Erciyes kazanır..
Erciyesspor kazanır.
İki takım da moralsiz olarak çıkacak maça. O yüzden seyir zevki yüksek bir maç beklemiyorum.
Beşiktaş, şampiyonluk umutlarını yitirmiş olarak çıkacak.
Kayseri Erciyesspor ise Ç.Rizespor maçının şokunu üzerinden atsa bile son derece moralsiz olarak çıkacak.
Erciyes alır inşallah.
umarim bizim futbolcular derbinin moral bozouklulgu ile bu maca cikmazlar yoksa isimiz cok zor..toramanin kırmız kart cezasından dolayı savunma kurgusu mustafa-gokhan-baki-deli dortlusu olur buyuk ihtimalle.. ayrica delgadodan guzel seyler bekliyorum =)
hak eden kazansin hakeden de Beşiktaşim olsun
bu arada belki bilginiz yoktur diye soyluyorum mac showtvde gosterilecek
Lig gitti.Kupayı da artık Erciyese verirLerse Teknik kadro ve futboLcuLarda gitsin.Artık o kadar da oLmaz.YeniLmeyiz
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İki takımda baya moralsiz Özellikle Erciyes 2 penaltı kaçırıp 90+6 da gelen gol baya yıktı onları.Beşiktaş açısından bakınca ise kötü oldu şampiyonluk ümitleri iyice bitti.Egemenin dediği gibi seyir zevki pek yüksek olmaz ama ne olursa olsun kupa maçı.
Benim merak ettiğim ise Erciyes kupayı alırsa ve ligden düşerse affedilecekmi daha önceki senelerde Ankaragücünün başına gelmiş aynı olay Ankaragücü ligde kaldırılmış acaba Erciyes de ne olacak..
Maçın tahminine gelince rahat maç olmayacak ama yine iyi oynayan kazansın ve kupayı alsın diyeyim![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
BjK bırakmaz...
Galiba Fenerli,Galatasaraylı,Trabzonlu vs. arkadaşlar Erciyessporu destekliyorlar.
Bize göre Kupanın şu an için hiçbir değeri yok.Sadece verilecek ekstra para dışında.
FB'yi elemişiz yarı finalde her zamanki gibi Erciyes'de her ne pahasına olursa olsun UEFA'ya gidiyor.Yani onlarda istedklerini aldı bence tatsız tutsuz bir maç geçecek
İsteksiz 2 takımın maçı olacak
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Erciyes şampiyon olur.
Erciyes ligden düşmeden önce anlamlı bir kupa alacaktır. Beşiktaş'a hiç bir ihtimal tanımıyor. Çünkü bu kupayı kaldırabilecek iyi bir oyun bile oynamıyorlar. Dünyada eşi benzeri olmayan Ofsayt taktiği ile maçı kazanabilirlerse buyrun kazansınlar.
Erciyes alir kupayi
Gereksiz bir konu GS-FB-TS Erciyes kazanır diyor... BJK liler de BJK kazanıcak dicek... %70BJK kazanıcak olmasına rağmen objektif msj atılmıyor konuya herkes isteğini yazıyo gerçeği değil...
Herkes isteğini yazacak tabiki burda kesin doğruyu yazamaz.Ayrıca benimki istek değil sen nasıl 100 de 10 Beşiktaş yenecek diyorsan bende 100 de 70 Kayseri yenebilir diyebilirim değilmi?
Ayrıca bir konunun gereksiz olup olmadığına sen karar vermeyeceksin herhalde![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
90 dakika berabere biter gibime geliyor.Uzatmalarda yada penaltılarla BJK alır kupayı...
Erciyesspor kupayi alacaktir
Macin skoru:2-1 olur.
uzatmalarda erciyes geçer gibime gliyor beşiktaş'ın erciyes savunmasıın açması zor görünüyor
Banko Beşiktaş.
gönlüm erciyesten yana ama bjk alır gibime gelio fenerbahçenin acısını unutturmak için![]()
Besiktas Erciyes´ten daha iyi futbol mu oynuyor ki %70 BJK kupayi kazanacak diyorsun.Bize objektif ol derken sen ilk önce kendine bak![]()
Yalnız ca benim de düşüncelerim değişti ben maç konularında hep objektif davranıyorum ama bu konudan sonra sürekli FB-TS-GS yenilicek rakibi fark atar yazıcam... Ne de olsa rakibinde kazanabilir... Şuraya bak koca konuda herkes BJK yenilcek yazıyo ben bunu diyorum herkes gerçeği değil BJK nin yenilmesini istediğini yazıyor... Nasılsa ligde 25puan fark attığı Erciyesi Kupada da yeneriz...Ayrıca Emperor bu sitede herkes biliyo kimin objektif oldugunu sen bu konuda bana akıl vericek son kişisin... Konuyu uzatmak istemediğimden msj yazmadım ama herkes cvp verince mecburen yazmak zorunda kaldım...
Beşiktaş kupayı kazanacak ve ligde bitmiş gibi bakılıyor daha 3 hafta var...
Kupa finalini Arzuman yönetecek
Fortis Türkiye Kupası'nda K.Erciyesspor ile Beşiktaş'ın karşılaşacağı finalin hakemi belli oldu.
9 Mayıs Çarşamba günü Kayseri Erciyesspor ile Beşiktaş arasında oynanacak Fortis Türkiye Kupası Finali’ni FIFA kokartlı hakemlerimizden İsmet Arzuman yönetecek. Arzuman’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Serkan Akarca yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi M. Kamil Abitoğlu.
Tek laf söylüyorum Erciyesi hafife almayın sonucta bır kupa macı bu
Beşiktaş son maçlardaki defans kurgusuyla oynarsa kaybeder.
Erciyes'te bu maça Kendilerini Kanıtlama Maçı olarak bakıyor.
Erciyes kupaya yakın !