Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 121 sonuç

Konu: Villa Park Macerası [Ertuğrul Topcu]

Default Villa Park Macerası [Ertuğrul Topcu]

Aton Villa geçtiğimiz sezonu 15.sırada tamamlayabilmişti. Ama bu sıralama taraftarı memnun dememişti. Taraftarı olduğu kadar da Başkanı da memnun edememişti.
    Başkan Randy Lerner, Martin O'Neill ' i kapı dışarı ederken Galatasaray'ı şampiyon yapan ancak gizli başkanları Adnan Polat ile anlaşamayıp ayrılan Ertuğrul Topcu ' yu takımın başına geçirdi. (14 Temmuz 2006)

Ertuğrul Hoca, Villa Park çimlerine ayak basar.. ve Macera Başlar...

Villa Park:

Takım kadrosu şu şekildedir:

1 GK Thomas Sørensen
    2 DF Mark Delaney
    3 DF Jlloyd Samuel
    4 DF Olof Mellberg
    5 DF Martin Laursen
    6 MF Gareth Barry
    8 MF Gavin McCann
    9 FW Juan Pablo Ángel
    10 FW John Carew
    11 MF Stiliyan Petrov
    12 MF Steven Davis

13 GK Stuart Taylor
    14 FW Shaun Maloney
    15 FW Gabriel Agbonlahor
    16 DF Wilfred Bouma
    17 MF Habib Beye
    18 DF Aaron Hughes
    19 DF Liam Ridgewell
    20 FW Chris Sutton
    21 DF Gary Cahill
    22 FW Luke Moore
    25 GK Lee Robinson
    26 MF Craig Gardner
    27 MF Isaiah Osbourne
    31 FW Ashley Young
    --- FW Sam Williams

İşretlediğim oyuncular çok şey beklediğim isimler..

Transfer bütçesi ne kadar?
    Transfer Listesinde kimler var?
    Hazırlık kampı, gelenler-gidenler..

B.. bek.. bebek.. bebebekleyinn..!..

omer-faruk-14 Misafir

İlk yorum benden. Çok iyi başlamışsın. Ama Galatasaray kariyerini niye bıraktın ben onu anlamadım. Ne güzel gidiyordun.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Merakla bekliyorum. Yeni kariyerinde başarılar.

Evet GaLatasaray kariyerin gercekten cok guzel gidiyordu.Neyse A.Villa maceranda basarilar dilerim.

Ertuğrul Hoca bir an önce transfer harekâtına başlamak istiyordu.

Başkanla bir toplantı yaptık:

Başkan: Bak Eruğrul seni neden bu takımın başına getirdiğimi biyorsun değil mi?
    Ben: Biliyorum tabii başkanım, ayıp ettin.
    Başkan: Neden getirdim pekii?!
    Ben: ıh mıh kem küm şeyy.. e.. ya başkanım çalışmadığım yerlerden soruyon hep ama sen de! Adnan abide böyle yapıyordu. Anlaşamadık o yüzden..
    Başkan: Bak seni Martin'i şutladıktan sora koltuk boş kalmasın senden sonra gelecek menajer için sıcak kalsın diye getirdim buraya..
    Ben: Ya başkanım yaaa.. Bak giderim o zaman
    Başkan: Gel le gel nereye gidiyon? Daha karpuz kesecez Şakka oğlum şakaaa. Bak şimdi ben Martin'i önderdim. İşini iyi yapamıyordu. Çuvalla para verdim ama 15. yapabildi anca yahu.. Sana da bi çuval para al helal olsun Tamı Tamına 67 milyoooon!..
    Ben: Ne 67 M Pound mu?! Aman Allah'ım. Bn Cimbomda bu kadar parayı yan yana görmemiştim yahu!
    Başkan: Ne poundu oğlum nerde o bolluk! Avro avroo..

Ben: Heee! Olsun o da güzel ben bu parayla Torresi alırım bee.
    Başkan: Afedersin ama B.k alırsıın..
    Ben: Başkanım ben Real madriddeki sağ bek olan Tores'i diyom. Nasıl atladın zokaya sazan gibii..
    Başkan: Ne! Bize de mi Lololo Ertuğrul alacağın olsun.
    Ben: Neyse Başkan beni oyalama ver parları da başlayalım işe..
    Başkan: Ama bir şartım vaaaar!.. Bu paraya taraftarı hyecanlandıracak bi adam getiremezsen, Maaşından keserim.
    Ben: Yapma yahu. Neyse bakacaz artık.
    ha bu arada al transfer listem:

Eduardo Ratinho D/WB R
    Kevin Doyle ST
    David Silva AMRLC/FC
    Maxi Rodriguez AMRC
    Kenneth DC
    Darren Barr DWBR/MR/DMC
    Cristian Bolanos AMRC
    Kevin Larsen DWBL

Nasıl beğendin mi?

Başkan: Beğendim beğenmesine de hepsi gelir mi bunların? Bir de şu Eduardo kim ya yeni duydum?
    Ben: Gelince anlarsın. Manyak sağbek başkanım! 20 yaşında Brezilyalı..
    Başkan: Brezilyalı mı? baştan desene yahu İyi de iş izni nasıl alıcan buna?
    Ben: O da bizim kabiliyetimiz demi?

Hazırlık Kampı:

Gelenler gidenler ve Aston Villa ..
    Hava kararmaya başladığı zaman geliyor...

off iyi para hakketen...
    Neyse guzel gidiyor devamm.....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hehhe çok güzel başlangıç başarılar bbbeb be bebekleyin

Nesil
    2006
    Yer
    -

bütçe hakkatten çok fazla

kariyerinde başarılar bütçe de çok fazla

Sağolun değerli yorumlarınız için.
    Bütçe konusuna gelince yaklaşı 30 milyon avro veriyorlardı ek bütçe isteyince coştu bizim başkan

Hazırlık kampı sona erdi.Bu arada tabii ki transerler de gerçekleşti. Tam 8 oyuncuya imza attırdım. 1 tanesi de olda (Bremenli Naldo!)

İşte gelenler:

Gelenler olduğu gibi gidenler de oldu tabii ki.

Cris Sutton => M'boro €775bin
    J. Samuel => Lazio €3.3Milyon

Hazırlı kampında bol gollü galibiyetler elde ettik. Ama son maçta Derby ile deplasmanda 3-3 beraberlik aldık. M.City maçı öncesi moraller yine de yerindeydi..

İşte Kamp maçlarındaki sonuçlar:

Kamp sırasında göz dolduranlar:
    Eduardo Ratinho

Kevin Doyle

Gabriel Agbonlahor

Olof Melberg

David Silva

Kamp sırasında gözden düşenler:
    Patrik Berger

John Carew

Martin Laursen

Aaron Huges

Hazırlık kampı bitmişti. Birmingham'daki tesislerde basın toplantısı vardı:

Muhabir: Öncelikle bol gollü maçlar çıkardınız. Hiç maç kaybetmediniz. Bu gidişâtı sürdürebilecek misiniz?
    Ben: Oyuncularım tektiklerimi ve sahaya yansıtmak istediğimiz oyunu uyularlarsa rakibe, tabii ki.
    Muhabir: Son açta Mellberg oynamadı ve 3 gol yediniz. Acaba Mellberg'in olmayışı mı bu başarısızlığa neden oldu?
    Ben: Genellikle oyuncularım haknda tek tek yorum yapmam ama Olof iiçin şunu söyleyebirim "Our deffence is All Of Melbeg, Olof Mellberg.."
    Muhabirler kargaşa içinde: Sayın Topcu Melb.. ,Sayın Topcu Gabriel'i neden... Sayın Topcu Carew neden gol atamadı?.. Sayın Topcu transfere kaç pa..
    derken toplantıyı noktladım.
    Man City maçı için çalışmalarımıza başladık takımla beraber. Manchester'da bizi zorlu bir rakip bekliyor. Ardından Chelsea Villa Park'a gelecek..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yarar sağlayacak oyuncular almışsın, iyi günler geçirirsin umarım ..

