Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Sırf Transfer Olsun Diye Yaptığınız Transferler

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya/Manavgat

Default Sırf Transfer Olsun Diye Yaptığınız Transferler

Arkadaslar Hic Sadece Transfer Olsun Taraftarın Gönlü Olsun Diye Yaptıgınız Transferler Oldumu Olduysa Kimler?

Mesela Ben Hicbir Transfer Dönemini Transfersiz Gecirmem Mutlaka Alırım Birini İlk 3 Sezon Takımı Sırtlayacak Oyuncular Alırım Sonra Genclere Yönelirim Alırım Yıldız Yaparım Sizlerin Varmı Boyle Varsa Burada Paylasalım

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Hugo Rodallega vardı ancak şimdi as oyuncum oldu..
    Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yapmış olmak için, hiç birşey yapmam .. İhtiyaç yoksa neden transfer yapayım ki ?

ben başına geçtiğim takımlarda daima geniş kadro oluşturuyorum ve kimi bulursam alıyorum özellikle ilk ben 2nci ligte ordusporla başladığım zaman boştan 12 tane futbolcuyla sözleşme yapmıştım bakmadan ama bir çoğuda takımda başrol oynadı zamanla takım yönetmek güç iş bunu anladım böyle yani

kardeş gerek yoqsa niye transfer edelimkii

mevlut erding i aldim sochaux dan ama verdiim paraya yazkk oldu

Nesil
    2006
    Yer
    çanakkal

ben sadece gerekirse transfer yaparım kadroyu oturttuktan sonra 2 3 sezon transfer yapmadıgım oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

takimda min 30 kisi olur benim ona gore kafamda oturttugum sısteme gore adam alirim misal 11 as 11 onların yedegi kalan dier 8 kisi kilit noktalara 3.oyuncu olur

kadroda o bolgelere oyuncu gerek olmasa bile alirim o bolgeye.
    oyuncular gereksiz olursa o oyuncuyu kullanmassam gereksiz olur su anda kadromdaki tek gereksiz mevlut erding adam 4.forvet tek forvet oynuyorum ona sıra gelmiyo tabiki

Nesil
    2006
    Yer
    Balikesir

ole bi takintim yok. fakat genc oyunculari toplamayi yetistirip satmayi sewerim bjk fb ts butun kluplerin altyapilarindan alirim oyuncu altaydan cok alirim mesela we yetistirip satarim transfer yapmis olmak icin transfer yapilmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yapmış olmak için, hiç birşey yapmam .. İhtiyaç yoksa neden transfer yapayım ki ?
    Aynen Katılıyorum Boşuna Takımımda Yer Kaplıyor

valla ben adi sani duyulmamis ulkelerin oyuncularini almayi seviyorum aciyorum scout programini bakimyorum boyle oyuncu var mi diye varsa aliyorum. mesela guam li 2 oyuncu aldim biri aslinda cok iyi fakat su work permit olayi olmasa

Ben fenerbahçedeyim. 2014e geldim. Ben transferlerde potansiyel gençleri hedefliyordum. Her sene başkan isim yapmış oyuncu almıyosun diye laf söylüyodu bana. Ara sıra kendi transfer yapıp saçma sapan adam alıyodu. En sonunda dayanamadım Anderson'u aldım. 74milyon€ para verip Romadan aldım başkan çok sevindi. 2-3 sene oyuncu al demez artık.

anderson cok iyi topcu,hugo da benim ilk göz ağrım,ama jo ve cem sultanda cok iyi,bide bende sinan öztürk dite bi topçu cıktı sizde varmı,cem sultan gibi bir yetenek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Bostancı

yapmış olmak için değilde profili kotu olan oyuncularımı alrım bazen ingiltereden ya da fransadan (tabi 24 yasını geçmemek koşuluyla) sonra bunları antremanla geliştirmeye çalışırım.boylesi daha çok hoşuma gidiyo .

ben marchena'yı aldım 24 milyon € ya tamamen gereksiz bir tranfserdi zaten bi sene sora 800 k ya gitti. sora rafael van der vaart'ı aldım 38 milyon € ya o da bi sene sora 16 milyon € ya gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Bostancı

Quote Originally Posted by absolut12 View Post
    ben marchena'yı aldım 24 milyon € ya tamamen gereksiz bir tranfserdi zaten bi sene sora 800 k ya gitti. sora rafael van der vaart'ı aldım 38 milyon € ya o da bi sene sora 16 milyon € ya gitti.
    hiç kullanamadınmı ki bu adamları . bide hangi takımdasın

AC Milan. Marchena bir maça sonradan oyuna girdi.Van der Vaart'da hep 6 ile oynadı yollamak zorunda kaldım.

Nesil
    2005
    Yer
    Santiago Bernabeu

benim oyunda mohamed coulibaly diye bir oyuncu cikti 93 dogumlu. potential ability si 198 di aldim PAF a yolladim

ben chelsea ye robinhoyu aldım bir sezon oynattım sattı en gereksiz transferimdi cassanoyuda aynı an almıştım onu sezon dewam ederken serbest bıraktım ikisinede param yazık oldu birini 250 m£ diğerini 80m£ almıştım

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

bedavaya tüm topçuları alırım sonra onları paf takıma

kontratı biten topçuları alırım sonra onlarıda paf takıma

listedeki topçularıda alırım onlarıda paf takıma

sonra hepsini bedavadan listeye koyup takımlara satarım ve kar da olurum maksat para kazanmak içinse

ama hiçbir zaman kadroyu geniş tutmak için transfer yapmam

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya/Manavgat

Bende Hakan Aslanbası Aldım Defans Oyuncusu Oynattım Hic Begenmedim Verdim Pilot Takıma Ama Genc Olunca Alıyorum Hemen Altyapıyo Yolluyorum

at.madridin başına geçtim 3 milyon avro verdiler bütçe .. kimseyi satmadım zaten satılmaz süper kadro var.. bu parayı değerlendirmek lazımdı ve ben de Millan, Marco Ruben , Sasa Yakovenko , cardenas, dorasoo ve benjamin i toplam 2,5 mn euro ya aldım

sinan kaloglu bedavaya almistim ama sirf tranferolsun die

24. Default

vander vaart ı aldım sırf taraftarlar yıldız görsün die

Nesil
    2006
    Yer
    ANTALYA-belek

evet bende her sene gereksizde olsa transfer yapmayı severim.ama su aralar rodallege ve cesar delgado mukemmel transferlerim olarak göze carpıyolar.cesarı romaya sattım 20 m dolara(9 m dolara almıstım)son gözdem higuain.kaleciminde iyi olmasına özen gösteririm.kalemde akinfeev var.22 m dolara aldım onuda. bu arada bjk le oynuyorum

abi bende öyle oyuncu aldım

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

ben sözlesmeleri biten futbolcuları alırım onlarda yedeklerde bekler

Nesil
    2006
    Yer
    Island

gökhan ünal ı aldım,3-5 maç oynattım sonra çok oynatmadım direk yolladım paf takıma

Hugo Rodallego ve Luca Modric aldım. ikiside iyi oyuncu Hugo Rodallego halen bende de Luca Modric'i HSV sattım..

ben de surekli transfer yaparim ama genellikle oyuncu satarim aldiklarim ise cok is gorur

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri