http://www.youtube.com/watch?v=dVlF7ZzLKrc
Buyrun, ibret alın...
http://www.youtube.com/watch?v=dVlF7ZzLKrc
Buyrun, ibret alın...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Hmm.. çok güzel olmuş İlhan abi eline diline sağlık1.05'te birisi msn'i açıyo
![]()
Son derece ciddi ve güzel bir çalışma olmuş
Her nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsanız.
Efem severler
40 yıllık Fm oldu efem
İlhancığımın bu yama için nelerden vazgeçtiğini çok iyi bilirim.Gece geç saatlere kadar çalıştığını.Sosyal ve özel hayatından vazgeçtiğini.Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
İyi ki varsın İlhan.İyi ki tanımışım seni.Nice TSI'li yıllara.
Eyvallah Aşkıncığım ya, madem halletik, biraz da geyik yapalım istedik. Herşey sizin için![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Kısa ve öz olmuş,maksat kamuoyunu aydınlatmak
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Ilhancığım çok güzel olmuş. Yama için buradan da çok teşekkür ederim.
Çok güzel olmuş. Eline sağlık.
Abi odanız çok dağınızk yaabenimkinden farklı değil
![]()
İlhan abi süper ses tonun çok manyak![]()
Vov süper olmuş İlhan abi.Gerçekten süper olmuş.Ayrıca sesinde çok güzelmiş.Ruha hitap eden bir ses çok hoş
![]()
Her zamanki gibikisa ve oz
sesini gerçekten çok güzel kullanıyorsun
çok güzel konuşma olmuş arkadaşlarında dediği gibi sesinide baya iyi kullanmışın![]()
Sağolun arkadaşlar, ben de sesim kötü sanırdım.![]()
Tebrik ederim, İlhan abiciğim gerçekten 1 numarasın...
Bizden iyisi çıkana kadar EN İYİSİ biziz...!
Yok ya şarkıcı sesi deil de(çikita muz videosu aklıma geldi allah korusun), sunucu munucu falan harika olur
![]()
sunucu sesine benziyor
Abi adam ODTÜ lü bizde adamı sunucu, şarkıcı falan yaptık hee![]()