Antalyaspor 10 mactir yenilmiyor besiktasi avantajli goruyorum ama icimden antalya 1 puan alabilir gibime geliyor cunku yilmaz vural 4 buyuk takima karsi takimi iyi oynatiyor puan kaybi olabilir besiktas icin
Beşiktaş şampiyonluk yarışını sürdürmak istiyorsa kazanmak zorunda
Beşiktaş kazanır
İyi olan kazansın![]()
antalya zorlayacaktır ve 1 puanı alacaktır bence..
zor olcak gibi gözüküyor ama taraftarımızın desteğiyle beşiktaşım alır
Sahamızda 11 maçtır yenilmiyoruz ama Sakarya maçındaki gibi zorla gol yemek için ugraşırsak 8 adam 1adamdan gol yerse yine kazanamayız... Ama taraftarın etkisiylede 1-0 kazanırız gibime geliyor golüde Bobo atar...
Besiktas 2 haftadir cok kötü oynuyor,eger bu kötü formunu bu maca da tasirsa Antalya maci bile kazanabilir.Ama tahminim macin berabere bitecegi.
Beşiktaş alır
gecen hafta kazansaydik su anda 2 puan kalcakti.ama simdi 4 puan. ve besiktasimiz sampiyonluk istiyorsa bu maci kazanmali ve kazanacaktir da skor 2-0
Antalyaspor maçı alabilir.
Antalya Supriz yapabilir !!!
İnşallah BJK kazanırda FB ye iyice ortak olut yarışta.Ancak zor gibi.Antalya uzun zamandır kaybetmiyor....
açıkçası bjk yine ii oynayamıo bu sezon ama şansa macları kazanıyor.bu sansı yine dewam eder we maçı kasanır diorm.
Antalya puan çıkaracak bence .. Beşiktaşta bir moral düşüklüğü ve stres var, Antalyam ise çok rahat ..
Antalya alır![]()
Zor olsada BjK kazanır...
Beşiktaş mutlaka kazanması gereken bir maç oynuyor bu defa Fenerbahçe deplasmanda.Umarım bir süprizde bu maçta yaşamayız.
bunu da alamazsak sampiyonluk gider ve bence alicaz antalya da yilmaz vural iyi motive ediyor ama kadrolari cok zayif coskun u bos birakmazsak gol yemeyiz ve atarsak da aliriz zaten eger hata yapmazsak sonradan gene... (bu arada ahmet dursun oynuyor mu antalyada :S ? )
Maç berabere biter gibime geliyor.Antalyalıyım Antalya'mın kazanmasını istiyorum.(Aslında İzmirliyim ama yıllardır Antalya'da oturuyorum)
İnönüde ite,kaka alırız yinede alırız diye düşünüyorum ben bu macı![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
BJK rahat kazanır diyemeyecem çünkü karşıda Yılmaz Vural war.Herşeye rağmen hatta kürdanadama rağmen BJK bu maçı alır.
Beşiktaş kazanır ama Antalya bir sürpriz yapabilir ancak küçük bir ihtimal bence.3 puanı çıkarırız.
Bana sorarsanız maç berabere bitecektir.
Maçın İnönüde olması ibreyi bize döndürüyor
So what?
Saike
antalya bjk maçı bol gollu geçmişti burda gol sesi çıkmaz gibime geliyor
Beşiktaş kaleci durumdan kontorllü oynayacak. Yılmaz Hoca'nın takımı saldırıya açık bir takım o yüzden Antalyaspor'un atakalrını sıkça izleyebiliriz. Maç beraberlik havası var ama Beşiktaş kazanır.
Beşiktaşın kalecisinide göz önünde bulundurursak beraberlik kokuyor defansa yönelik bir futbol oynayacaktır Beşiktaş
3-1 alırız