Sayfa 1 / 25 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 736 sonuç

Konu: Bursaspor (Haberler, TARAFTAR RESİM & VIDEO

Default Bursaspor (Haberler, TARAFTAR RESİM & VIDEO

MEŞALE ŞOV

http://www.turkeyhooligans.com/thv/bursa-gs2005.mpg

mouse'un sağ tuşuna tıklayıp "hedefi farklı kaydet" yapın.

İşte taraftardan bir şov daha... T-Shirtler havada!!! (Şampiyonsun) tıkla bilgisayarına indirmeden izle...

http://www.youtube.com/watch?v=Fxn1DTILXWw&search=bursaspor

SAMANYOLU SHOW (Tıkla ve bilgisayarına indirmeden hemen izle)

http://www.youtube.com/watch?v=_xce059nz44&mode=related&search=bursaspor

BURSASPOR ile ilgili herşey burada...

Birkaç video daha....

>>>>>>>>>>Aşağıdaki linklere tıklayarak bilgisayarınıza indirmeden izleyebilirsiniz....

Forever Bursaspor Texas TsC Taraftar Turkish Team
    http://www.youtube.com/watch?v=FIQ8W...arch=bursaspor

TRIBUNDERGI.COM tarafından hazırlanan bir video...!
    http://www.youtube.com/watch?v=b9LZW...arch=bursaspor

Nostalji..!
    http://www.youtube.com/watch?v=lgn1b...arch=bursaspor

BURAYA KALPLER KONULDU... TEXAS TSC ŞOV...
    http://www.youtube.com/watch?v=iRfDl...arch=bursaspor

EŞYA ŞOV
    http://www.youtube.com/watch?v=Fxn1D...arch=bursaspor

2.LİG A'dan bir maç..!
    http://www.youtube.com/watch?v=6DUpD...arch=bursaspor

LİSELİ TİMSAHLAR Taraftar Grubu'ndan güzel bir çalışma ...!
    http://www.youtube.com/watch?v=IQRBX...arch=bursaspor

Bursaspor Kale Arkasi TexaS
    http://www.youtube.com/watch?vgEWiWGm3Ww&mode=related&search=bursaspor

Bursaspor 2.lige düşerken taraftarın kahrolduğu, yıkıldığı anlar... son maçta Adapazar'ında çıkan olaylar ... Polislerle çatışmalar...
    http://www.youtube.com/watch?v=2hmhj...arch=bursaspor

R e S i M l e R ....

resim 1

resim 2

resim 3

resim 4

resim 5

resim 6

resim 7

resim 8

resim 9

resim 10

resim 11

resim 12

resim 13

resim 14

resim 15

Edit: Resim boyutlari forum duzenini bozdugu nedeniyle link haline degistirilmistir.

YENİ STAD MI ? ESKİ STAD MI ?

Atatürk Stadı'nın şekil ve kapasite olarak iyice yetersiz kalması nedeniyle bu işe el atan Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin ve Bursaspor, çeşitli projeler üretirken, konu 2 ana fikir üzerinde toplandı.

BİRİNCİ GÖRÜŞ
    Hikmet Şahin'den gelen teklife göre, BUTTİM ile Ankara eski çevre yolu arasında kalan ve belediyeye ait olan 400 dönümlük arazinin bir bölümüne, 25-30 bin kişilik yeni bir stat yapılabilir. Bu stat, artık şehir içinde sayılacağından, seyirci ilgisi de fazla olacaktır. Deprem ve inşaat raporu da olumlu olduğu takdirde, yeni stadın finansmanı için, Atatürk Stadı'nın bulunduğu parselin satılması, artı belediye ile BTSO'nun katkıları gerekecektir.

İKİNCİ GÖRÜŞ
    Atatürk Stadı'nda kalınması kararlaştırılırsa, seneye maraton ve kale arkasındaki çatılar sökülecek ve tümüne tek uzay çatı yapılacak. Beton kapalı tribün yıkılacak ve yerine 5 bin kişilik yenisi inşa edilerek, kapasite 23 bine çıkarılacak. Ayrıca, maraton kapalıya yeni localar yapılacak. Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, yeni uzay çatının 2 milyon euro civarında bir paraya mal olacağını söylüyor ancak, bu konudaki kesin kararın Hikmet Şahin tarafından verileceğini de bilhassa belirtmek istiyor.

Kaynak: Bursahakimiyet (so)

Nesil
    2006

paylaşım için sağ ol.

Rica ederim. Devamı gelecek.

Frasineanu ve Pancu imzayı attılar
    Romen oyuncular Pancu ve Frasienanu resmi sözleşmeyi Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerinde attılar. 3 sezondur Bursaspor formasını giyen Frasineanu yaptığı açıklamada "Yeniden Bursaspor ile anlaştığım için çok mutluyum. Geçen sezona göre bu yıl daha iyi bir performans göstermek istiyorum. Takıma birçok yeni arkadaşımız katıldı. Arkadaşlarımız ile en kısa sürede kaynaşıp birbirimizi iyi tanımamız gerekiyor.Hazırlık kampını en iyi şekilde geçirip sezona güzel başlamak istiyoruz " dedi.

Takım arakadaşı Pancu ile Rapid Bükreş takımında birlikte forma giydiklerini belirten Frasineanu " Pancu çok kaliteli bir futbolcu. Bize ve takıma çok büyük katkısı olacaktır " dedi.
    Pancu ise Başkan Levent Kızıl`ın Bükreş`e kadar gelerek kendisine,Bursaspor`un hedeflerini anlattığını ve ikna ettiğini belirterek " Öncelikli hedefim geçtiğimiz yıllardaki performansımı göstererek Bursaspor`a en üst düzeyde katkı yapmak ve Bursaspor`u ligde en üst sıralara taşımak. Bursaspor taraftarını çok iyi biliyorum. Beşiktaş`ta oynadığım dönemde Beşiktaşlılar beni çok sevmişlerdi. Bursaspor ile Beşiktaş taraftarları arasındaki gerginlik beni hiç ilgilendirmiyor. Benim hedefim Bursaspor`a olabildiğince katkı sağlamak " dedi.

Kaynak: Bursaspor.org

SIRA TARAFTARIMIZDA
    Genel Sekreterimiz Murat Yanıklar Bursa, Atatürk Stadyumunda düzenlediği basın toplantısında kombine bilet satışlarının çok iyi gittiğini ve bu sezon tüm stadyumun kombine biletli olabileceğini söyledi.

Yanıklar, transferin önemli bir bölümünün hızlı çalışma ile bitirdiklerini belirterek " Türkiye`de ki en iyi kadrolardan bir tanesini oluşturduğumuzu söyleyebiliriz. Yabancı transferi dışında tüm yerli transferlerimizi bitirdik.Hedefimiz geçtiğimiz yıllardaki gibi ligde kalıcı bir Bursaspor yaratmak. Bu süreç içerisinde kurumsal çalışmalarımızda hız kazanacak ve bu çalışmalarıda önümüzdeki günlerde sonlandıracağız." dedi.

Taraftarların kombine bilete göstermiş oldukları yoğun ilgiye teşekkür eden Yanıklar "Geçtiğimiz hafta kulübümüze bağış yapan eski yöneticilerimizi ziyarete gittiğimizde hepsi bizlere kombine bilet satışlarının nasıl gittiğini sordular. Eski yöneticilerimizde kombine bilet satışlarının Bursaspor için ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyorlar. İnşallah bağışta bulunan yöneticilerimiz bağışladıkları miktarların çok daha fazlasını kazanırlar. Tüm bağış yapan yöneticilerimizin ricaları taraftarlarımızın kombine biletlere ilgi göstermelerini istiyorlar.

Kamuoyunda son günlerde yeni stadyuma ihtiyaç olduğu yönünde haberler yayınlanıyor. Tüm stadyumu kombine biletli hale getirdiğimiz de aynı zamanda mevcut stadyumun şuan için yeterli olmadığını taraftarlarımız kamuoyuna da göstereceklerdir.Kulübümüze birçok taraftarımız kombine bilet almak için başvuruda bulunuyor. Bu yıl, geçtiğimiz yıl kombine bileti olmayan taraftarlarımızda satışlara yoğun ilgi gösteriyorlar. 12 taksit uygulamısıda kombine bilet alan taraftarlarımızca çok olumlu karşılandı. Veliler öğrencilerine karne hediyesi olarak kombine bilet alıyorlar. İşyeri sahipleride çalışanlarına prim olarak kombine bilet alabilirler. Başkanımız Levent Kızıl, İstanbul Kulüplerinin başkanları ile bu sezon tüm stadyumu kombine bilet satacağımız yönünde iddiaya girmiş. Şimdi sıra taraftarlarımızda, yeni transferlerimizin seyir zevkini kaçırmamaları için kombine biletlerini biran önce almaları gerekiyor " dedi.

Vakıf`ta sezonun startı verildi

Yönetim Kurulumuz, Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerinde Teknik Heyet ve futbolcular ile tanıştı.

Tanışma sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkanımız Levent Kızıl 2006-2007 sezonunun tüm camiaya hayırlı olmasını diledi. Kızıl " Yönetim Kurulumuz geçtiğimiz yılki yönetim kurulu kadar hatta daha paylaşımcı bir şekilde, seçildikten sonra çalışmalarını sürdürdü ve transferi büyük ölçüde tamamladı. Ben her zaman söylüyorum ,Allah bizi futbolculara, futbolcuları da bize mahçup etmesin. Şimdi söz Raşit Hoca ve futbolcularda. Raşit hocam ile görüştük ve perşembe akşamı saat:19:00 da yapılacak olan antrenmanı Bursa Atatürk stadyumuna aldık. Taraftarlarımız stadyumdaki diğer tribünlerde tadilat olduğu içn maraton tribününden antrenmanı izleyebilecekler." dedi.
    Başkan Kızıl ayrıca, sabah saatlerinde Raşit Hoca ile yapımı süren Özlüce Tesislerinin son durumuna bakmak için gittiklerinde, yapılan çalışmaları görünce, Bursalı ve Bursasporlu olarak çok heyecanlandığını, tesisin yapılmasında büyük emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin`e teşekkürlerini bir kez daha sundu.

o galatasarayın dolduramadığı alisamiyeni nasıl doldurduk o maç süperdi ya dünyada takımını bu kadar seven bir taraftar kesinlikle yoktur.
    BURSASPOR BİR HAYAT TARZIDIR BUNU HERKEZ YAŞAYAMAZ...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

güzellermiş
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Bize 40.000 kapasite stad yapsınlar onu da doldururuz. Şu stad yapılsın artık. 20.000 kişiyle zaten ortalığı cehenneme çeviriyoruz. 40.000 kişilik tribünleri sahaya yakın stadta; hangi kalp dayanır o sahada maç etmeye. 1 veya 2 sene içinde stadın kapasitesini yüksek bir ihtimalle artıracaklar. Çünkü 20.000 kişilik stad bize yetmiyor. Bu sene yine bütün kombineler satılacak. Türkiye'de hiçbir takımda olmayan modern Özlüce Tesisleri de Aralık / 2006 da bitiyor. Sıra stadıon kapasite artırımına geldi.

<<<BURSASPOR>>>
    ----------%100 BURSA----------

Resimlere Devam...

resim 1

resim 2

resim 3

resim 4

resim 5

Edit: Resim boyutlari forum duzenini bozdugu nedeniyle link haline degistirilmistir.
    <<<BURSASPOR>>>
    ----------%100 BURSA----------

Bursaspor Haberler...

Çetiner: Burda çok mutluyum!

Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, "Geçtiğimiz sezonda yaşadığımız mutlulukları önümüzdeki sezonda da yaşatmak için elimizden ne geliyorsa, ne fedakarlık gerekiyorsa hepsini yapacağız" dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Çetiner, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde yapılan ilk antrenman öncesi yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Bursaspor takımı geçen sene şampiyon olarak Süper Lig'e çıktı. 2006-2007 sezonu tüm Bursa'ya ve Bursasporumuza hayırlı ve uğurlu olsun. Geçtiğimiz yılki kadromuzdan bazı arkadaşlarımızla profesyonellik gereği yollarımızı ayırdık. Bu oyuncuların yerlerine de bazı yeni arkadaşlar transfer ettik. Bu oyuncuların hepsinin amacı Bursaspor'a hizmet etmek ve bu takımı iyi yerlere getirmektir, bunun için buradalar. Bursaspor'un bu sezonki hedefi bulunduğu Süper Lig'de iyi bir konumda bulunmak. Şehrini, seyircisini, basınını ve sporcuların kendini iyi hissedeceği bir yerde olmak. Bunu başarabilirsek kendimizi çok iyi hissedeceğiz. Tüm Bursa'ya ve Bursaspor'u sevenlere hayırlı ve uğurlu olsun. İnsanlar şunu unutmasınlar ki. geçtiğimiz sezondaki mutlulukları bu sezonda da yaşatmak için elimizden ne geliyorsa, ne fedakarlık gerekiyorsa hepsini yapacağız."

Transferlerle ilgili açıklamalarda da bulunan Çetiner, şöyle devam etti: "Tüm sporcular futbolculuk yaşı olgun çağa gelmiş arkadaşlar, lig tecrübesi olan arkadaşlar. Futbolculuk kimlikleri kadar, insanlık kimliklerinin de ön planda olduğunu düşünüyoruz. Onlar da Bursa'nın çok coşkulu bir şehir olduğunu ve görevlerinin ne olduğunu çok iyi biliyorlar. Kendileriyle çok erken olmasına rağmen, ikili ilişkilerimizde bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Zaten çoğu daha önce bizim talebeliğimizi yapmış oyuncular. Yabancı oyuncu konusunda da hata yapmamak adına çok acele etmeyeceğiz. İki yabancı oyuncumuz şu anda aramızda. Sayısından çok, takımımıza faydası olan oyuncuları almak istiyoruz. Ben kendimi burada iyi hissediyorum. Çünkü Bursa şehrini hakikaten sevdim. Burada ikinci yıl tekrar insanların beni arzu etmeleri hoşuma gitti, mesleki gururumu okşadı. Burda çok mutluyum."

(Superspor.com)

Özlüce heyecanlandırdı

HAYIRLI OLSUN

Başkan Levent Kızıl 2006-2007 sezonunun tüm camiaya hayırlı olmasını diledi. Kızıl transferi büyük ölçüde tamamladıklarını belirterek, `Yönetim Kurulumuz geçtiğimiz yılki yönetim kurulu kadar, hatta daha paylaşımcı bir şekilde, seçildikten sonra çalışmalarını sürdürdü. Ben her zaman söylüyorum, Allah bizi futbolculara, futbolcuları da bize mahçup etmesin. Şimdi söz Raşit Hoca ve futbolcularda` dedi.

MORAL BULSUNLAR

Sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri`nin son durumuna Teknik Direktör Raşit Çetiner ile birlikte bakmaya gittiğini söyleyen Kızıl, `Yapılan çalışmaları görünce, Bursalı ve Bursasporlu olarak çok heyecanlandım. Tesisin yapılmasında büyük emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin`e teşekkür ediyoruz. Bursalılar da gidip Özlüce Tesisleri`ni gezip biraz moral bulsunlar` diye konuştu.

Kaynak: Olay (so)

Basın açıklaması: Ö.Çatkıç & S.Kaloğlu
    Tecrübeli file bekçilerimizde Ömer Çatkıç ile Sinan Kaloğlu sabah yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

Ömer Çatkıç, "Futbolcu için son derece sağlıklı ve çok güzel bir ortam. Gördüğüm kadarıyla arkadaşların hepsi çok istekli. Biz de bu camiaya yeni katıldık. Amacımız Bursaspor`a en iyi şekilde hizmet etmek. İlk geldiğim günden beri kenetlenmiş bir şehir var. İnşallah onların beklentilerine cevap veririz ve Bursaspor`u Süper Lig`de layık olduğu yere taşırız" dedi. Çatkıç`a basın mensuplarının "Süper Lig`deki diğer takımları iyi ya da kötü tanıyorsun. Bu takım bu kadroyla sence Süper Lig`de nasıl bir başarı yakalar, kadro yeterli mi sence?" sorusuna, başarılı file bekçisi şu cevabı verdi: "İnanın bana futbolda yıldız futbolcu, yıldız olmayan futbolcu gibi bir kavram yok. Sahada ruhunu koyan, iyi mücadele eden takımlar başarılı oluyor. Mesela geçen sezon Gençlerbirliği`ne baktığınız zaman o kadar çok yıldız futbolcu yoktu. Ama gerçekten futbolcular sahaya yüreklerini koydular. Burada da durum aynı. Takımlar arasında çok fark yok. Kim daha çok istiyorsa, kim daha çok inanıyorsa, o takım maçı kazanıyor."

