1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: İşte Fark Burada !

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default İşte Fark Burada !

Kur'an-ı Kerim: ''Dinde zorlama yoktur.''

İncil: ''İnsanları zorlayınız ki, evim dolsun !''

Tevrat: ''Onları tamamen imha edene kadar saldıracaksın ve hiçbir merhamet göstermeyeceksin !''

Tabi bu yazanlar(Kur'an-ı Kerim hariç) Allah'ın gönderdiği şekilde değil,bozulmuş daha sonra kendilerinin yazdığı şekilde ama burda gösterilmek istenen şu an onların inandığı kendi yazdıkları kitabın ifadeleri.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Biz İncile'de Tevrat'a da inanıyoruz ancak değiştirilmemiş hallerine.İlk gönderildikleri hali ile Kuran'dan farkı yoktu iki kitabında ancak insanların tahrif etmesiyle Kuran son olarak geldi böyle bir fark olmuş olması gayet normal.

3. Default

İnsanlar kendi kendilerine ne işler yapabiliyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet haklsın

Nesil
    2005
    Yer
    34

ben ne Tevratta ve İncilde böyle şeyler yazdığına inanmıyorum. Senin okuduğun ve alıntı yaptığın yerler benim için bir şey ifade etmiyor eğer bana Yahudilerin onayladığı bi kitaptan veya Hristiyanların onayladığı bi kitaptan bunları gösterirsen ancak inanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by hezzo View Post
    ben ne Tevratta ve İncilde böyle şeyler yazdığına inanmıyorum. Senin okuduğun ve alıntı yaptığın yerler benim için bir şey ifade etmiyor eğer bana Yahudilerin onayladığı bi kitaptan veya Hristiyanların onayladığı bi kitaptan bunları gösterirsen ancak inanırım.
    İster inan ister inanma zorlayan yok. Seni inandırmak gibi bir amacımda yok açıp İncil'i,Tevrat'ı bakabilirsin.(Yahudiler zaten yaptıklarıyla bunları onaylıyorlar) Senin inanıp inanmamanda benim için birşey ifade etmiyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

bunlar değiştirilmeseydi ku-ran'ı kerimle aynı şeyler yer alacaktı fakat kendilerine göre değiştirmişler.

Bura din tartışma yeri değildir. İnsanlar neye inanır inanmaz kimseyi de ilgilendirmez. Herkes kendisinden sorumludur

Mesaj Yetkileri