arkadaslar bu sorun benim hallederseniz cok tesekkur ederim.FM de IYI EGLENCELER
Oyunda fazla Saveli oynun var ise böyle bir hata olabilir sadece oynadığın saveli oyun kalsın eğer başka saveli oyunun varsa Onları sil bakalım düzelecek mi ?
İlk kez böle bir hata gördüm büyük ihtimalle save dosaysının büyüklügünden kaynaklanıyo...
arkadaslar oyunu daha yeni kurdum hic saveli dosya yok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
abicim hic saveli oyun yok oyunu daha yeni kurdum baska bir yolu yok mu bunun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
su sorunu lutfen halledin fm oynamayi ozledim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sadece skinler indirmistim onlar var baska hicbir saveli dosya yok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya kardesler hicbir save dosyasi yok neden boyle oyunda atiyo bilmiyorum .Ama skin indirmistim belgelerim dosyasinin icindeki sporst interactive dosyasinin icine ondan olabilirmi!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hala czum yokmu acele edin lutfenn
onuda bir dene derim arkadaşım silip tekrar yükle oyunu.
Samet oyun orjinal olsaydı bu hataların hiç biri olmazdı biliyosun dimi
RAM'in kaç?
sistem tutarsızlığı da gerçekleşmiş olabilir?
CTRL + Alt + Delete 'e bas altta kalsın o şekil oyuna gir.Oyuna girip aynı hatayı verdiği sıra Windows'a geri dön ve bak RAM'in ne kadarı kullanılıyor.
RAM den kaynaklanıyor olabilir...
Sağolun ben kendisine söylicem
skinleri sildim olmadi oyunu silip tekrar yukledim gene olmadi atik kafayi yicem napacagiz bilmiyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya bu hafizayi nasi degistircez nsai yukseltip yer accaz bana bunuda soyleyebilir misiniz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
peki bu hafizayi nasi yukseltcez nasi yer acacaz nasi degistircez lutfen bununda soyleyin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
nsai yapcaz bu hafiza isini
Bekle azcık samet, cevap yazarlar
arkadaş c veya d'deki kullanmadığın dosya müzikoyun gibi şeyleri sil sana yer açılır. ayrıca bilgisayarın rahatlamasını sağlar. Bilgisayar çok kasıyo galiba
I'm back...
bende ilkkez gördüm
birader o eleman çok fazla modifier" le oynamış. bu modifier denen şey oyunun içine ediyo. lütfen MODİFİERSİZ FM.
arkadaslar aynı sorun bende de var yeni oyun acamıyom modiferi silsek yine düzelirmi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bende 5 tane var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben oynuyodum hep yeni oyun filan aciyodum sonra yeni oyun acilmadi bir daha
.
.