Sinan Kaloğlu ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Açıkçası yeni sezon hazırlıklarına yeni başlamamıza rağmen geldiğimiz günden bu yana hiç bir zorluk çekmedik. Çok güzel bir arkadaşlık ortamı var. Hocamız benim milli takımdan da hocam zaten. Bursaspor`a gelmekten dolayı çok mutluyum. İnşallah Bursaspor taraftarına, camiaya ve sevdiklerime gururlanacak bir oyun sergilerim. Bugüne kadar burada biz hep Bursaspor`a rakip olarak mücadele verdik. Onu hissettik, gördük. Burası rakip takımlar için adeta cehennem. Biz bunun dezavantajını daha önce burda yaşadık. İnşallah bundan sonra o gücü arkamızda hissederek daha kuvvetli olarak sahaya çıkacağız. Çok sabırsızlanıyorum." Kadrodaki takım arkadaşlarının çoğunu iyi tanıdığını hatırlatan Sinan, "Gerçekten iyi bir kadromuz var. Şu anda 2. Lig`den yeni Süper Lig`e çıktık. Bana göre yukarıları zorlayacak bir takımız. Takım ve taraftarımızın ruhunu sahaya iyi yansıtırsak başarılı oluruz. Kayserispor ve Gençlerbirliği gibi bir sürpriz yapabiliriz. Tek temennim kamp döneminde sakatlık olmaması" dedi.

Kaynak: DHA

İşte taraftar işte şampiyon. Dünyanın en ateşli en coşkulu taraftarlarından Bursaspor taraftarlarının sergilediği şovlar gerçekten çok harika. Hatta harika ötesi. Özellikle o atkı şovları ve samanyolu insanın tüylerini diken diken ediyor. Ben futbolu pek sevmem. Basketbol oynarım ama stada bir kere gittim, gittiğim günden bugüne kadar hiçbir maçı kaçırmadım. Bursaspor gerçekten bağımlılık yapıyor ve bir daha bırakamıyorsun.

<<ALWAYS BURSA>>
    You'll Never Walk Alone. . . .!

Seyirci değil .........T A R A F T A R...

Bayramda değil.....K A R A G Ü N D E...

Moda için değil.......F O R M A için...

Kupa için değil.......A R M A için...

Hava için değil.......S E V D A için...

90 dakika değil......Ö M Ü R B O Y U..

Yalanla değil..........K A N I Y L A...

Ayrı ayrı değil........O M U Z O M U Z A...

Şerefsizce değil......O N U R L A...

Utanarak değil........G U R U R L A..

Eğilerek değil..........D İ M D İ K...

Sefada değil............C E F A D A...

Koltukta değil...........B E T O N D A...

Minderde değil..........Ç A M U R D A...

Skorda değil.............V E F A D A...

Bazen değil..............H E R M A Ç T A...

Yuhlayan değil.......... A L K I Ş L A Y A N...

Oturan değil............. Z I P L A Y A N...

Köstekle değil............D E S T E K L E ...

Puroyla değil.............A T K I Y L A...

Çekirdekle değil.........B A Y R A K L A...

Muhabbetle değil........T E Z A H Ü R A T L A

Söverek değil............ T A P A R A K...

İhanetle değil............ S A D A K A T L E...

Zaferde değil.............H E Z İ M E T T E...

Şampiyonken değil.....H A S R E T K E N...

Görüntüde değil......... Ö L Ü M Ü N E...
    BURSASPORLU OLMAK...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

yav bursa sporlu olasım geldi be
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Bursaspor bir hastalıktır kardeş valla işin içine girdin mi hastalanıyorsun. Bunun tedavisi yok Yukarıda teamsah arkadaşın dediği gibi bağımlılık yapıyor ve birdaha bırakamıyorsun.

Bursa Acıbadem Hastanesi
    Şimdi kontrol zamanı

Sezonbaşı kontrol ve performans testlerini içeren check-up`lara bugün Bekir Ozan Has, Burak Akdiş, Can Cumhur Bozacı, Daniel Gabriel Pancu, Egemen Korkmaz, Eser Yağmur, Fatih Serkan Kurtuluş, Cornel Frasineanu, Hasan Yiğit, İbrahim Dağaşan, İsmail Güldüren ve Mehmet Türkmehmet katılacak. Acıbadem Sağlık Grubu, reklam sponsorluğundan sonra Bursaspor`un sağlık sponsorluğunu da üstlenmişti.

Eser Resim
    Edit: Resim forum sayfasi yuklenmesini yavaslattigi nedeniyle link haline degistirilmistir.

Yeniler bomba gibi!

PESTİLLERİ ÇIKTI

İki yıl aradan sonra döndüğü Süper Lig`de sıkıntı yaşamamak için yoğun tempoda çalışan Bursasporlu futbolcular dün testten geçti. Teknik Direktör Raşit Çetiner gözetiminde yapılan bip testinde yeşil beyazlı oyunculara sürat, dayanıklık, kuvvet, esneme ve sıçrama testleri uygulandı. Tüm futbolcuların katıldığı antrenmanda, esneklik ve sıçrama testinde kaptan Egemen Korkmaz ve Sinan Kaloğlu 2 metre 90 santimetreye ulaşmayı başardı.