İlk lig maçımı Manchester City'ye karşı yaptım.

-

Machester City - Aston Villa

Maça ikitakımda hızlı başladı 2.dk da Doyle çaprazdan giri fakat topu tribüne gönderdi..

19.dk da Michael Ball topun gerisine geçti, ceza sahası sol çaprazından yaklaşık 20 metre kadar uzakan içeriye ortaladı. Neredeyse ceza sahasındaki herkes yükseldi. Bunlardan biri de Mellberg idi. Topa ters bir vruş yapınca Sorensen ters ayakta yakalndı ve top ağlarımıza gitti.

M.Ball ortayı yapmadan önce yakın çekimde..

Ancak hiçbirşey bitmiş değildi. Doyle soldan bindirmeyaptı. Barry den aldığı topla sokulduve sert bir vuruş yaptı. Az sayıda Villa taraftarı aağa kalkıyordu bu şutla. Ama bu pozisyonda golü atan Kevin Doyle olmayacaktı. Hazırlık kampının en kötü smi olan Carew bu maçta bizim takımın en iyi oynayan oyuncusu olacağını 32.dk da gösterdi...ve skor 1-1 oldu.

Devre Arası

Hiç birşey kaybetmedik. Hadi beyler yapabiliriz. Buraya kazanmaya geldik!
    Carew ' e Shaun(Maloney) dan hiç pas gelmiyordu. Ne varsa Kevin da var..
    Andrey Arshavin'e hazırlan talimatını verdim.
    ikinci yarı başında da saldıran bizdik. Ama gol yoktu. En son çare Angel'i de oyuna sürdüm. Saldırın ulan dedim bizimkilere. 89.dk da korner için Olof ve Garry de çıktılar.. Ama Distin kornerden gelen topu kesti ve Samaras'a oynadı. Bire bir de zayıf olan Samarasın Sorensenle karşı karşıya gelmesini istiyordum. Ama o bencillik etmeyip soldan gelen Dickov'a pası veridi. Paul Dickov o dakikanın yıldızı idi. Ama maçın yıldızı 18 yaşşındaki kalecileri Vedan idi.

Önümüzdeki Chelsa maıçna bakıyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çok güzel devam ediyot iyi transferler..

iii transfer inş. sonlarıda iii olur

birazdan oyun içinden birkaç ekran görüntüsü alarak kariyerimi yazmaya devam edeceğim!..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ertuğrul birazdan dedin hala ses seda yok...???

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Transferin son hali:

Yukarıda son güne kadar yaptığım transferler var. Bremenli Naldo için iş izni alamayınca Gabriel Milito'ya bütün paraı verdim Ayrıca birkaç personel ile anlaştım..

-
    Aston Villa 3-1 Chelsea

Maça başlamadan önce Chelsea'nin eksiklerini araştırmıştım. Ballack, Makelele sakat olduklarınan oynayamıyorlardı. Bu da orta alanın ortasında hızlı, topu tutabilen, oyun kurabilen ve iyi paslar atan bir oyuncuyu oynatmam gerektiğinin mesajını veriyordu. Çünkü Ballack'sız çok kötü oyardı Chelsea..
    Nitekim Transferin sonuna doğru aldığım Arshavin yüzümü kara çıkartmadı ve 3.dk da Rakip fileleri havalandırdı...

İlk yarı boyunca bakılı bir oyun çıkardık. Ama 45'te Lampard, Gary Cahill'in markajından kurtulup boş alanı buldu ve ilk yarıyı beraberlikle noktalandırdı.

İkici yarıda baskıyı artıran Chelsea çok sık taklar yapmaya başladı. Ama 75'te Arshavinin pasıyla boşluğu bulan Kevin Doyle "bu maç berabere bitmez Jose, adamlarına birşeyler söyle" der gibiydi..

Sondakikalarda eşitlik için, en azından 1 puan için saldırdılar ama nafile!.. Korner içn herkes geldi Cech hariç.. Ama 30 sn sonra gelmediğie pişman olacaktı. Savunmamız uzaklaştırdı. Cech ayağından açınca topu Kevin boş durmadı tabii ki.. ve 3-1 galip ayrıldık.. Kevin golden sora önce tribünlere Sonra Mourinho'ya...

Bu müthiş maçın görüntüleri!...

ve Resmî belgesi:

Maç Sonrası:

Muhabir: Zorlu maçı kazandınız tebrikler. Man City maçından sonra gelen bu zafer, elecek zaferlere işaret midir?
    Ben: Bilmem,belki.. Olabilir,Olmayabilir de... Başkana bağlı, Where is the money, there is the honey.."
    Muhabir: Yine mükkemmel ingilizcenizi konuşturdunuz yahu Bu arada bu arew niye gol atamıyo ya?
    Ben: Sana ne Lan!? Hadi dağalın bitti toplantı, Yallah..

-
    Fulham 1-3 Aston Villa

Bu maçta da Chelsea zafernin başrol oyucusu Arshavin'e ve n iyi yardımcı erkek oyuncu oscar adayım Doyle'a görev verdim.

Maç Öncesi:
    Muhabir: Hocam Crew'den n'aber?
    Ben: Kendisi şu an iyi. Çocuk gece uyutmamış biraz başı ağrıyor.
    Muhabir: Eeee o zaman meşhur kafa gollerini göremiyecez..
    Ben: Oğlum sizi bana seçip mi yolluyolar? Carew hayatında kafa golü mü atmış? Boyu höykür gibi. Kafa vurcak sanıyolar. Her top tribün..
    Muhabir: Yani Carew'den ümidi kestik. Yine atamaz o ..
    Ben: Ne diyon lan sen Maç öncesi kafamı bozma! Carew atsın golleri maç bitimi gel yanıma golleri münasip bi.. biiiiip

Maça yine hızlı başladık(her zamanki gibi..) Arshavn yine filelere gömdü bir tane! Adetidir, Gol attığı maçta asist de yapar. Doyle a attırdı.. Ama onlar ilk yarı bitmeden bir gol bulunca etekler tutuşmaya balşadı bende

Devre Arası
    Olum Carew bu devre atttııın attııın.. Atamadın gelme yanıma. Olm bsına madara mı etcen len beni?
    Bu lafı yiyen Carew ikinci yarı coşar dediğinizi duyar gibi oldum sanki.. Ama merak etmeyin atamdı.. onun yerine yine Doyle fulham filelerini sarsan isim oldu...

Maç Sonrası:

Muhabir: Hocam bn var ya o sabah biiiip dediğiniz muhabiriiim
    Ben: Eee n'olmuş?
    Muhabir: Ben Carew i sorcaktım.
    Ben: O Carew'i alııır..
    Muhabir: Eeeee?
    Ben: Öbür maçta forvete koyar golü attırırım...

-
    Aston Villa 3-1Everton

Maçöncesi aldığımız bilgilere göre, Andy Johnson, McFadden ve Beattie saktlar ve oynayamayacaklardı..
    Düşündüm, bunlarda yoksa bize golü kim atar ki?
    Kornerden gelen topa Yobo yüksldi ve golü attı. Erken gelen golünsevincini yaşıyorladı..

Ama o da ne John Carew, David Silva'da aldığı topla kanatlandı.. Sol kanattan koridoru bulduuu vee... Aman Allah'ım ağlamak istiyorum GOOOOLLL! Carew attı!...

Bu golden birkaç dakika sonra devre arası oldu..

