Gökhan Ünal, Konyaspor karşısında Süper Lig kariyerindeki 100. maçında 50. golünü attı.
03.05.2007

Geçtiğimiz yıl gol kralı olan Kayserisporlu Gökhan Ünal, Konyaspor karşısında Süper Lig kariyerindeki 100. maçında 50. golünü kaydetti... Başarılı oyuncu, “Hedefim Avrupa” dedi.

‘Galatasaray’a patladım’
Kayserispor’daki başarılı futboluyla gerek yurt içinde gerekse yurt dışında bir çok takımın transfer listesine giren Gökhan Ünal, Konyaspor maçında attığı golle, ligde 100. kez giydiği Sarı-Kırmızılı forma altında 50. golüne imza attı. Performansıyla A Milli Takım’a kadar yükselen ve Yunanistan karşısında alınan galibiyette attığı golle önemli rol oynayan Gökhan, “2-2’lik Galatasaray maçında attığım iki golü unutamıyorum. O maç benim için bir patlama oldu. Daha sonra kendimi daha rahat hissettim ve gollerin devamı geldi” ifadelerini kullandı.

Söylentiler palavra’
Son dönemde ortaya çıkan transfer söylentileriyle ilgili de konuşan başarılı futbolcu, “Kayseri’de çok mutluyum. İki gün önce kulüp başkanı Recep Mamur’a bunu anlattım. Bursa maçında köprücük kemiğim kırılmıştı ve bana gösterilen ilgi ve sıcaklıktan çok etkilendim. Galatasaray’la anlaşmışım, gizli sözleşme imzalamışım... Bunların hepsi palavra. Şayet gidecek olarsam, kulübüm de izin verirse Avrupa’yı isterim. Öyle Kazak veya Rus takımlarıyla ilgilenmem bile” diye konuştu.

Oktay ENSARİ/DHA

Gökhan Ünal’ın karnesi
Sezon Takımı Maç Gol
1999-2000 Gençlerbirliği 2 1
2000-2001 Gençlerbirliği 13 2
2004-2005 Kayserispor 30 8
2005-2006 Kayserispor 32 25
2006-2007 Kayserispor 23 14
Toplam 100 50