligi'ne kalacak bir İspanyol kulübünün de kendisiyle yakından ilgilendiğini sözlerine ekledi.

nasıl olur ya yıldırayın hocası açıklmaıştı f.b ye gelicek diye bu haber yalan kesinlikle olamaz böyle bişi ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence Totenham'a gitsin
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

En iyisi ispanyaya gitsin

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Hayırlısı ne ise o olsun onun için

Türkiye'ye gelseydi.Onu izlemek daha güzel olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yıldıray Türkiye'yi kapattım diyorsa kapatmıştır.Bence Bundesliga'dan ayrılmaması gerekir.Bir ara Bayern istiyordu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Tottenham'a gidebilir.. Bence Premier Lig tam ona göre..

Gitsin Ingiltere´ye.Buraya gelipte kendini bitirmesin,gitsin orada ülkemizi en iyi sekilde temsil etsin...

Tottenham gökdeniz ve yattaraya talipmiş ve bence yildiray için iyi lan tabiki Tottenham'a gitmesi bunu tartışmaya gerek yok.

Mesaj Yetkileri