SICAK VE YAĞMUR

Oldukça bunaltıcı bir havada başlayan ve şiddetli yağmur altında sona eren testin dayanıklılık bölümünde futbolcular iki grup halinde ter döktü. 1. grupta Hasan Yiğit 116 turla birinci olurken, İsmail Güldüren 113, Daniel Gabriel Pancu ile Fatih Serkan Kurtuluş ise 103 tur koştu. İkinci grubu ise şiddetli yağmur sürprizi bekliyordu. Bu nedenle bir çok sporcu arka arkaya koşuyu bırakırken, Ömer Erdoğan 127 turla birinci oldu. Ömer`i Veli Acar ve Ömer Kaplan takip etti.

BOL HAZIRLIK MAÇI

Raşit Çetiner, testin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlarken, `Dayanıklılık testinde futbolcuların son durumlarını görmek istedik. Bazıları çalışıp gelmiş, bazıları hiç çalışmamış. Bu testin sonuçları gelecek haftalarda yapacağımız çalışmalara ışık tutacak` dedi. Raşit Hoca, Nevşehir kampında bir çok takımla hazırlık maçı oynayacaklarını ve Bursa`ya dönüşte Galatasaray ile sezon açılışında karşılaşacaklarını sözlerine ekledi.

“BU SENE CEZA ALMAYALIM”
    18 Temmuz salı günü taraftar tüm gruplarının temsilcileri ve muhtemelen Yönetim Kurulu Üyelerimizin bazıları Bursaspor AB Birliği Projesi çerçevesinde Süper Lig öncesinde bir araya gelecekler.
    Toplantının amacı; Projenin 6 aylık çalışmalarını yeninde gözden geçirmek ve yeni sezonda taraftarlarımızın takımımıza her zaman ki gibi desteklerini verirken küfür ve şiddet içeren tezahürata söylemlerinde artık yer vermemeleri ve desteklerini bir şölen havasına dönüştürerek sunmaları hedefleniyor.

Sizlerinde bildiği gibi, AB projesinin hayata geçiren taraftarlarımızın göstermiş olduğu olumlu, örnek yaklaşım ve katılımları Türkiye`ye örnek oldu. Ancak bunu yeterli görmeyerek bu projeyi çok daha ileriye taşımak taraftarlarımızın ve kulübümüzün ortak hedefi olmuştur. Nitekim, taraftar gurupları bir taraftan bu yöndeki çalışmalarını kendi aralarında sürdürüyorlar.

Örneğin, www.bursasporum.com internet sitesi; "bu sene ceza almayalım" hedefi ve “küfür ve şiddet olmayan şarkılarla haydi tribünlere" gibi sloganla bir duyarlılık ve çalışma ortaya atıyor. Bursasporum comu ve kendi işlerinde çalışmaya devam eden taraftar gruplarını kutluyor ve teşekkür ediyoruz.

Dünya Kupasında izlediğimiz görsel showlardan daha kaliteli, daha coşkulu bir tribün için bu önemli toplantıda tüm taraftar gurupları ve paydaşlarla birlikte olmak istiyoruz..

Sürprize Hazır Olun
    Bursaspor`un yeni transferleri Ömer Çatkıç ve Sinan Kaloğlu, yeşil beyazlı taraftarlara yeni sezon öncesinde umut dağıttı. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri`nde çalışmaların oldukça iyi gittiğini ve takımda arkadaşlığın mükemmel olduğunu vurgulayan ikili, Süper Lig`de yüreğini ortaya koyacak 24 futbolcunun Bursaspor çatısı altında toplandığını ifade ettiler
    SICAK ORTAM VAR

Antrenmanlarda zorluk çekmediklerini belirten Ömer, `Burada futbolcular için sıcak bir ortam var. Arkadaşların hepsi istekli. Bursaspor isminin büyüklüğünün de farkındalar. Yeni katılan arkadaşlarla birlikte amacımız Bursaspor`a hizmet etmek. İnşallah camianın ve taraftarın beklentilerine el birliğiyle cevap verebiliriz` diye konuştu.

YÜREKLERİ ORTAYA KOYACAĞIZ

Bu sezon Bursaspor forması altında herkesin çok daha fazla çalışması gerektiğini vurgulayan Ömer Çatkıç, `Futbolcuların yıldız olup olmamaları gerçekten önemli değil. Herkes sahada yüreğini ortaya koyarsa başarı zaten gelir. Biz geçtiğimiz sezon da iyi bir kadro olmamasına karşın Gençlerbirliği`nde başarıyı yakaladık. İnsanların başarısından çok takıma katkı sağlamak önemli` dedi.

ARKADAŞLIK MÜKEMMEL

Bursaspor`a transfer olduğundan buyana hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadığını anlatan Sinan Kaloğlu ise, şöyle konuştu: `Çoğu Milli Takımdan veya oynadığım takımlardan arkadaşım. Raşit Hoca`yı da çok iyi tanıyan insanlardan biriyim. Şuan için herşey mükemmel gidiyor. Gerçekten burada bir takım ruhunu yakalayacak oyuncular var. Geçtiğimiz sezon Kayserispor ve Gençlerbirliği`nin yaptığı süprizi bu sezon biz yapabiliriz.`

MAHÇUP ETMEYİZ

Başka takımlarda oynarken Bursaspor deplasmanlarından her zaman çekindiklerini ifade eden Golcü oyuncu, `Deplasman takımları için Atatürk Stadı tam bir cehennem gibiydi. Şimdi bunu arkamızda hissetmek çok güzel duygu. Bu hissi yaşamak için inanın sabırsızlanıyorum. Aramızda genç, koşacak ve mücadele edecek arkadaşlar var. Biz Bursa`yı mahçup etmek istemiyoruz` dedi.

Kaynak:Olay Gazetesi

28.06.2006 09:51:53

Timsah`a yakışacak

Uzun bir aradan sonra, Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin`in girişimleri sonucunda yapımına yeniden başlanan Özlüce Tesisleri`nde hummalı bir çalışma var.

Dev spor kompleksinde önceki gün Bursa hakimiyet`i ağırlayan Başkan Şahin, şehrin gözbebeği Bursaspor`un adına ve şanına yakışır bir tesis kazandırmanın mutluluğu içinde olduklarını söyledi. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde her engelin aşılabileceğinin altını çizen Şahin, Özlüce`nin bugünlere gelmesinde katkısı olanlara da teşekkür etti.

SEVİYORUM DEMEK YETMEZ

Kompleksin Yeşil Beyazlı kulübün taşınabileceği ana gövdesini 6 ay içinde, tesisin tamamını ise 2 yılda bitirmeyi hedeflediklerini ifade eden Başkan Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Seviyorum demek yetmez. Sevgiyi göstermek, sevgi için emek vermek, fedakarlıkta bulunmak gerekir. Bursa için büyük bir değer olan Bursaspor`un geleceği için, her türlü fedakarlığı yapmaya devam ediyoruz. Başarıların kalıcı olması adına yarınları bugünden planlamalı, geleceğe ona göre yatırım yapmalıyız."

ÖRNEK OLACAK TESİS

"Bu tesislerde, Bursaspor`u yeniden altyapıda sporcu yetiştiren bir kulüp haline getireceğiz. Bursaspor Süper Lig`e, bu süper kompleks de Bursaspor`a çok yakışacak. Türkiye`de büyük takımlara örnek olacak Özlüce Spor Tesisleri ile kulübümüzün şampiyonluğunu taçlandıracağız. Bugüne kadar verdiğimiz her sözü yerine getirdik." Hikmet Şahin, tesisin yapısıyla ilgili de şu bilgileri verdi: "130 dönüm arazi üzerinde kurulu Özlüce Tesisleri`nin ana binası 3 bloktan oluşmaktadır."

İÇİNDE HER ŞEY VAR

"A Blok 5 kat, B ve C blokları ise 3`er kat olacak. A Blok’ta idari birimler, ana mutfak, toplantı ve dinlenme salonları, çok amaçlı salon, yatak odaları, duş ve tuvaletler bulunacak. B Blok, teknik servis odaları, toplantı salonu, 2. ana mutfak, yemekhane, teknik kadro ve yönetici odaları, teknik kadro için yatak odalarından oluşacak. C Blok’ta ise, yüzme havuzu, sauna ile şok havuzu, çamaşırhane, soyunma odaları, jimnastik salonu, doktor ve acil müdahale odaları ve malzeme odası yer alacak."

Kaynak:Bursa Hakimiyet Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

şu anda bu konuyu ve cevapları görünce çok mutlu oldum.forumda bursasporluların sayısı artıyor demekki artık yanlız değilim.
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Quote Originally Posted by gokhanarslan1991
    şu anda bu konuyu ve cevapları görünce çok mutlu oldum.forumda bursasporluların sayısı artıyor demekki artık yanlız değilim.
    Ben de buna sevindim. Ben yeniyim ve Bu forumda 5-6 tane Bursaspor'lu görebildim. Bence bu forumda Bursaspor'lu daha vardır. Yeni bir konu açıcam "bu forumda kimler Bursaspor'lu"diye.

Default Bu forumda kimler BURSASPOR'lu ???

Turksportal.net forumdaki Bursaspor'lular kimler bir görelim. Bu forumda nekadar Bursaspor'lu var.

Mesela ben. Ben Bursaspor hastasıyım.

hastası olduğun belli oluyor ....
    ben önce galatasaray sonra antalyaspor .... antalyaspor-bursa ile pek geçinemez ....

İsabetli bir konu olmuş. Bu forumda kaç Bursaspor'lu var bende merak ettim.

Bende fanatik bir Bursaspor'luyum.

Quote Originally Posted by paco
    hastası olduğun belli oluyor ....
    ben önce galatasaray sonra antalyaspor .... antalyaspor-bursa ile pek geçinemez ....
    Teşekkürler PACO. Bursaspor hastasıyım ve tedavisi yok. Tedavisini de aramıyorum tabi Böyle iyi. Bursa-Antalya taraftarı eskisi gibi değil. Bence buzlar erimeye başladı. Antalyaspor'a süper ligde başarılar. Galatasaray'a da şampiyonlar liginde başarılar. Ayrıca Galatasaray'la açılış maçı yapıcaz. Geçen sene uğurlu geldi ve 2 takımda şampiyon oldu. Bu sene bizim beklentimiz UEFA'ya katılmak.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

valla fenerbahcemden sora bursaspora destek verırım fm dede 2 lıg de aldıgım takımlardan
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Ya açılış maçına genemi galatasaray gelicekya tühbe biz bu galatasarayı yenmekten bıktık adamlar yenilmekten bıkmadı ya
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Quote Originally Posted by gokhanarslan1991
    Ya açılış maçına genemi galatasaray gelicekya tühbe biz bu galatasarayı yenmekten bıktık adamlar yenilmekten bıkmadı ya
    Hehe yine GS ve biz yenersek yine şampiyonuz. Ama büyünün tutması için GS'yi yine 2-0 yenmemiz lazım.

Yaw bu forumun moderatörleri Bursaspor düşmanı galiba "Bu forumda kimler Bursaspor'lu" diye bir konu açmıştım. Almışlar o konuyu burasıyla birleştirmişler. Madem öyle bu BURSASPOR konusunu SABİT'lesinler.

