Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Nihat Kahvecinin değeri neden 925K?(Cevabı burada)

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Default Nihat Kahvecinin değeri neden 925K?(Cevabı burada)

Bildiğiniz gibi SiGames bu sene oyunda bazı değişiklikler yaptı.Bu değişikliklerden bir taneside bir oyuncuyu kaça alırsanız değeri okadar olması.Mesela bir futbolcuyu 80 M$ a aldığınızda bu oyuncunun değeri 80 M$ olarak alıyor.Zamanla bu değer ya artar ya da azalır.

Nihat Kahveci'nin değeri neden 925K sorusuna gelecek olursak.Bildiğiniz gibi Nihat bu sene Sociedddan Villereale transfer oldu.Bizim bidiğimiz kadarıyla ücretsiz olarak gitti.Fakat oyunda 925Kya alındığı gösterildiğinden dolayı Nihatın oyunun başındaki değeri 925K dır.Aynı Sergio agüeroda(15.25M$),Diarrada olduğu gibi.Yani bu adamlar yeni transfer oldukları için değerleri transfer ücretleridir.Bunun Turksportalla hiç bir ilgisi yoktur.

Bazı kesimler ve siteler ise bunu sitemize karşı koz olarak kullanmaya çalıştı.Turkspotalın oyuncu araştırmasını iyi yapmadığını için böyle olduğunu falan yazıyorlar.Zaten o malum kişilerin tek işi resmi site olan turksportala çamur atmak,kötülemek.Resmi siteye çamur atmaya kötülemeye çalışacaklarına adam akıllı oyunu inceleyip bunun nedenini öğrenebilirler.Ama onların işi bu oyunu güzelleştirmek değil sadece turksportalı kötülemek.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Güzel bir tespit. Çünkü Nİhat ilerki sezonlarda çok başarılı oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    çok güzel bir tespit yapmışsın yalnız şöyle bir şey de var nihat artık ispanya liginde oynuyor yani onun araştırmasını ispanya liglerini yapan ekip yapıyor hata turk araştırmacılara değil ispanyollara aittir.
    Evet Nihatın araştırmasını İspanya ekibi yapıyor ama bazı kişiler bunu bile Turksportala mal etmeye çalışıyorlar
    Nihatın Villarela gelişi 925K olarak gözüktüğü için değeri 925K dır.Eğer databaseden Nihatın Sociedaddan Villareale geliş parasını değiştiriden o kadar değeri olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sağol bilgiler için bizim için önemli olan klubünün onu ne kadara satacağı nihatın değeri 925K görünse de 15-20 milyon euro arası satış fiyatı yani ucuza alırım diye sevinmesin arkadaşlar

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

adamın özeLLikLer yeter boşver değeri.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

S-B-Z Misafir

çok güzel bir yazı yazmışsın aşkın.tebrikler.
    ilk olarak bişeyi eleştirirken bu tip komik durumlara düşmemek lazım.ve kaldıki bu oyunun database 'i ne kadar büyük eleştiren adamlarda biliyor bunu.elbette hatalar yanlışlar olabilir.sonuçta bunları yapanda insan.kaldıki hata kimden kaynaklanıyor bunu biliyormuyuz ilk başta?
    belki incelemelerin tamamı doğru ama oyunu yapan ekip önemsemiyor orjinal satışın azlığından dolayı.veyahut kasti olarakta yapmıyorlar diyelim.bu tip olaylara gerek yok.herkes kendi işini yapsın bence.

Nesil
    2006
    Yer
    milton keynes dons

saol arkadasım bende merak edıyodum gercekten...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

cok güzel tespit emegine saglık..

bu sıteyle alakası olmasa bıle bence cok sacma bısey ya ben adamın durumundan yararlanıp 1mlıyonluk adamı 100k ya alsam 100k mı olucak fıyatı bence bunun sorumlusu kımse cok yanlıs yapmıs bu sıteyle alakalı yada alakasız

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by King_RoMeO View Post
    bu sıteyle alakası olmasa bıle bence cok sacma bısey ya ben adamın durumundan yararlanıp 1mlıyonluk adamı 100k ya alsam 100k mı olucak fıyatı bence bunun sorumlusu kımse cok yanlıs yapmıs bu sıteyle alakalı yada alakasız
    Evet adamı aldığın değer oluyor ama o değer futbolcunun oynadığı değere göre artıyor veya azalıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kesinlikle doğru bir tespit. Hatta Nihatın değeri 2 yıl sonra yükseldi ben 15 M dolar civarı oldu..

helal olsun bu yazıyı yazan arkadaşa.güzel bi tespit yapmış...şimdi şöle bişey var..bende delgado 425k diye başlior.fakat soradan oyun oynandıkca performansına göre düşüor ve artıyor.delgadonun şimdiki fiyatı 8m$ dolar..yani nerden baksanız 8 katına artı.nihatta 1.700 m$ la başlior bende daha sora şimdi baktım mesala fiyatına 15 milyon dolar$ olmuş.yalnız anlamadığm şey bu acaba neden aldığın fiyata oyununcunun değeri olarak yansıtılıyor...aslında bi yandan mantıklı gelior.yani fener kezmanı 8 milyon euro ya mı kaça aldı tam bilmiorum ama değeri 8 milyon dolar olabilir.ama bi yandanda düşünüyorum 8 milyon dolara aldıysak illa 8 milyon dolarmı olacak bu adamın fiyatı.tabi soradan değiştiniğde unutmayalım fiyatının performansına göre....

eline saglık arkadaşım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende diyodum bu nihat neden bu kadar ucuz bizle paylastigin icon saol

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Bildiğiniz gibi SiGames bu sene oyunda bazı değişiklikler yaptı.Bu değişikliklerden bir taneside bir oyuncuyu kaça alırsanız değeri okadar olması.Mesela bir futbolcuyu 80 M$ a aldığınızda bu oyuncunun değeri 80 M$ olarak alıyor.Zamanla bu değer ya artar ya da azalır.

Nihat Kahveci'nin değeri neden 925K sorusuna gelecek olursak.Bildiğiniz gibi Nihat bu sene Sociedddan Villereale transfer oldu.Bizim bidiğimiz kadarıyla ücretsiz olarak gitti.Fakat oyunda 925Kya alındığı gösterildiğinden dolayı Nihatın oyunun başındaki değeri 925K dır.Aynı Sergio agüeroda(15.25M$),Diarrada olduğu gibi.Yani bu adamlar yeni transfer oldukları için değerleri transfer ücretleridir.Bunun Turksportalla hiç bir ilgisi yoktur.

Bazı kesimler ve siteler ise bunu sitemize karşı koz olarak kullanmaya çalıştı.Turkspotalın oyuncu araştırmasını iyi yapmadığını için böyle olduğunu falan yazıyorlar.Zaten o malum kişilerin tek işi resmi site olan turksportala çamur atmak,kötülemek.Resmi siteye çamur atmaya kötülemeye çalışacaklarına adam akıllı oyunu inceleyip bunun nedenini öğrenebilirler.Ama onların işi bu oyunu güzelleştirmek değil sadece turksportalı kötülemek.

delgado neden 5milyon degil

Nesil
    2006

Bende oyunu açtığımda ilk başta öyleydi bende şoke olmuştum. Oyunumda yedi ay geçti ve hızlı bir yükselişle 5.750.000 ing pound'u oldu. Sanırım bir kaç ay sonra daha da yükselecektir. Birde fiytatın yükselmesinde oyanan ligde bir etken oluyor.

zaten yarı sezonda fiyatı artıo nihat'ın

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

guzel tespit. iyiki boyle olmus ama nihat turkiyeye kolaylikla geliyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

deprem olsa bizden bilecek adamlar yahu
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by BaD BoY View Post
    delgado neden 5milyon degil
    Çünkü databasede Delgadonun Baselden Beşiktaşa geçisinde hiç bir değer yazılmamışda ondan

Nesil
    2006
    Yer
    İST

Quote Originally Posted by dentaconstantin View Post
    sağol bilgiler için bizim için önemli olan klubünün onu ne kadara satacağı nihatın değeri 925K görünse de 15-20 milyon euro arası satış fiyatı yani ucuza alırım diye sevinmesin arkadaşlar
    evet ya ben denedim en son 10 m verdim yine gelmedi

sherryy kardeş helal olsunn.Yorum da İİ.Sawunma daa.

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Çünkü databasede Delgadonun Baselden Beşiktaşa geçisinde hiç bir değer yazılmamışda ondan
    bildi için saol bilmiyordum

Quote Originally Posted by kharon_umut View Post
    sherryy kardeş helal olsunn.Yorum da İİ.Sawunma daa.
    ben suçlama yapmadım merak ettim

varol admin
    turksportal bir numara

haKLisin Kardeş cook dogru bu tespiTi kimse bakmiyor bende farkına wardim ama siGames biraz hata yapmiş sayiLir....

El'ne Em['ne Sa[lik Sherry

Nesil
    2006
    Yer
    çanakkal

oyuncunun transfer oldugu ücret kadar değer almasıda sacma değilmi

Valla bu özellik niye yapıldı onu bilmiyorum ama bunu açıklamanız iyi olmuş.Çünkü başka siteler aç kurt gibi bi hata görsekte suçlasak diyolar.Artık aşmışlar kendilerini hata olmayan bişeyi hata gibi gösteriyolar .

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by sergenNn View Post
    Valla bu özellik niye yapıldı onu bilmiyorum ama bunu açıklamanız iyi olmuş.Çünkü başka siteler aç kurt gibi bi hata görsekte suçlasak diyolar.Artık aşmışlar kendilerini hata olmayan bişeyi hata gibi gösteriyolar .
    Doğru söze ne denir

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri