1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Kulüp itibarında çifte standart

Default Kulüp itibarında çifte standart

Galatasaray'la 2024'teyim birçok avrupa kupası aldım bir çok kez final oynadım. Zengin kulüpler arasında 2.ciyim altyapıdan birçok yıldız geliştirdim, en iyi oyuncular hep benden seçiliyo avrupa'da heryıl ama kulübün itibarı hâlâ Kıtasal. Barcelona 15 yıldır finale bişe çıkamıyo ama itibarı Dünya Çapı.

Nedeni takımın Türk olması mı ?

Nesil
    2005
    Yer
    Dünya'dan

tüm yıldızlar senden çıkabilir..ama tüm yıldızları transfer etmelisin ki adın duyulsun forma satışları patlasın..avrupa'nın önde gelen klüplerinden en iyi oyuncuları al onlarla kupa kazan sonra gel tekrar tartışalım.

Üstteki arkadaş doğru söylüyor.Yıldız oyuncu satabilirsni ama en önemlisi Yıldız oyuncu almalısın !

Çünkü o Barcelona...2024 kardeş sıkılmadınmı ya ben 2006-2012 arası oynarım hep hatta çogu kez 2010'da bırakırım...

Hıhı bende öyle bi fıratcan,Ama bi keresinde 2019 a kadar gelmiştim Fm2005 de

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bende aynı şekilde senin gibi 2017'e geldim takımınım blackburn bir cok kupa kaldırdım son altı yıl kesintisiz şampiyon oluyorum kulubun ünü worldwide ama benimde eksigim hic bi oyuncum ülke dısında ödül almadı son iki sezondur uefa sıralamasında gittikce dusuyorum önceden birinciydim istisnasız her sene şampiyonlar liginde en aşşagı ceyrek final oynamama ragmen arsenal uefa sıralamasında beni iki sezondur gecio arsenal'in avrupadaki önemli başarısı ise uefa kupası ...

7. Default

Oyuncu almanın dışında personel,scout vs. yabancı olursa da katkı sağlar...Ama en büyük etken oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Senin sorununda Türkiye liginin, diğer liglerden(barcelona öneği) itibarının düşük olmasındanda kaynaklanabileceğini düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    -

ben en fazla 2010 ama futbol yinede çoook değişti oyuncular falan

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Favori Personel: Edgar Davids Favori Menajer: Jose Mourinho

türiye takımı olduğundandır ama yinede çok saçma
    Multi hesap açtığı için banlanmıştır

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bence de yıldız transferlerle olabilir. Baya fark ettiriyor transferler.

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Senin sorununda Türkiye liginin, diğer liglerden(barcelona öneği) itibarının düşük olmasındanda kaynaklanabileceğini düşünüyorum
    Sonuçta Türk diye

Ya bende de öyle ama transfer sorunu yok bende.Finansal durumumuz gayet iyi. 700 milyon dolar kadarcık. Az ama öz transfer yaptığım için transfer bütçem fazla azalmıyor. 2042 deyim. Hilsesiz ileriliyorum. Resimlerde gördüğünüz başarılarım var. Ama hala kıtasal. Türk takımı olduğu için herhalde.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Gerçekten çok güzel bir kariyer.. Tebrik ederim! Uzun zamandır bu kadar sağlam bir kariyer görmemiştim!

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Valla helal olsun ben resimleri görünce konunun aslını unuttum Valla...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Lig kalitesinin yüksek olması lazım.Ayrıca yıldız oyuncular almalısın.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bence tsl de var.fb bjk den nasıl daha üstün olabiliyor?

ne demek nasıl üstün olabiliyor iyimisin arkadaşım

Nesil
    2005
    Yer
    Dünya'dan

duygusal davranıyo

20. Default

arkadaş ben senin hilesiz oynadığına inanmıyorum. hiç inandırıcı değisin. 700 milyonu kim kaybetmişte sen bulasın. HAKSIZMIYIM ARKADAŞLAR.