Acıbadem`de sağlık taramasından geçtik
    Futbolcularımızın bir bölümü bugün Sağlık Sponsorumuz Bursa Acıbadem Hastanesinde sağlık kontrolünden geçtiler.

Acıbadem hastanesinin uzman hekimleri tarafından futbolcularımıza, Biokimya, Mikrobiyoloji, Radyoloji, Elektro Kardiyogram, EKO Kardiyagram, Eforlu EKG gibi muayeneler yapıldı.
    Bursamızın eski Vali`si , Acıbadem Bursa Hastanesi Direktörü Ali Fuat Güven yaptığı açıklamada bursasporu hastanemizde konuk ettiğimiz için mutluyuz.Türk sporuna destek veriyoruz. Bursaspor"a da bu sezon sponsorluk desteğinden sonra sağlık desteği de vereceğiz.Bursaspor tekrar süper lige döndü, bu nedenle sevinçliyiz. Bursaspor yine geçmişte olduğu gibi büyük başarılara koşacaktır.Süper ligin en önemli takımlarından biri Bursaspordur.Bursasporsuz Süper Lig düşünülemezdi. Acıbadem olarak tüm altyapımızı Bursasporun hizmetine sunuyoruz, sezon boyunca hep yanında olacağız. stadyumda da olacağız. " dedi.
    2.Grup oyuncularımıza ise yarın saat:08:30 tan itibaren Acıbadem Hastanesi`nde sağlık taraması yapılacaktır.
    1.Ömer Çatkıç
    2.Yavuz Eraydın
    3.Yavuz Özkan
    4. Mehmet Yılmaz
    5.Ömer Aysan Barış
    6.Ömer Erdoğan
    7.Orhan Alemdar
    8. Veli Acar
    9.Volkan Bekiroğlu
    10.Yenal Tuncer
    11.Ömer Kaplan
    12.Sinan Kaloğlu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yaw bag cezam vardı konuyu kaçırdıkk

Quote Originally Posted by bursa_mc
    yaw bag cezam vardı konuyu kaçırdıkk
    eh be bursa_mc bir kere bir kerede ceza alma
    gerçi bursalılar genelde asi olur ama neyse.
    ben kendimden biliyom

Serkan Reçber Eskişehirspor'da

Eskişehirspor kulüp başkanı Nebi Hatipoğlu ile anlaşmaya varan Serkan Reçber'in, pazartesi günü resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Bursasporum.com'a özel bir açıklama yapan Serkan,"Kalbim her zaman Bursa ve Bursaspor'la olacaktır.Eskişehir'i tercih etmemin bir sebebi de Bursa'ya yakın olmasıdır.Yeşil-beyazlı formayı tekrar giymek istediğini söyleyen Reçber, inşallah jübilemi Bursaspor forması altında yaparım" dedi.

Yeni kadro ilk defa Atatürk Stadında...

Turkcell Süper Ligi'ne yükselen Bursaspor, taraftarı önünde ilk antrenmanını yaptı. Bursa Atatürk Stadı'nda gerçekleşen antrenmanı, çok sayıda yeşil-beyazlı taraftar izledi. Bursasporlu taraftarlar, başta yeni transferler olmak üzere, tüm futbolcuları tribünlere çağırarak "yumruk şov" yaptırırken, takımlarını antrenman sonuna kadar destekledi.

Teknik direktör Raşit Çetiner yönetimindeki antrenmanda, sağ üst adalesinde zorlanma bulunan Egemen ile ağabeyinin rahatsızlığı nedeniyle kampa geç katılan kaleci Yavuz, takımdan ayrı koştu.

Yeşil-beyazlı futbolcular, ısınma koşuları ve top kontrol çalışmasından sonra tam saha çift kale maç yaptı. Geçen sezonun ilk yarısındaki Antalyaspor maçında ayağı kırılan ve bir daha forma giyemeyen Eser Yağmur'un çift kale maçta gol atması ise teknik heyeti ve taraftarları sevindirdi.

Antrenman öncesinde gazetecilere açıklama yapan kaptan Egemen Korkmaz, kentin beklentilerini bildiklerini ifade ederek, bunu yerine getirmek, Bursaspor'u layık olduğu yere taşımak için çok çalışacaklarını söyledi.

Korkmaz, taraftarların her zaman olduğu gibi, takımı yine yalnız bırakmadığına dikkati çekerek, "Taraftarlarımız önünde ilk antrenmanımızı yapıyoruz. Atmosfer çok güzel, ama biz buna alışığız. Bizim taraftarımız, iyi günde de kötü günde de hep yanımızda. Onların bu desteğine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Egemen, bir gazetecinin "Yeni transferleri yeterli buluyor musunuz?" sorusuna, "Bunu değerlendirmek benim işim değil, Raşit hocaya sorun. Ama bildiğim şu ki hepsi birçok kez izlendi, zaten kalitelerini ispatlamış futbolcular. Elbirliğiyle Bursaspor'u iyi yerlere getirmeye çalışacağız" yanıtını verdi.

(AA / Superspor.com)

Benden de bir yorum : Eser'in eski günlerine döneceğine ve daha iyi olacağına inanıyorum. Fatih Terim Milli takım kadrosuna almıştı ki talihsiz bir şekilde ayağı kırıldı. Ben genç futbolcumuz Eser'in, Hakan Şükür gibi bir kariyeri olacağına inanıyorum. Hakan Şükür ve Elvir Baliç gibi futbolcuların da yıldızları bizde parlamıştı. Aynı şeyi Eser için de düşünüyorum. Çok savaşçı, golu koklayan ve sürekli koşan, rakip defansı yıpratan bir oyuncu. Kısacası Eser Yağmur'un geleceği çok parlak. Buna gerçekten inanıyorum. Egemen Korkmaz da Türkiye Süper Ligi'nde ilk 5'e girecek kadar kaliteli bir defans olduğu bir gerçek. Serdar Kurtuluş'un yıldızı tam manasıyla bizde parlamadan BJK'ya satıldı. Serdar Kurtuluş'ta inşallah Türk futboluna katkıları olan, kariyerli bir futbolcu haline gelir.

