lig önemli degil her türlü olur ama gönderirken takımıda gönderirimisiniz![]()
lig önemli degil her türlü olur ama gönderirken takımıda gönderirimisiniz![]()
kardes buda sorumu
bırıncısı 3.lig takımı sampiyonlar lıgıne 3ü bırak 2.lig takımı nasıl gıdecek?
hee dersen turkıyede turkıye kupasını alır oyle gıder dıye ee turkıye kupasını alabılcek gucte takımında 2. ligde ne işi war
hepsini geçtim bu sadece hayal yaniwea hile işi
İlk sezonda değil tabii ki. Emurafu'nun Ordu kariyerine bak o UEFA'da şu an.
a abicim sacmalama ya biliyorum bende sonraki yıllarda diyorum
aLan wardır ama soLe bı 3-4 sezon oynayıp en azından
Alan vardır belki ama ben inanmıyorum.Mesela 2.Ligden Eskişehirspor bikere Ön eleme maçlarında elenir yani !
alan vardır mutlaka ama çok oynamak gerekiyor futbolcu bütçe bakmınımdan çok yıl geçmesi gerekir ama bnce olmaz gibi gelio bana hemde şampiyon imkanısz gibi
ben sekersporla aldımm ama 5. sezonmda ancak
şampiyonlar ligi kupasını mı aldın
Vay be. Oyun hala kayıtlı mı?
valla yalan deilse büyük bir başarı...
Aldım diyen arkadaşlar biras ufak atsanız hilesiz çok zor en büyük ülkelerle bile almanız kolay diil ss weya kayıtlı oyun görmeden inanmamı beklemeyin![]()
2. lig takımı en az 5 yıl 3. lig takımı 8 yıl
bencede hilesiz almak imkansız gibi şeersporda mutkala hile vardır bence![]()
alinir fakat turkiye liginde cok zor zaten yabanci kisitlamasi var birde cok iyi oyuncular bulmaniz gerekli
hilesiz hic cikip girmeden imkansiz
valla aldısan helal olsun sana be dostum
kayıtlı oyun görmeden insanın inanası gelmio vallahi
eskişehirle aldım 2 defa şampiyonlar ligi kupasını
http://img218.imageshack.us/img218/1...arsmallin4.png
finansal durumum hile yok 2019 yılındayım saolsun fm genie scout 2007
http://img80.imageshack.us/img80/1065/2smallas0.png
eseses kikiki es ki es ki es
eski oyun serilerinde almışlığım vardır örneğin ordusporla 2011 yılında almıştım 2013 te uefa finaline çıkıp 2. olmuştum. bİde hull city takımıyla 4 sene üst üste premier lig 3 sezon üst üste de şamp ligine ambargo koyduum olmuştur
benm ark sampıyonlar lıgını her sene kazanıo hıle fln yok(canakkale dardanelsporla)
Helal olsun sen fm yı halletmişsin![]()
İmkansız diye bişiy yoktur.Şuan ki büyük kulüpler bile "Büyük Kulüp" olarak kurulmadılar.Zamanla geliştiler ve ön plana çıktılar.Ama katılıyorum en az 7-8 sene oynamak gerekir.
İnegölspor'la adım adım,Avrupa'yı sallamaya gidiyorum.![]()
ben yeni ereğlisporda 7 sezon sonra aldım finalde west hamla karşılaştım ve 2-0 yendim hilesiz
Henüz Fm 2007 ye yeni başladım sayılır ama fm 2006 da nazillispor ile şampiyonlar ligi şampiyonu olmuştum 2 kez...ilk şampiyonlugum 2013 yılında idi![]()
valla ben daha almadımm alanada helal olsun
fm 2006da Altay ile almistim ama o oyun hileliydi, simdi hilesiz bir sekilde Erzurumspor'la 2. sezonumdayim, Turkiye kupasi ilk turunu bile gecemedim(gaziantep bitirdi beni) yani daha cok firin ekmek yemem lazim
![]()