ALİCANFMFAN
FERNANDEZ
GFBSERKAN
Alican Kalyoncu : Şampiyon Anadolu'dan Çıkacak !!!
Serkan Büyükgüroğlu : Hedef büyük. Hedef en ileri . HEDEF ŞAMPİYONLUK.
[/COLOR]
Bursaspor (Alicanfmfan)
Sivasspor (GfbSerkan)
Kayserispor(Fernandez)
ALİCANFMFAN
FERNANDEZ
GFBSERKAN
Alican Kalyoncu : Şampiyon Anadolu'dan Çıkacak !!!
Serkan Büyükgüroğlu : Hedef büyük. Hedef en ileri . HEDEF ŞAMPİYONLUK.
[/COLOR]
Last edited by El Barto : 31.Mart.2009 at 22:53
Başarılar herkze Favorim Ben![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yahu sırasımıydı şimdi benim kariyerin önüne geçiceksiniz![]()
Kayserispor ile Emreciğim favoridir adam taktik manyağıBaşarılar hepinize..
Alican takımın diğer ikisi yanında biraz zayıf kalır inşallah transferlerle aradaki farkı kapatırsın![]()
Favorim Serkan.Diğer arkadaşlara da başarılar dilerim.
Herkese başarılar
Favorim Alican
kayserinin yıldızları gitmek isteyecek ve problem çıkaracaktır o yüzden en şanssız takım olarak kayseriyi gösteriyorumbursa ile sivas arasında bi kıyaslama yaptığım zmn sivasın kadrosu ağır basıyor tahminlerimde yanılırsam taktiksel hatalar yüzündendir yoksa çıkın bakam tatile aynen böle olur
![]()
Mehmet Batdal'ı önermicekmisin bu gençlere ..![]()
Piatti ve Giray Bursaspor'da
Bu iki yıldızı bursaspor'a kazandırdıgımız için mutluyuz.Stoper mevkisinde sıkıntı çekiyorduk 24 ay taksitkle 1.300 K'ya aldık giray'ı.Piatti'yi ise peşin 110k'ya kadromuza kattık ...
Başarılar arkadaşlar favorim tabiki Emre ve Kayseri ama sivasın başarılı olamayacağını düşnüyorum![]()
başarılar arkadaşlar güzel bi kariyer bizi bekliyor favorim kayseri ama topuz ve gökhan ünal ki özellikle topuz gitmek isteyebilir ve bu formunu etkileyebilir diğer arkadaşlarada başarılar dilerim
İLHAN - SELÇUK - KEMAL SİVASSPOR'DA
![]()
3 oyuncu ile 1 yıllığına sözleşme imzalanmıştır.
evet topuz gitmek isteyecektir
özer hurmacı yı sağ kanada alıp piatti yi ortada oynatırsan bi sorun kalmaz
gökhanın alternatifini rahat bulursun
bursanın kadrosunu bilmediğimden ve sivası yakından tanımadığımdan bi yorumda bulunamayacağım
başarılar..favorim Kayserispor
Hepinize Bşarılar.Favorim alican.
Mehmet batdal'ı alıcagım![]()
Beni destekleyen arkadaşlara teşekkürler.
Batdal'ı ben alacağım![]()
Sivas'ta süper transferler.. Favorim oldu. Ne de olsa Fenerbahçe'nin kardeş takımı. Herkese başarılar.
Bir Dost
Hellbells
Alejandro Gomez Bursa'da
55 k karşılıgında Arsenal Sarandi'den transfer ettik genç yıldızı...
SİVASSPOR'DA GÜNDEM EMRE GÜNGÖR
Sivasspor Galatasaray'ın genç yıldızı için 1.000.000 € yu gözden çıkarmış durumda. Galatasaray'lı yöneticiler ise 3.000.000 €'da ısrar ediyorlar.
Pazarlıklar devam ediyor. Bakalım sonuç ne olacak.
herkese başarılar ama aranızda en başarılı takım kadrosundaki yıldızları ile kayseri olur
tam bursa ile kariyer aciyordum sizi gordum bursa cok iyi bir takim ancak sinanla gol yollarinda cok sikinti yasarsin bnce bn mehmet yildizi aliordum ama zor gibi senin icin onun disinda defans ve kalen cok iyi mustafa sarp en iyi adamin ama bir mc daha lazim bn bedavaya almeydayi aliordum1 sene cok iyi isler yapior sag acik icinde listzes cok ii bir secenek oda bedava ve cok iyi isler yapior yabancilarindan cogu cop guitierez vega maxim ve zuniga haric hepsini satmani tavsiye ederim sercan y ve de fatih k ii alternatifler ismail g takımı 10 kısı bırakıor cok alternatif dusunmeni tavsiye ederim ve basarilar
FAVORİM TABİKİ TİMSAHLAR
Başarılar favorim Sivas![]()
serkan kurtuldum senden ya aldınmıssın işte takım sen bunla yetın![]()
MEHMET BATDAL İÇİN YARIŞ KIZIŞTI
Bursaspor'un oyuncuyla ilgendiğini açıklamasının arkasından Sivasspor'da devreye girdi.Oyuncu hava toplarına hakimiyetiyle dikkat çekerken süperligin ve milli takımımızın yeni yıldızı olcak gibi.Bakalım bu zorlu transferi kim tamamlayacak.
kanat oyuncularınız iyi ise kaçırmayınben caner'i kullanarak mehmeti uçurmuştum
he bide rizesporda mertgül çapaoğlu die bir sol bek var ilk sezon alıp wedersonun yedeği die kenara koymuştum şuanda milli takımın değişmezi ( milli takımın başında ben olduğum için olabilir
)
işte mehmet batdal efsanesi:
Mehmet Batdal: "Bugün santrfor oynamalıyım hocam" 01.11.2007Mehmet Batdal, Süper Lig'in iki kademe altında, Bucaspor'da oynuyor ama Ümit Milli Takım'ın vazgeçilmez oyuncularından birisi. 1.95'lik boyu, 21 yaşı ve klas golleriyle dikkat çeken bir santrfor. Zaten iki sezondur adı büyük kulüplerin transfer listesinde anılıyor. Altyapı eğitimini stoper olarak almış ve bir gün antrenörüne "Bu maçta forvet oynamak istiyorum" demiş. Sitemli bir "Evet"in ardından o maçta iki gol atıp iki de asist yaptığında Türk futbolu gelecekte umut bağlayabileceği bir santrfora kavuşmuş.
Mehmet'in hikayesi baya müthişmiş .Kendisini merak ettim
beşiktaş transferini bitirdi gibi ama mehmeti almaları halinde batuhanı kaybedecekler gibime geliyor gerçi batuhanda çok şımartıldı.mehmet en azından 23 yaşına kadar bir anadolu klübünde pişmeliydi
Favorim Alican..![]()