HAKSIZSIN tabi. Aynı şey açtığım bir topicte de başıma geldi. yine böyle hile diye atıp tuttular. Ama orda da kanıtladım. Bunları söyleyenler o zaman cevaplarını aldılar. İstersen sen de dene kardeşim. bekle 2040 a kadar yılda 1-2 transfer yap. Alt yapıdan yetişen oyuncuları 40-50 milyon $ dan sat. sözleşmesi biten oyuncuları bedava transfer et, sonra onları parayla sat. Her sene şampiyon ol ki burdan en az 100 milyon $ gelir gelsin. Şampiyonlar ligi + avrupa süper kupası + Türkiye kupası + Türkiye süper kupası + Club World Championship bunları kazan. Ayrıca bi de üstüne burdan gelen tv gelirleri + galibiyet ve şampiyonluk gelirlerini ekle. İşte o zaman alırsın cevabını. Çok Çalışman Lazım ÇOOOK. 6 aydır aynı oyunun başındayım. Kolay mı sanıyosun bu başarıları elde etmek. Her yazılan şeye de hile diye atlamayın. Oyun bu olmaz diye bir şey yok. Gerçek hayat mı sanki...!!!

Bence bu olayin transfer ile bir alakasi yok bu oyunun bir eksigi veya hatasi diyelim o ozellik hic artmiyor.Ben 2052 yilina geldim ust uste 32 kere sampiyonlar ligi sampiyonu oldum ama degisen birsey olmadiii.......

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by potantial View Post
    Bence bu olayin transfer ile bir alakasi yok bu oyunun bir eksigi veya hatasi diyelim o ozellik hic artmiyor.Ben 2052 yilina geldim ust uste 32 kere sampiyonlar ligi sampiyonu oldum ama degisen birsey olmadiii.......
    Bi SS koyda görelim.İnanmadı diceksin ama görmek istiyorum.Sana zahmet bi SS
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by carrey View Post
    ne demek nasıl üstün olabiliyor iyimisin arkadaşım

hem de çok iiyim nasıl olsa şampiyonlukta geldi.evet nasıl olabiliyor?avrupa da kim daha başarılı?son yıllarda kim daha çok puan getirmiş ülkesine.şimdi diyeceksinzi stada falan filan.o dünya için çok normal bir şey.

tamamen transferlerle alakalı bir durum arkadaşlar genie yi açın ve orada Ca sı en yüksek olan oyunculardan 3 tanesini kadronuzda bulundurun diğer oyuncularınızda ortalamanın üstünde olsun ve her sene en pahalı 5 oyuncudan birisini getirin o zaman worldwide oluyor.

yaaa ben yaşıma göre oynuyorum 60 a geldiğimde brakıyorum yeni bir kariyere başlıyorum deneyin birde her yeni kariyerimi başka bir ligden seçiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

göz dayanmaz o kadar oynamaya

Default cok lig kur ozamn

abi bi sey solicem sen bunları tek lig kuruptamı 2014 yılına geldin.ve yaptın
    cok sıkıcı zaten oyle 3 ligtende bi takım alsan 2014 yılına geldihinde eninde sonunda sampiyon olursun.

bende 22 lig kurulu + 2inci ligleri ile belki inanmayacaksınız ama.
    tabiki pc konfirigasyonum super. yani.

simdi bende 2010 yılındayım o dedigin barcelona varya nerdeyse her yıl final oynuyor sampiyonlar liginde ben livirpool oynuyorum
    ozamn oyunun datası aktif oluyor bi dunya oyuncu cıkıyor barcelona reaal madrid yıldız yetiştiriyor yetmiyormus gibi genc yıldızlara pesinde kosunuyor.

işte ozamn oyun daha zevkli oluyor.
    buraya gelipte tek lig kurup ben 2014 yılındayım 3 ligten bi takımı aldım sampiyonlar ligini kazandım demeyin oynayın sadece.
    eger paranıs varsa pc niz iyiyse benim gibi cok lig kurun (oynanabilirlik aktif olucak ki sana diger ulkelerdende teklif gelsin)
    ondan sonra sunu yaptım bunu yaptın diyin.
    oki

öyle ya da böyle arkadaşlar..tüm oyunlarda bu konuyla alakalı değil belki ama bir türkiye karşıtlığı war sanki...mesela pes'de arda turan irenç...veya song gibi bir defansın özellikleri çok kötü..ümit karan fiorentinanın yedeklerinin yedeklerindeki oyuncularla yaklaşık aynı özelliklerde...siz karar verin.ama tabiki yıldız oyuncu alıp,scoutların da dünya çapında olması gerekliii

ben fm 2005'te fenerle 4 şampiyonlar ligini aldım ve world class oldum.Eğer fm 2005 oynuyorsan diego gibi oyuncuları al o benim zamanımda 65milyon €du.sözleşmesi bittiği zaman bedavaya aldım dünyanın en iyi oyuncusuydu ve 1 kaç ay sonra world class oldum

Mesaj Yetkileri