Devre Arası
    Ulen Carew eferim len.. attın 1 tane.
    Devamı gelecek hocam!
    Hemen kalkmasın bi tarafların devam et oynamana bak. Arada da pas at..
    Skjelbred var ya..
    Eee var..
    Hayvan gibi sert vurur he, sen ver ona arada sırada..

İkinci yarı sğ kanattan Skjelbred sert şutlar atmaya başladı. Bunlardan birinde kaleciden dönen topu Doyle ağlara gönderdi..

Santrayı yaptılar, ama topu kaptırdılar Kevin'a. 2 çalım ve sağ tarafa Skjlbred içeri sokuldu. İyi bir orta ile beraber gelişine bir şuuuut ve GOOOOOLL! Kevin Doyle (Bakın biraz kafiye oluyor: Gol,Kevın Doöyl) ve bu skor zaferin koruydu ve Man City maçından sonra 3 maç üstüste 3-1 kazandık..

Maç Sonrası
    Muhabir: Yükselişe geçtiniz ve 3.sıradasınız devamı gelecek mi?
    Ben: Ayıp ettin yahu! Tu bi kontünyıd tabiii...

-
    Liverpool 2-1 Aston Villa

Yukarıdaki istatistiklere ve golün dakikalarına bir bakın.. O kadar emek boşa gitti.. Bir golüm de ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Doyle çıldırdı!..

Maç Sonrası:
    Muhabir: Şanssız bir şekilde kaybettiniz. Carew oynamadı ondan olabilir mi?
    Ben: Oynasa niye oynadı oynamasa niye oynamadı.! Milli takıma çağrılmasa bana soracaksınız!.. Hakan Şükür meselesi gibi uzamasın bu olay..
    Muhabir: Maçın hakemi Helsey hakkında diyecekleriniz var mı?
    Ben: Var tabii ki. Adam gül gibi golümüzü vermedi. Kevin'ı arkadaşları tutmasa deşecekti o hakemi!.. Hatta devre arası bana dedi "Hocam şunun bi fotsunu alayım vesikalık" diye ama izin vermedim, keşke verseydim Beterin beteri de var..

Bu maçın ardından Hartlepool ile Carling Cup mücadelesi vardı ve yedek ağırlıklı kadromuzla 3-0 kazandık. Goller: Moore[2], Celsinho

-
    Aston Villa 2-1 Tottenham

Carew durdu durdu turnayı gözünden vurdu..

Baştan sona etkili olduumuz maça 90'da attığı golle yüreklere su serperken gelecek Arsenal maçı için rakiplere gözdağı verdi...

İşte Aston Villa - Tottenham maçı...

Az sonra Arsenal maçı ve Sonrası... (Siz benim dememe bakmayın ya)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Süper gidiyorsun. Helsey'nin Allah belasını versin.

-
    Arsenal 4-1 Aston Villa

Ölüm gibi maçtı bea... Ama David Silva suskunluğunu bozdu.. Geçtiğimiz brkaç maçtakı performansıyla Aın En iyi Genç Oyuncusu Ödülü'nü aldı..

Ben konuşmayayım, görüntüler konuşsun: Arsenal - A.Villa...

Ardından Alınan Wigan beraberliği A.Villa'yı eski yerine,geçen seneki sıkıntılı yere mi düşürecekti..?

-
    Bolton 4-0 Aston Villa

Bolton - A.Villa İZLE!..

Çöküş başlamıştı. Oyuncularım bu tempoya dayanamıyorlardı belki de.. Ama öyle bırakıp gitmek olmazdı... Anelka savunmayı felç ediyordu çünkü Milito sakat dönmüştü milli görevden. Ama UEFA ya katılmak isteyen Ertuğrul Hocanın takımı bunu başarabilecek miydi?...

3.Turda rakip B'burn..

-
    Aston Villa 4-0 Blackburn Rovers

4-0lık Bolton mağlubiyetini unutturmanın yolu diğer maçta farklı bi skor almaktı ve başardık.. Bunun için de hücumc bir taktık sürdüm sahaya..

