TURKCELL SüperLig Hiç Bitmesin diyenler, TURKCELL SüperLig bitmiyor, aksine şimdi başlıyor!
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın, üç büyüklerin şampiyonluğa oynayacağı TURKCELL SüperLig heyecanı yeniden başlıyor!
Üç büyük kulübün menajeri yeni sezonda oldukça iddialı. Son derece çekişmeli ve heyecanlı bir lig bizi bekliyor! Kulüp menajerleri kendilerinden oldukça emin ve şampiyon olmak için her şeyi yapacaklar. İşte menajerlerin yeni sezon öncesi verdikleri demeçler:
Can Günşiray (Beşiktaş): "Öncelikle gelecek sezon için bütün ligdeki bütün takımlara başarılar diliyorum. Fenerbahçe takımının 100. yıllarında şampiyon olmalarını istemiyorum. Umarım mutlu sona biz ulaşırız. Eğer 100. yıllarında şampiyon olurlarsa emekliye ayrılacağım. Onları bu anlamlı yıllarında mutlu etmek istemiyorum. Sırf bu felsefe ile yola çıkıyorum..."
Egemen Işık (Fenerbahçe): "100. yılımızda hedefimiz öncelikle lig şampiyonluğu ve 24 yıldır alamadığımız Fortis Türkiye Kupası'dır. Avrupa'da başarılı olabilmemiz için 3 senemiz daha var. Ekibimle ben 3 senelik plan yapacak ve 3 sene sonra Avrupa'da istediğimiz yere geleceğiz."
Mertcan Dönmez (Galatasaray): "Avrupa Fatihi gümbür gümbür geliyor. Tüm Türkiye inliyor. Mertcan Dönmez Türkiye'yi inletmeye geliyor."