-
11.Haziran.2007, 23:16
Sadece şikayet ediyoruz!Çözüm üreten yok maalesef
Oyununun türkçeleştirilmesi konusunda sadece sorunların ne olduğunu konuşuyoruz.Ancak bu konuda çözüm üreten pek insan yok.
Sigames oyuna Türkçe'yi koyma şartını açıklamış;Orjinal oyun alacaksın!
Bu konuda Sigames topu bize atıyo biz Sigamese geri atıyoruz.Turksportal FM deyince Türkiye'de akla gelen ilk oluşum.Bu konuda Sigames'le görüşmekten daha fazlasını yapması gerektiğine inanıyorum.
Sigames sadece satış rakamlarına bakacağına göre bizim İthalatçı firmayla bir şekilde anlaşma zemini bulmamız gerekiyor.
Turksportal Aral İthalatla oturup fiyatı makul seviyeye çekmeye çalışmalı ve belirli bir fiyattanda belirli bir adet almayı taahüt etmeli.
Şu an Turksportal mağaza kurdu ve bunu yapabilecek durumda.Sitede 140 bin üye var.Bunun 30-40 bin kişisi bu olaya duyarlı olsa makul bir fiyattan inanıyorum ki herkes bu oyunu Turksportal üzerinden alır.Aral İthalat sonuçta bir ticari kuruluş.Bişeyi Bir oyunu 70 milyondan 2000-3000 tane satacağına 50 milyondan 30-40 bin satmaya elbet yanaşır.
Ben sadece çözüm üretmeye yönelik düşüncelerimi paylaştım.Sizlerinde varsa parlak fikirleri lütfen yazın.
Sonuçta bu oyunu herkes zevkle oynamak istiyor ve bunu yapabilme potansiyelimiz var.Ancak herkes birşeyler yapmak için birilerinin harekete geçmesini bekliyor.
Tekrar söylüyorum lütfen fikirlerinizi paylaşın.
Mesaj Yetkileri