Carew - Doyle 2şer golle yıldızlaştılar... Steven Davis de çok iyiydi...
    - -

Şimdi bu kısmı biraz hızlandırıyorum...
    West Ham, Newcastle , Sheff Wed(Kupa) ve Blackburn maçları skorları:

Bu maçlarda Kevin Doyle 2 , John Carew 4 , Steven Davis 3 , Wilfred Bouma 1 , Ashley Young 1 gol kaydettiler...

-
    Sheff Utd 1-4 Aston Villa

6.dk da Soldan David Jimenez Silva adrese teslim ortaladı, Mellberg kafyı vurdu. Kaptan bu golle takımını öne geçirdi. İlk yarı baskı ve tempo artarak devam etti Arshain Gösterisi başladı.. harika çalımlar atn Arshavin mükemmel de goller attı 2 ve 28'de...

İkinci yarının başında sahadaki 3 isveçliden ortancası Sheff Utd'nin tek golünü attı: Allback ve 1-3

Bu golden sonra Steven Davis gelişine sert bir şutla maçın skorunu belirlerken seyicilere de güzel bir ziyafet çekti..

Sheff Utd-Aston Villa İZLE!

-
    Portsmouth 0-4 Aston Villa

Portsmouth deplasmanındaki Gösteriyi izleyin...

Bu skorlar sonucunda şaşırtıcı bir puan durumunu oluştu...

Yoksa Şampiyonlar Ligi'ne mi gidecek Aston Villa!?...

Bu günlük bu kadar gibi gözüküyor. Yarın veya Diğer gün birşeyler daha ekleyeceğiiim!...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Kariyerini çok güzel yazıyorsun.Maçtan anlatımlar,resimler vs güzel olmuş.Takıma gelince bu performansını devam ettirirsen ŞL çok da uzak değil.Kriyerinin devamını bekliyoruz.Başarılar...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

kariyer yazmak moda ama bunu iyi yazmak ayrı bir yetenek bence .. arkadaşımda bu kariyer yazma işini iyi yapanLardan tebrik ediyorum. ve başarıLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Kariyerini çok güzel yazıyorsun.Maçtan anlatımlar,resimler vs güzel olmuş.Takıma gelince bu performansını devam ettirirsen ŞL çok da uzak değil.Kriyerinin devamını bekliyoruz.Başarılar...
    Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    kariyer yazmak moda ama bunu iyi yazmak ayrı bir yetenek bence .. arkadaşımda bu kariyer yazma işini iyi yapanLardan tebrik ediyorum. ve başarıLar.
    Teşekkürler arkadaşlar yarın yazacağım büyük ihtimalle..

ŞL yolunda 4-5 takım aynı yer için kapışıyoruz her maç ayrı bir heyecan oluyor benim için

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Chelsea'yi mağlup etmişsin, tebrikler!

Nesil
    2006
    Yer
    -

tebrik ederim chelsea'yı yendin müthişsin.

chelsea yi dagitmissin tebrik ederim...
    guzel gidiyorsun devamini bekliyorum...

Bugün belki yazabilirim birazdann...

Nesil
    2006

süper gidiyosun valla

Aston Villa PremierLig'de fırtına gibi esmeye devam ediyor... Ertuğrul Hoca gözünü zirveye dikti. Başarılı menajeri (Bu ben oluyom) 4 günlük Türkiye ziyareti sırasında %100 Futbol programı konuk etti. Güntekin Onay ve Rıdvan Hocanın sorularını yanıtlayan başarılı ve genç teknik adam izleyenlere başarılı serüveni anlattı. İşte bu programdan bazı bölümler....

