cimbomla ben 4 yıl üst üste kazandım ve aynı zamanda alabilecegim kupaların tamamına yakınınıda aldım (e tabi birz sike yaparak)
cimbomla ben 4 yıl üst üste kazandım ve aynı zamanda alabilecegim kupaların tamamına yakınınıda aldım (e tabi birz sike yaparak)
Biraz mı
Galatasarayla üst üste Şampiyonlar Ligi kupasını alabilene helal olsun.Hadi Fenerbahçe ile desen neyse !
belli zaten şikeyle olduğu milamla 2 yıl aldım sonra save bozulunca yarımkaldı
Şike ki hemde ne şike![]()
liverpool ile 3 kez ustuste
2.seferınde kazandıktan sonrakı super kupayı alamadım ama dıger 2 sını aldım
taktın sende şikeye ama sonuc olarak bi basarımız var
4 yıl ama abartmışın!Hadi büyük bir kuluple olsa neyse diycem ama!
2006 da ilerleyen yıllar da üst üste aldığım oluyordu ama 2007 de daha öle bir seri yakalayamadım 3.senemde şu an 2.turdayım
2006 da ilerleyen yıllar da üst üste aldığım oluyordu ama 2007 de daha öle bir seri yakalayamadım 3.senemde şu an 2.turdayım
tamam haklı bir basarı degil ama sonuc olarak bir basarı
Şikeye HAyır
bende arsenal ve barcelona'da 2 kere üst üstte sonra sıkıldım![]()
0. Yarı finalde ben Hamburg'dum Inter'e elendim.
ben arsenal ile 3 kez üst üste kazandım
Arsenalle kazanmak doğaldır.Büyük takım !
bjklee ilee 4 sezonn ardından ilk 4. seonmda aldım vee 7 kez hiç bırakmadım
chelsea ile 6 kez ust uste
oyunu cözmüssün emir_bjk ayrıca sikesiz 3 yıl üst üste sampiyonlukda yasadım galatasarayla
Ben üst üste hiç kazanamadım.
4 yıl üst üste blackburn ile ama son 3 sezondur alamıyom delircem![]()
chelsea le 4 sene ustuste sora ıstedımı yapmadılar dıe ultımatıon verdım soraa kovuldumsora benı r.madrıd ıstedı oraya gıttım orda 4 kere kazandım yıne ustuste sora ondan sıkılınca fenerın durumu bıraz kotuydu tabı onları kurtarmak ıcın oraya gıttım 5 sene sorada 3 defa kazandım ust uste ve halada kazanıorum aralıklarla
2010 ve 2014 yılları arası 4 şampiyonlar ligi kazandım ve ilk sezon uefayı almıştım.
Şuana kadar hiç alamadım ki şampiyonluk..
Üst üstte olsun bide..![]()
üst üste kazanamadım ama ilk sezonda real madrid le almıştım
manchesterle 6 sene ust uste aldim deli gibi kadrom vardi 7.sinde ikinci senede ikinci oldum senede 2017 olunca sıkıldım surekli yenmekten..
ben oyuna başladığımdan beri şampiyonlar ligine hatta buna diğer bütün kupalar da dahil ambargo koydum chelsea ile şu anda 2019 yılındayım![]()
chelsea ile 2 kere üstüste