Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 153 sonuç

Konu: Eskişehir Süper Lig'de

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Arrow Eskişehir Süper Lig'de

Bank Asya 1.Ligi play-off mücadelesinde Ali Sami Yen Stadı'nda karşı karşıya gelen Sakaryaspor ile Boluspor maçın normal süresinin 2-2 bitmesiyle uzatma dakikaları da finalisti belirlemeyince Boluspor penaltı atışlarında 3-1'lik skorla ilk finalist oldu.

Boluspor finalde

Sakaryaspor'un golcüsü Ferdi, karşılaşmada skor 2-1 iken bir çok net gol pozisyonu yakaladı ancak bunlardan yararlanamadı ve takımının maçı koparmasını engelleyen futbolcu oldu. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında iki takım da düşük tempolu bir futbol ortaya koydu. Hata yapmaktan uzak oynayan takımlar, 30 dakika sonucunda skoru değiştiremedi ve penaltı atışlarına gidildi.

Penaltı atışlarında Boluspor'da Ömer, Sertan ve Cem topu ağlara gönderirken, Mehmet ve Murat penaltı atışlarından yararlanamadı. Sakaryaspor'da ise Murat, Yasin ve Ferdi penaltılardan sonuç alamazken, Onur'un golü yetmedi ve penaltılarda 3-1, toplamda 5-3'lük skorla Boluspor finale yükselen taraf oldu.

Finalde Boluspor'un rakibi Eskişehir veya Diyarbakır olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Hayırlı olsun.Sakarya büyük fırsat tepmiş.2-0'dan maç vermişler.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Süpriz oldu benim içni bu sonuç gerçekten tebrik ederim bolusporu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bolu'nun finale çıkması daha iyi oldu Körfez'den 1 takım geldi zaten ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Umarım lige de cıkarlar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sakarya yuzunden ıddaam yattı 2-0 dan 2-2 oldu ve ınsallah boluspor tur atlar dedım ıyı olmus! tebrıkler boluspor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bolu - Eskişehir Finali olsun Bolu Süper Lig'e çıksın

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Arrow Finalin adı : Eskişehir - Bolu

Eskişehirspor finalde! 90 dakika gol sesi gelmedi... Uzatmalarda da eşitlik bozulmadı... Bank Asya 1. Lig Play-off'larına finale kalan takımı penaltı atışları belirledi ve 6-5'lik skorla Boluspor'un finaldeki rakibi Eskişehirspor oldu!

İLK YARIDA ESKİŞEHİR ÖNE ÇIKTI

İnönü Stadı'nı dolduran binlerce Eskişehir taraftarının da desteğini alan Eskişehirspor, karşılaşmaya hızlı başlayan taraf oldu. Karşılaşmanın ilk 25 dakikalık periyodunda kontrolü elinde tutan ve rakibine atak şansı tanımayan Eskişehirspor, sağ ve sol kanadını kullanarak rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Ömer ve Ersin'in çalışkan futbolunu Coşkun Birdal'ın son vuruşlarıyla birleştirmeye çalışan kırmızı-siyahlı ekip, yakaladığı pozisyonlarda Diyarbakırspır kalecisi Harun'a takıldı.
    İlk yarının son 20 dakikalık bölümüne girilirken ise Diyarbakırspor oyundaki dengeyi kurmayı başardı. Sol kanattan Murat'ın etkili bindirmeleri ile ataklarını bu kanattan gerçekleştiren Diyarbakırspor, Şadi ile bazı pozisyonlar yakaladı ancak sonuç alamadı. Üstünlüğünü kaybeden Eskişehirspor, ilk yarının son bölümlerinde yeniden etkili olmaya başladı. Diyarbakırspor kalesini abluka altına alan kırmızı-siyahlı ekip, yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi ve karşılaşmanın ilk 45 dakikası golsüz eşitlikle sona erdi.

İKİNCİ YARIDA KIRAN KIRANA MÜCADELE!

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise sahada kıran kırana bir mücadale vardı! İki takımın da rakip kaleyi uzaklardan yokladığı, topun genellikle orta sahada sıkıştığı ve sık sık faullerle duran bir oyun izlediğimiz bu yarıda, ilk 25 dakikada ortada olan tempo, karşılaşmanın 70. dakikasından itibaren bir anda düştü.

Oyuncularda yorgunluk belirtilerinin başladığı son 20 dakikalık dilimde, iki tarafın da teknik direktörü oyuncu değişikliği yapmayınca; sahadaki futbolcular oyunun temposunu ister istemez düşürdü. Hava sıcaklığının da oyuncuları oldukça etkilediği bu dakikalarda iki takım da orta sahasını kabalaık tutup riskten uzak duran bir futbolu tercih edince, karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve uzatma dakikalarına geçildi.

TEKNİK DİREKTÖRLER AKILLANDI!

Kelimenin tam anlamıyla bir taktik savaşına dönen uzatma dakikalarında iki takımın da teknik direktörleri çeşitli taktik varyasyonlar ve oyuncu değişiklikleri yaptı. Bu dakikalara taraftarının desteğiyle Eskişehirspor biraz daha üstünlüğü almış gözükse de özellikle Coşkun ile gelişen ataklarından sonuç alamadı. Diyarbakırspor ise daha çok uzaktan şutlarla Eskişehir kalesini yokladı.
    İlk yarısı golsüz sonuçlanan uzatma dakikalarının ikinci yarısında da durum farksızdı. Bu devreye rakibine oranla biraz daha iyi başlayan Diyarbakırspor, Eskişehir kalesinde bazı gol pozisyonları yakaladı ancak bunları değerlendiremedi. Uzatmaların son dakikasında ise Diyarbakırspor Sinan'ın nefis pasında Ercan'ın kaleci Ferhat ile karşı karşıya kalıp yerde kaldığı pozisyonda penaltı bekledi ancak hakem Yunus Yıldırım oyunu devam ettirince seri penaltı atışlarına geçildi.

PENALTILAR VE ESKİŞEHİR FİNALDE!

Karşılaşmanın seri penaltılarında da uzun süre eşitlik bozulmadı. Taraftar ilk 5 penaltının tamamını gole çevirdi. Devamında ise gülen taraf Eskişehirspor oldu!
    Diyarbakırspor'da Serkan, Ercan, Murat, Sinan, İlhan Var penaltıları gole çevirirken 6. penaltıda Şadi Çolak topu ağlara gönderemedi. Eskişehirspor'da ise sırasıyla Doğa, Engin, Ersin, Emre Toraman, Birol ve Sezgin topu ağlara gönderince Eskişehirspor finalde Boluspor'un rakibi oldu.
    Final karşılaşması Pazar günü saat 20:30'da BJK İnönü Stadı'nda oynanacak ve Turkcell Süper Lig'e yükselen son takım belli olacak.

bEN ßolu'nun kazanmasını istiyodum ii oldu...

Sakarya'yı her sene asansör takım olarak görmekten sıkıldık biraz başka takımlar olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bolu'yu Süper Lig'e Bekliyorum

En başından beri içimden geçen 2 takım finalde. Hakedenin çıkması dileği ile.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İki takımıda istemiyordum.Es-Es gelsin Süper Lig'e.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hakikatten bende bu aptal yönetimi yüzünden eskişehiri istemiyordum şimdi süper lige çıkınca sergen der ben yine geleyim diye eskişehirde kabul eder yapar yani şaşırmam

neyse eskişehir çıkarsa unakıtan büyük transferler yapar adam ronaldinho yu getireceğim diye söz vermişti şimdi ronaldinho isismli futbolcu arıyormuş brezilyada işte biz bu kadar kaskafalıyız bu kadar komiğiz hasan doğan sayesinde ipleri eline alan siyasiler eskişehiri süper lige çıkarır önüne gelen herkesi eskişehire trasnfer ederler kadro olur 40 kişi sonra eskişehir yinede lig a ya düşer futbol bu kimseye acımaz anlamayana devlette olsa zenginde olsa acımaz yıllardır ne chelsea ye ne fenerbahçeye acımadı ne zaman maurinho aziz futbolu öğrendi o zaman başarılı oldular
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Pazar gününü merakla bekliyorum bu maçta penaltılara uzayabilir.Gönlüm Eskişehir'den yana ...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Es Es cikar insallah

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Eskişehir çıkarsa bizim Antalyaspor tarftar grupları çok sevinir.Anntalya-Kocaeli-Eskişehir kardeş takım diyolar birbirlerine.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sakarya'nın finale kalamaması süpriz oldu benim için.İnşallah Eskişehir gelir ligimize.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bolunun çıkmasını istiyorum.inşallah çıkarlar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İkiside iyi ekip ama fovorim es es

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben Eskişehirspor'u destekliyorum.Ligimize renk katar diye düşünüyorum

Boluspor´u destekliyorum.
    Eskisehirsporu destekleyecektim ama Galatasarayli taraftarlara yapilanlardan sonra sogudum o sevdigim taraftarlardan.Ayrica Unakitan gibi bir adam var orada.
    Bakan yardimiyla geldiler buraya.Ben istemiyorum onlarin Süper lige cikmasini.

boluspor cikar insallah

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Eskişehir'i sevmıyorum ama yarenler geleceğine es es gelsin..Taraftarı güzel..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Eskişehir gelsin.Biraz deplasman görelim Tsl'de

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aynen öyle dostum lig zorlaşsın biraz
    Fikirlerim burada

Bende Eskişehir'in gelmesini istiyorum. Ligimize renk katacağını ve gerçek anlamda bir deplasman olacağını düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Boluspor´u destekliyorum.
    Eskisehirsporu destekleyecektim ama Galatasarayli taraftarlara yapilanlardan sonra sogudum o sevdigim taraftarlardan.Ayrica Unakitan gibi bir adam var orada.
    Bakan yardimiyla geldiler buraya.Ben istemiyorum onlarin Süper lige cikmasini.

Baran yapma Allah aşkına. Bakan yardımı diyorsun. Sizde play-off'lara tarım bakanı sayesinde girdiniz. Es-Es'in çıkmasını istemezsin tamam ama çıkar üstünden Diyarbakırspor formasını öyle yaz kardeşim.
    I'm back...

Ben de Eskişehir'in ligimize gelmesini isteyenlerdenim.Yeni renk,yeni bir zevk katacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Bolu çıkarsa Süper Lig'e renk katar.

Nesil
    2006

İstediğim final oldu. İki kulüpte Süper Ligi hak ediyor. Keşke iki takımda Süper Lige çıkabilse. Es Es'in gelmesini istiyorum ama; Bolu'da gelse üzülmem.

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri