1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Fedakar Hakem

1. Thumbs up Fedakar Hakem

Fedakar hakem !Kocaeli'de hakem, kramponu sıktığı için oyundan çıkmak isteyen futbolcuya kramponlarını verdi..Kocaeli 2. Amatör Küme'de oynanan maçta hakem, kramponu sıktığı için oyundan çıkmak isteyen futbolcuya kramponlarını vererek oyunda kalmasını sağladı.

Kocaeli 2. Amatör Küme (F) Grubu'nda Karamürsel Akçatspor ile Halıdere Belediyespor arasında Karamürsel Stadı'nda yapılan maç Karamürsel Akçatspor'un 3-1'lik üstünlüğüyle devam ederken, 35. dakikada evsahibi takımın kaptanı Orhan Karahan, maçın durduğu bir anda hakem Erol Selamet'e kramponunun sıktığını, daha fazla dayanamayacağını, bu nedenle oyundan çıkmak istediğini söyledi.

Bunun üzerine Erol Selamet, 42 numara ayakkabı giydiğini öğrendiği futbolcuya kendi kramponlarını verdi. Futbolcunun sıkan kramponlarını giyen Selamet, maçın ilk yarısını bu şekilde tamamlarken, futbolcuyu da oyunda tutmayı başardı.

Erol Selamet, yaptığı açıklamada, futbolcu ile arasında geçen konuşmayı şöyle anlattı:
    ''Futbolcu yanıma gelerek, 'Ayakkabım ayağımı sıkıyor, daha fazla dayanamayacağım. Çıkmak istiyorum' dedi. Yedek futbolcuları olmadığı için takım bir kişi eksik mücadele edecekti. Futbolcuyu sahada tutabilmek, o ana kadar gergin geçen müsabakanın havasını da biraz olsun yumuşatabilmek için kramponlarımı çıkararak futbolcunun giymesini istedim. Önce şaka yaptığımı sandı, ayakkabılarımı giymeye çekindi. Kararlı olduğumu görünce kramponlarımı giyerek sahaya döndü. Ben de onun kramponlarını giydim. Ayakkabıları gerçekten futbol oynanabilecek kalitede değildi, ilk yarının kalan 10 dakikasını zor tamamladım. Devre arasında soyunma odasına girer girmez ayakkabıları çıkarıp çöpe attım, maçın ikinci devresini yedek ayakkabılarımla tamamladım.''

Öte yandan, maç konuk ekip Halıdere Belediyespor'un 5-4 galibiyetiyle sona erdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Cok ilginc bir olay.. keske süper ligteki hakemlerde bu kadar iyi kalpli olsalar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Superlıgde krampon verme ımkanı olmuyor malum futbolcularda bol krampon var bu arada bızım hakemler iyi

Helal olsun hakeme...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Superlıgde krampon verme ımkanı olmuyor malum futbolcularda bol krampon var bu arada bızım hakemler iyi
    ben krampon versinmi dedim. lafi neresinden anladin .

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Futbolun güzel karelerinden biri oldu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Dostum her halde onu demedım iyi daha yok hakem alex e kramponunu mu verecek ordaki hakemın kramponunu alex ne yapsın deme ben oylesıne dedım iste ama iyi hakemlerimizde var

Cok ilginc bir olay.. keske süper ligteki hakemlerde bu kadar iyi kalpli olsalar.
    Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Arkadaşlar uyarmaktan sıkıldık ancak anlatamıyoruz sanırım. her konuda bir polemik yaratmaktan vazgeçin. Adam gibi sadece fikrinizi beyan edin ve konuyu gereksiz uzatıp saçma sapan yerlere taşımayın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu arada maçın skoruda acayip
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Hakem örnek alınacak bir davranış yapmış.Tebrikler.Cidden maçın skoru da ilginçmiş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Helal olsun !!

Mesaj Yetkileri