Türkiye'nin en iyi tesisi olacak Özlüce Tesisleri, Aralık / 2006 ya kadar bitiriliyor. Stad'ın da önümüzdeki 1-2 sene içinde tribünleri tek tek yıkılarak stad kapasitesi arttırılacak ve modern bir stad yapılacak. Ya da zemin kazılarak ve tribünler sahaya yaklaştırılarak kapasite arttırılacak. 40.000 kapasite bir stadta Bursaspor taraftarı cehennemi iyice körükleyecek. Bunun yanında artık alt yapıya daha da önem verildiğinden Bursaspor bir futbolcu fabrikasına dönmüş durumda. Önümüzdeki 3-5 sene içinde çok müthiş yıldızların çıkacağı söyleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu Sene Ceza Almayalım...
    Tüm Bursaspor taraftarını ilgilendiren ve aynı zamanda herkesin çok iyi bildiği bazı gerçekleri aktarmak istiyoruz.

Son 2 yıldır, Lig-A’da mücadele etmemiz sebebiyle ciddi anlamda gelir kaybına uğradık.Yayın geliri, reklam geliri gibi kalemlerde müthiş zararlarımız var.Kayıp vermediğimiz tek gelirimiz , stad hasılatıdır.Kombine ve bilet satışlarında, taraftarımız büyüklüğünü göstererek, kulübüne olan desteğini her zaman olduğu gibi sürdürmüştür.

Ancak , yine aynı Bursaspor taraftarı maçlar sırasında özellikle malum takım aleyhine yapılan kötü tezahüratlar sebebiyle sadece geçtiğimiz sezon 100.000 YTL ceza alınmasına da sebep olmuştur.Saha kapatma ve seyircisiz oynama cezalarını da buna eklediğiniz zaman toplam kayıp 300.000 YTL olmaktadır.

Bu rakamın Bursastore mağazalarının yıllık gelirine eşit olduğunu biliyormuydunuz?

Bu rakamın 3 yada 4 tane genç ve gelecek vaad eden futbolcu transferine yeterli olduğunu biliyormuydunuz?

Yine bu rakamın bir sezon boyunca tüm deplasman giderlerimizi karşılamaya yetecek olduğunu biliyormuydunuz?

15 Mayıs 2004 tarihini hiçbir Bursasporlu unutmamıştır ve unutmayacaktır.Düşmemizde emeği olanlardan tabi ki hesap sorulmalıdır.Ama bu hesap sahada alınacak galibiyetler ve uğrayacakları hezimetlerle sorulmalıdır.Aksi taktirde bizlere 2 yıl boyunca Lig-A işkencesini yaşatanlar, kendileri bile farkında olmadan bize zarar vermeye devam edecektir.

Kulübümüz ve derneklerimiz tarafından oluşturulan ve AB tarafından destek gören ve fon ayrılan bir projemiz var: Tribünlerde Şiddetin Önlenmesi.

Bu proje sadece kağıt üzerinde yada belli bir kitle ile sınırlı kalmasın.Gelin elele verelim Bursa Atatürk Stadyumu’nu müthiş şovlarla , sahadaki rakip futbolcuların dizlerinin titreyeceği ,90 dakika boyunca Bursaspor şarkılarının söyleneceği bir arenaya çevirelim.

İçinde küfür olmayan ve siddet barındırmayan şarkılarla.

Coşkunun doruğunda

Hafta başından bu yana yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor, dün Atatürk Stadı`nda taraftarlarıyla buluştu.

Yaklaşık 2 bin Yeşil Beyazlı taraftarın izlediği dünkü çalışma, adeta şölen havası şeklinde geçti. Özellikle yeni transfer Pancu ve teknik direktör Raşit Çetiner`e büyük sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, futbolcuları adeta bağrına bastı. Atatürk Stadı`nı `şampiyon` sesleriyle inleten Yeşil Beyaz sevdalıları, takımlarını ne kadar özlediklerini yaptıkları tezahüratlarla gösterdiler.

ESER GELİYOR ESER

Antrenmanın son bölümünde yapılan çift kale maç ise kıran kırana geçti. Sakat olan Egemen`in yer almadığı çift kalede, Eser Yağmur attığı gollerle göz doldurdu. Yeni transferlerden Cumhur ve Ömer Erdoğan da geçer not alırken, kaleci Ömer yaptığı kurtarışlarla dikkat çekti. Daha sonra basının karşısına geçen kaptan Egemen Korkmaz, taraftarın bu sevgisine her zaman layık olmaya çalışacaklarını söyledi.

KAPTANLIK ONURDUR

Lige en iyi şekilde hazırlanarak iyi bir giriş yapmak istediklerini belirten Egemen, sözlerini şöyle sürdürdü: "Taraftarlarımızın bize olan sevgisi açık bir şekilde ortada. Süper Lig`de onların yüzünü güldürmek istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz de var. Yeni transferlerimiz de çok çabuk uyum sağlıyor. Bu takımda kaptanlık yapmak bir onurdur. Bu görevi geçen sezonki gibi, bu yıl da layıkıyla yerine getireceğim."

Kaynak:Bursa Hakimiyet Gazetesi

Sayfa 1 / 25 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri