1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Yeni bir sorun!

Default Yeni bir sorun!

Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var...

Yazidan da anlayacaginiz uzere dili ingilizce olarak sectim ve app. data icindeki Sp/int/ klasorunu sildim ama new game i sectikten sonra bir turlu oyun baslamiyor tekrar basa donuyor.Herseyi denedim ama beceremedim.Bu tip bir hataya da forumda rastlamadim lutfen yardim eder misiniz sorun ne olabilir...
    Aslinda hersdey normal devam ederken durduk yere oldu.Javayi da yukledim ama yok olmuyor...Lutfen yardim edin

Nesil
    2005
    Yer
    Dünya'dan

sanal bellke yetersiz olabilir..oyunu açtığın zaman başka çalışan herhangi bi program olmasın özellikle internet explorer,mozilla vs..

Kardinal

Ilgine tesekkurler ama maalesef sorun o degil.Benim anlamadigim Duzgun oynarken ne oldu da birden oyun sacmaladi...
    Oyunu sildim ve yeniden yukledim herseyi yaptim ama olmuyor sanirim cd yi kiracagim

aplication data/sports interactive = içine gir ordaki dosyaları sil birde boyle dene

Nesil
    2005
    Yer
    Dünya'dan

düzgün oynarken birden bozulduysa eğer son zamanlarda yüklediğin bir program yada sildiğin bi dosya oyunun düzenini bozmuştur kardes..başka açıklaması yok bunun inan..

Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim.Maalesef yazdıklarınızın hepsini denedim ama bir sonuç yok...Garip olan oyun herşet aynıyken bazen düzgün çalışıyor bazen saçmalıyor!!!
    Dewfalarca herşeyi silip kurdum ve apllication data/sp.interactive içindeki fm yi de sildim hatta yetmedi sp interactive de tamamen sildim ama yok işte olmuyor...Neyse ben ümitsiz vakayım siz kalanları kurtarın

7. Default

arkadaş ben oyunu kurduktan sonra oyun ilk olarak açılıyo tanıtımlardan sonra siyah ekran geliyo ve oyun başlamıyo nedeni nedir acaba şimdiden saol

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by kedigoz61 View Post
    arkadaş ben oyunu kurduktan sonra oyun ilk olarak açılıyo tanıtımlardan sonra siyah ekran geliyo ve oyun başlamıyo nedeni nedir acaba şimdiden saol
    Dil ayarını yaparsan sorunun düzelecektir.

Tıkla.

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

Quote Originally Posted by kedigoz61 View Post
    Applicition Data Klasörünü Sildin Mi?

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by emir cavak View Post
    Applicition Data Klasörünü Sildin Mi?
    Onunla alakası yok dil ayarını yaparsa sorunu düzelecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

Pardon Mehmet Sorunu Yanlış Anladım

ya bu tur sorunlarda oyunu ustune yenıden kurmak en kokten cozum

Mesaj Yetkileri