1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Polat: "Lincoln'ü bırakmayacağız"

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Default Polat: "Lincoln'ü bırakmayacağız"

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, yeni sezonda Brezilyalı futbolcu Lincoln'ü bırakmayı düşünmediklerini söyledi.

Polat, Lig TV'de katıldığı ''Galatasaray Gerçeği'' programında Şansal Büyüka'nın sorularını yanıtladı. Yabancı oyuncu transferinde başarısızlık, yerli oyuncularda ise hedefin tuttuğu görüşüne karşı çıkan Polat, ''Bunu kabul etmem. Feldkamp ile Almanya'da konuştuğumuzda, Serkan, Barış ve Bouzid için, 'Sadece yetiştirme tazminatları var. Birini kazansak kardır' dedi. Bunlardan ikisi tuttu. Bouzid ise milli oyuncu olmasına rağmen Galatasaray'da tutmadı'' dedi.
    Yeni sezonda Carrusca ve Bouzid'intakımda olmayacağını, Lincoln'ün kalitesini ise tartışmayacağını ifade eden Polat, şöyle konuştu:

''Ben Lincoln'ün başarısızlığını sakatlığına bağlıyorum. Bu gibi yıldızları tekme atarak durduruyorlar. Ben o çocuğun, her maç sonrası soyunma odasında ağrılar içinde yerde yattığını gördüm. Lincoln, İstanbul'u ve Galatasaray'ı çok seviyor. Gelecek seneye dair bize taahhüdü var. Biz onu gelecek sezon için elimizden çıkarmayı kesinlikle düşünmüyoruz. Carrusca ve Bouzid ise yeni sezonda bizimle olmayacak.''
    Adnan Polat, önümüzdeki hafta içinde toplanarak, kalacak ve gidecek oyuncularla, teknik direktör konusunu konuşacaklarını, bunun ardından da yöneticilerin, dünyanın dört bir yanına dağılacağını anlatırken, ''Galatasaray'ın çok fazla transfere ihtiyacı olduğunu düşünüyor musunuz?'' sorusuna, ''Biz kadroyu hiçbir zaman yeterli görmeyiz, ama şunu söyleyebilirim ki Galatasaray değişim, dönüşüm içindedir ve bu devam edecektir. Kafamda bununla ilgili fikirlerim var, ama arkadaşlarımı da dinleyerek karar vereceğim'' yanıtını verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İnşallah bu sene daha iyi olacak Lincoln.Takımımıza daha çok yarar sağlayacak.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

barusso ve lincoln gitmesin de, gerisi önemli değil..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lincoln'u şu an satmaya kalksa büyük zarar eder Galatasaray o yüzden kalmasında fayda var ...

Lincoln oynadigi her macta bize katki saglamis bir isim.Tamam sakatliklardan,sorunlardan dolayi bütün maclarda oynayamadi ama oynadigi maclarda da kalitesini belli etti.Onun gelecek sene büyük bir cikis yakalayacagina,kendisini tam olarak gösterecegine ve bu kulüpte cok basarilara imza atacagina eminim.

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Lincoln'u şu an satmaya kalksa büyük zarar eder Galatasaray o yüzden kalmasında fayda var ...
    Aynen bnde böyle düşünüyorum hemde yaş olarak çok yaşlı değil genelde ligimmize gelen yabancılar 2.senelerinde daha ii oluyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Yaw Lincoln niye bu kadar ayağa düşürüldü ki adam daha düne kadar Bundesliganın sayılı oyuncuları arasındaydı amma sabırsız milletiz elbet toparlar kendini ki bu sene avrupa maçlarında çok iyi olacağından eminim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bencede Lincoln 2.sezonunda daha iyi performans sergileyecektir.Tabii sakatlık ve hoca problemleri gibi şansızlıklar yine başında olmazsa..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bence de şu an satılsa para etmez.gs ye zararı olur.ayrıca bu sene çok daha iyi olabileceğini düşünüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Lincoln'ü takımda tutmanın anlamı ne yahu satalım kendisini...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri