Geçende ayzdığım Wolfsburg Kariyeri baya sevildi.Ancak yanlışlıkla oyunu silince kariyerimi devam ettiremedim.Herkesten özür dilerim...Artık yeni bir kariyere başlıyorum.
-------------------------------------------
Türkiye de doğup büydüm.Bi ara profesyonel futbolcu oldum.Ancak pek başarılı olamadığımdan bıraktım.Sonra ise okul takımlarının antrenörlüğünü yapmaya başladım,başarılı da oldum.Bir gün e-mail aldım.Açtığımda eniştemin İtalya'da vefat ettiğini duydum.O telaş ve hüzünle uçaktan bilet aldım ve İtalya'ya uçtum.Ertesi gün cenazesi vardı ve camiye gittik.Camiden çıkarken birisi bana el işaretleri yapıyordu.Ama kim olduğunu seçemiyordum.Daha yaklaştığımda bu kişinin Livorno Başkanı Aldo Spinelli olduğunu farkettim.Yanıma geldi ve bir şey konuşacağını söyledi.Coffee El Dorosti kafesinde biraz oturduk ve hemen konuya girdi.
Başkan:Olm bak taraftar eski teknik direktörümüze çok baskı yaptı ve eski teknik direktörümüz istifa etti
Ben:Eeeeeee![]()
Başkan: Ne Eeeeeesi yaw.Adam istifa etti diom.Seni başa getirmek istiom
Ben:Hönk?![]()
Başkan:Ne dersin bu işe?
Ben:Ne diyyim yaw benim gibi birini bulmak zor...İtalya kulüplerinin hepsini avucumun içi gibi bilirim.Kulübün adı ne demiştiniz?![]()
Başkan:Livorno
Ben:Peki Eski Teknik Direktörünüz kimdi?
Başkan:Iıımmmmm???Şey..Hık Mık...Immmm??Şey işte yaw şey..Boşver yaw adını ağzıma almak istemiom![]()
Ben:Anlıyorum![]()
Başkan:Eeeee Evet i Hayır mı?
Ben:Emin değilim(Ellerini biribirine vurup korumalarını çağırınca)Ama olabilir tabiki![]()
Başkan:Güzel.Yarın gel sözleşmeyi imzalayalım.
Ben:Olur(istemeye istemeye)
Başkanın Cafe de kızmadan hemen önceki hali...
Ne Kadar istemesemde içimi heyecan kapladı ve korktum.O gün uyuyamadım zaten.
Ertesi gün Armando Picchi Stadyumu
Büyük bir heyecan ile stada gittim.Önce başkanı sonra Silvano Bini yi gördüm.Korkudan ellerimin titrediğini farkettim.
Sonra yıllık €900.000 lık sözleşmeyi imzaladım.Bir yıllığına Livorno nun menajeriydim.Bu muhteşemdi.Tabi gazetelere hemen konu olduk.
La Gazetta Della Sport
'Çaylak İtalya'da..' başlığını atmıştı
Manşetin yanında da oyuncularımla yaptığım ilk antrenman fotoğraflarımı koymuşlar.
Corriere Dello Sport
'Kaçın Çocuklar Türk Geliyor'(bu başlığa sevinsem mi üzlsem mi bilemedim.)
OLaylar bu şekildeydi ve ben artık menajerdim.Hüzünlü geldiğim italya bana yepyeni bir hayat sundu.Başarılı olacağıma inanıyorum![]()
Devamı Yarın veya bu gece...