Transferin son hali:
Yukarıda son güne kadar yaptığım transferler var. Bremenli Naldo için iş izni alamayınca Gabriel Milito'ya bütün paraı verdim

Ayrıca birkaç personel ile anlaştım..

-

Aston Villa
3-1 Chelsea
Maça başlamadan önce Chelsea'nin eksiklerini araştırmıştım. Ballack, Makelele sakat olduklarınan oynayamıyorlardı. Bu da orta alanın ortasında hızlı, topu tutabilen, oyun kurabilen ve iyi paslar atan bir oyuncuyu oynatmam gerektiğinin mesajını veriyordu. Çünkü Ballack'sız çok kötü oyardı Chelsea..
Nitekim Transferin sonuna doğru aldığım Arshavin yüzümü kara çıkartmadı ve 3.dk da Rakip fileleri havalandırdı...
İlk yarı boyunca bakılı bir oyun çıkardık. Ama 45'te Lampard, Gary Cahill'in markajından kurtulup boş alanı buldu ve ilk yarıyı beraberlikle noktalandırdı.
İkici yarıda baskıyı artıran Chelsea çok sık taklar yapmaya başladı. Ama 75'te Arshavinin pasıyla boşluğu bulan Kevin Doyle "bu maç berabere bitmez Jose, adamlarına birşeyler söyle" der gibiydi..
Sondakikalarda eşitlik için, en azından 1 puan için saldırdılar ama nafile!.. Korner içn herkes geldi Cech hariç.. Ama 30 sn sonra gelmediğie pişman olacaktı. Savunmamız uzaklaştırdı. Cech ayağından açınca topu Kevin boş durmadı tabii ki.. ve 3-1 galip ayrıldık.. Kevin golden sora önce tribünlere Sonra Mourinho'ya...
Bu müthiş maçın görüntüleri!...
ve Resmî belgesi:
Maç Sonrası:
Muhabir: Zorlu maçı kazandınız tebrikler. Man City maçından sonra gelen bu zafer, elecek zaferlere işaret midir?
Ben: Bilmem,belki.. Olabilir,Olmayabilir de... Başkana bağlı, Where is the money, there is the honey.."
Muhabir: Yine mükkemmel ingilizcenizi konuşturdunuz yahu
Bu arada bu arew niye gol atamıyo ya?
Ben: Sana ne Lan!?
Hadi dağalın bitti toplantı, Yallah..

-
Fulham
1-3 Aston Villa
Bu maçta da Chelsea zafernin başrol oyucusu Arshavin'e ve n iyi yardımcı erkek oyuncu oscar adayım Doyle'a görev verdim.
Maç Öncesi:
Muhabir: Hocam Crew'den n'aber?
Ben: Kendisi şu an iyi. Çocuk gece uyutmamış biraz başı ağrıyor.
Muhabir: Eeee o zaman meşhur kafa gollerini göremiyecez..
Ben: Oğlum sizi bana seçip mi yolluyolar? Carew hayatında kafa golü mü atmış? Boyu höykür gibi. Kafa vurcak sanıyolar. Her top tribün..
Muhabir: Yani Carew'den ümidi kestik. Yine atamaz o ..
Ben: Ne diyon lan sen Maç öncesi kafamı bozma! Carew atsın golleri maç bitimi gel yanıma golleri münasip bi.. biiiiip
Maça yine hızlı başladık(her zamanki gibi..) Arshavn yine filelere gömdü bir tane! Adetidir, Gol attığı maçta asist de yapar. Doyle a attırdı.. Ama onlar ilk yarı bitmeden bir gol bulunca etekler tutuşmaya balşadı bende
Devre Arası
Olum Carew bu devre atttııın attııın.. Atamadın gelme yanıma. Olm bsına madara mı etcen len beni?
Bu lafı yiyen Carew ikinci yarı coşar dediğinizi duyar gibi oldum sanki.. Ama merak etmeyin atamdı.. onun yerine yine Doyle fulham filelerini sarsan isim oldu...
Maç Sonrası:
Muhabir: Hocam bn var ya o sabah
biiiip dediğiniz muhabiriiim
Ben: Eee n'olmuş?
Muhabir: Ben Carew i sorcaktım.
Ben: O Carew'i alııır..
Muhabir: Eeeee?
Ben: Öbür maçta forvete koyar golü attırırım...

-

Aston Villa
3-1Everton
Maçöncesi aldığımız bilgilere göre, Andy Johnson, McFadden ve Beattie saktlar ve oynayamayacaklardı..
Düşündüm, bunlarda yoksa bize golü kim atar ki?
Kornerden gelen topa Yobo yüksldi ve golü attı. Erken gelen golünsevincini yaşıyorladı..
Ama o da ne John Carew, David Silva'da aldığı topla kanatlandı.. Sol kanattan koridoru bulduuu vee... Aman Allah'ım ağlamak istiyorum GOOOOLLL! Carew attı!...
Bu golden birkaç dakika sonra devre arası oldu..
Devre Arası
Ulen Carew eferim len.. attın 1 tane.
Devamı gelecek hocam!
Hemen kalkmasın bi tarafların devam et oynamana bak. Arada da pas at..
Skjelbred var ya..
Eee var..
Hayvan gibi sert vurur he, sen ver ona arada sırada..
İkinci yarı sğ kanattan Skjelbred sert şutlar atmaya başladı. Bunlardan birinde kaleciden dönen topu Doyle ağlara gönderdi..
Santrayı yaptılar, ama topu kaptırdılar Kevin'a. 2 çalım ve sağ tarafa Skjlbred içeri sokuldu. İyi bir orta ile beraber gelişine bir şuuuut ve GOOOOOLL! Kevin Doyle (Bakın biraz kafiye oluyor: Gol,Kevın Doöyl) ve bu skor zaferin koruydu ve Man City maçından sonra 3 maç üstüste 3-1 kazandık..
Maç Sonrası
Muhabir: Yükselişe geçtiniz ve 3.sıradasınız devamı gelecek mi?
Ben: Ayıp ettin yahu! Tu bi kontünyıd tabiii...

-

Liverpool
2-1 Aston Villa
Yukarıdaki istatistiklere ve golün dakikalarına bir bakın.. O kadar emek boşa gitti.. Bir golüm de ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Doyle çıldırdı!..
Maç Sonrası:
Muhabir: Şanssız bir şekilde kaybettiniz. Carew oynamadı ondan olabilir mi?
Ben: Oynasa niye oynadı oynamasa niye oynamadı.! Milli takıma çağrılmasa bana soracaksınız!.. Hakan Şükür meselesi gibi uzamasın bu olay..
Muhabir: Maçın hakemi Helsey hakkında diyecekleriniz var mı?
Ben: Var tabii ki. Adam gül gibi golümüzü vermedi. Kevin'ı arkadaşları tutmasa deşecekti o hakemi!.. Hatta devre arası bana dedi "Hocam şunun bi fotsunu alayım vesikalık" diye ama izin vermedim, keşke verseydim
Beterin beteri de var..
Bu maçın ardından Hartlepool ile Carling Cup mücadelesi vardı ve yedek ağırlıklı kadromuzla 3-0 kazandık. Goller: Moore[2], Celsinho

-

Aston Villa
2-1 Tottenham
Carew durdu durdu turnayı gözünden vurdu..
Baştan sona etkili olduumuz maça 90'da attığı golle yüreklere su serperken gelecek Arsenal maçı için rakiplere gözdağı verdi...
İşte Aston Villa - Tottenham maçı...