Güntekin Onay: Sevgili seyirciler bugün %100 futbolun konuğu E.Topcu. "Aston Villayı uçuran aslan" lakabını edinmiş durumda. Hoş geldiniz Hocam..
    Rıdvan Dilmen: Hocam hoş geldin..
    Ertuğrul Topcu: Hoşbulduk da bu programı Fuat Akdağ sunmuyor muydu? Hıncal ve Haşmetlen bereber..??
    G.O: Yok o öbür programımız 90 dakika..
    E.T: Bana 90 dakikaya çıkacan dediler.. Ben gideyim o ne zaman?
    G.O: O pazartesi oluyor.
    E.T: Yapma be! ben ptesi akşamı İngiltereye dönüyom. Neyse burdan devam edecez artık.
    G.O: O zaman sohbete başlayalım Rıdvan hocam sohbete başlayalım.
    R.D: Ya ne sohbet edecem ben bunla! Zorla hoca dedirtiyonuz bu kıl herife. Olum Ertuğrul Maarinyo gibi ne oturuyon lan 90 dk kenarda. Kalksana bi boyunu görelim. Yerden bitme olduğunu gizlemeye mi çalışıyon? Zaten Carewle de yanyana görmedik seni hiç? Tabii boy farkını kapatmak için hep Gabriel in yanında geziyon..
    E.T: Hı? Ne dedin?..
    R.D: Lan o kadar sordum, konuştum. Dinlemedin mi? Lavuk!
    E.T: Ya kusura bakma be Rıdvan. Kulağam kaşınıyodu dinlemedim. Buyur ne didin?
    G.O: Çok kötü şeyler söyledi hocaaaam!
    E.T: Valla de!
    G.O: Ekmek, Mushaf çarpsın ki hocam.
    E.T: Sensin lan o rıdvan! Ne de diysen artık. Ne dedi lan bu
    R.D: KEs lan daha saha çizgilerinin ölçülerini bilmez konuşur..
    E.T: Sen çok mu biliyon. Oğuz Çetin'in yandan yemişşiiiii...!
    G.O: Hocam mannyak espirydi bee..
    R.D: Güntekin sana n'oluyo len? O gider kalırız beraber..
    G.O: Asıl sen git bea.. Hocayım diye geçiniyon aldık programa. Hep Fenerden yana konuşuyon. Herkes korner dese sen aut top fenerde diyon..
    R.D: İstenmediğim yerde durmam..
    E.T: İsabet olur. Haddeee naş naş...

G.O: Hocam Türkiye'ye transfer görüşmesi için geldi diyorlar doğru mu?
    E.T: Valla Arda'yı almaya gelmedim ben ya 50 kere mi sölicem!
    G.O: Eee Hocam Arda'yı sormadım ki.. Heheeee Ateş olmayan yerden duman tütmeez. Hocam ardayı alacan mı A.Villa'ya?
    E.T: Allah'ım ya Rabbiiiim!
    G.O: Amin amin hocam. Sen Arda'dan haber ver..
    E.T: Alıcam lan alıcam. O Ardayı alııp biiiiiiip

G.O: Hocam Aston Villa da başarını formülü nedir?
    E.T: Üstün teknik direktörlük özelliklerim, taraftarın desteği, diğer kulüplerin kötü oynaması...
    G.O: Bayaa bi neden saydınız..
    E.T: Bi dur sonunu dinlemedin ki..Bunların hiiiiçbiri değil!.. Valla başkan Render'in paraları Adam batırıyo parayı istediğim hakem istedeğim maç..
    G.O: evet bitirin cümleri yoksa şike mi var?!
    E.T: Hı ne olamaz .. (Tut ulen bi çeneni)
    G.O: Evet yanıt alalım..
    E.T: E... şimdi aslında benim çıkmam gerek uçağı kaçırıyom..
    G.O: Yemeyin hocam bizi.. Uçağınız yarın kalk..
    E.T: Hadi byeee!
    G.O: Aaaa Gittii!..Evet yayınımız.....

************************************************** **
    Son

************************************************** **

%100 Futbol
    Guzel olmus devamini bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Süper gidiyorsun ama düzgün bir form çizgisini yakalaman gerekiyor.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri