Fenerbahçe yıldız oyuncu olan Nihat kahveciyle ilgilendiği apaçık ortada.Bazı gazetelerde Nihat Kahveci devre arasında alınıcağı söyleniyor du ve size göre Nihat Fenerbahçeye gider mi????
olur
belli değil
olmaz
Fenerbahçe yıldız oyuncu olan Nihat kahveciyle ilgilendiği apaçık ortada.Bazı gazetelerde Nihat Kahveci devre arasında alınıcağı söyleniyor du ve size göre Nihat Fenerbahçeye gider mi????
ya birakin bunlari ya nihat ve fb cok ters seyler ya nihat turkiye ye gelmez gelirse bjk gelir ya
Bence Nihat gelir de !!ABİSİ!! gelmez...
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
ya beler geçen nihat kendisi konuştu türkiye gelmem dedi hala diosunuz gelcek dio gelmicek
Vala futbolcuların genelde bir dediği bir dediğini tutmuyo transfer konusundaOriginally Posted by akrepveumut
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
öle deme emre dedi türkiyeye gelmem die gelmedide![]()
parayı veren düdüğü çalar. düdüğü çalan ruslar oldu![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
istesek verirdik..
Ayrıca Nihat rusya'da kendine yazık edecek.
Rusyayı tercihi tamamen duygusal =)
sanırım orda 1 sene oynadıktan snra chelsea gececek
-
kusra bakmayın beşiktaşlı ama ne kadar beşiktaşlı bilmiyorum ama..gelirsede inşallah çocukken fenerliydim demezama aklı varsa ispanyada kalır..ama inşallah fenere gelir
sanmıyorum böyle birşey olacagını.spartak moscow abromovich in sahibi olduğu cska nın ezeli rakibi.anca cok cok büyük paralar karsılıgı olur.Originally Posted by Maymuncuk
Spartak Moskova ya da CSKA Moskova farketmez bence...çünkü ne olursa olsun, Cska'ya da transfer olsa chelsea'ye almazlardı nihat'ı...Rusya gerçekten çok kötü bi seçim..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Nihat Kahveci Sparta Prag'a girmekle hata yaptı bence İspanya liginde daha büyük bi takıma gitmeliydi bence.
Bence Nihat Rusya ligine gitmemek için baya bir sabretti. Sezon başında CSKA'nın teklifini reddetti ama Avrupadan özellikle sakatlığı sakatlıı sebebiyle fazla ilgi görmediğinden Rusya ligine gitti. F.B'yi ise hep yedekte tuttu, S.Moskova'ya transferi gerçekleşene kadar gelirim ya da gelmem demedi akıllı davrandı ancak S.Moskova çok yüksek bir para teklif ettiğinden orayı tercih etti diye düşünüyorum.
neys eolmuş artık. Bizde halil'i alırız![]()
fener hep nihat'ın peşinde zaten..adam bıktı artık..
bence Fenerbahçe'nin Nihat tan daha önemli ve iyi transferlere ihtiyacı var...
Kardeş STARTAK MOSKOVA'ya gittiOriginally Posted by #10 Osmanozc
![]()
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
startak deilde spartak deilmi o![]()
amaan.. yanlış yazmışım işte anla![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
ewt spartak moskovayla anlaşmış.. duyduğuma göre 4 yıllık bi imza atacakmış!
Umarım kendisi için hayırlı olur...
yalnız arkadaslra nerden biliorz belki baka takmlar teklif gondermedi nihata bakın emreye mesela newcastle'da ing liginin mutevazi ve ii bi takımı yani demek istediim nihat teklif gelşmemis de olabilir yani weya kendini orda gosterip bjk'a ve real sociedad'a dolaylı yoldan(kontratta madde warsa para) yapmak için falan olabilir...ne olursa olsun nihat kahveci'ye basarılar
-
sanmıyorum öyle dolambaçlıişlerle uğraşçaklarını ama tabii belli olmaz bunların sağı solu.. bi laf vardır : "parayı veren düdüğü çalar diye" onlarınki de o hesap olabilir yane!
bence öyle birşey olmaz...Nihat fb ye gelir çünkü haberlerde falan diyomuş ki:''Devre arasında Fenerdeyim...''demiş...
zaten hep fenerdeim dio ama nihat solerken gormedim ben ole bi laf
-
yaa bu haberleri yapanların tek amacı Fenerbahçe'nin reytingini kullanıp kendi gazete dergi vb. ürünlerini satmak.Fener Anelka'yı almadan önce bu haberlere pek önemsenmiyordu ama alındıktan sonra herkes bir ihtimal diyerek bu haberleri okuyor.Olaya gelince ben 2007 de büyük transferler olacağına inanıyorum ama gidipte dünya ca ünlü bir yıldızın Türkiye ye gelmeyeceğini herkes gibi bende biliyorum.Bu haberler sırf reyting uğruna yapılıyor bence...
Sağol düzelttiğin için o daha da kötü.Originally Posted by Neron_FB
gitti rusyaya kendini bitirecek