1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Sağlam: "Beşiktaş'a gitmiyorum"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Sağlam: "Beşiktaş'a gitmiyorum"

Beşiktaş'a gitmesi gündeme gelen Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, transfer iddiasını net bir dille yalanladı: "Gelecek yılda Kayseri'deyim, hiçbir yere gitmiyorum"

Fransız teknik adam Jean Tigana'nın görevi bırakmasıyla ismi Beşiktaş teknik direktörlüğü için geçen Ertuğrul Sağlam, konuya net bir şekilde yanıtladı.
    Kesin ve net olarak konuşuyorum. Gelecek yilda Kayseri'de Kayserisporun başındayım. 2 yıldır sürdürdüğümüz başarılı çalışmalarımızı yeni hedefler doğrultusunda sürdürmeyi planlıyoruz: Takıma yeni takviyelerle gelecek yılki yeni hedeflerimize koşacağız. Bu yüzden gelecek yıl için Beşiktaş'a gitmem söz konusu değil. Kayserispordan ayrılmam yönetimin isteği doğrultusunda olur. Bunun dışında gelecek yıl Kayserispordaki görevime devam edeceğim." dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu sozunu ona hatirlatirim Kayseri den ayrildigi zaman

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Gelmesin zaten.Bize şampiyonlar liginde yabancı hoca lazım.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AsLında iyi bir hoca ben istiyorum şahsen ama demekki o da daha yeterLi buLmuyor kendisini beşiktaş`ı çaLıştırmak için.Bir kaç yıL kayserinin başında kaLırsa daha da tecrübeLi oLacak.Tamamen hazır oLunca geLsin bizim başımıza.Yerinde bir açıkLama yapmış.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Sağlam Gelipte Napcak AVrupa da başarılı olmak için bize luce lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ertuğrul hoca gayet başarılı bi hoca neden avrupada başarılı olmak için YABANCI t.direktöre ihtiyaç duyuyosunuz kii...

+ UEFA VE SÜPER KUPA yı alan Fatih hocadır..
    + G.Birliğini Uefa da başardan başarıya koşturanda Ersun hocadır
    +Denizlispor'u uefa'da yanılmıosam ç.final oynatanda Rıza hoca'dır

Anlatabildim galba

Bence Ertuğrul hoca gayet başarılı olur bjk'de ama gelmio zaten

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gitmemesi iyi olmuş.Diğer takımlar için

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bencede gelmesin

Ertugrul Saglam basarili bir antrenör ama daha tecrübe kazanmasi gerekiyor büyüklerde görev yapabilmesi icin.Kayserispor´da kalmali 2 sene daha ozamana kadar kendini cok gelistirir ve büyüklerde görev yapabilecek kapasitede bir antrenör olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bende başka yerde bir açıklamasında okudum "Bjk'de görev almak benim için şereftir bazı yönetciler bana resmi olmasada teklif yaptı kararımı daha vermedim" diyordu?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    "Beşiktaş meselesi artık netleşmeli"

Turkcell Süper Lig'de Kayserispor-Beşiktaş maçını cezalı olduğu için tribünden izleyen Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Sezona iyi başlayıp iyi bitirmek güzel bir olay. Ligi 5. olarak bitirdiğimiz için mutluyuz" dedi.

Ertuğrul Sağlam, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, hedefine ulaşmış bir takımın teknik direktörü olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Sağlam, şöyle devam etti: "Sezon başında hedefimiz ilk 6'yı yakalayabilmekti. Nitekim bugün 5. olarak ligi tamamladık, sporcularımı kutluyorum. Ligin 47. resmi maçını oynadık, milli futbolcularımızdan 55-60 maç oynayanlar var. Mutluyuz. Sezona başlarken 3 hedefimiz vardı. UEFA hedefine ulaştık, ligdeki hedefimize ulaştık, ama Fortis Türkiye Kupası'nda hedefimize ulaşamadık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Sağlam, Türk futbolunda marka durumuna gelmiş bir takım olduklarını da kaydederek, "Bundan sonra daha iyi bir kadroyla daha yeni ve yüksek hedeflere gitmeliyiz. Ben kentte bu potansiyelin olduğuna inanıyorum. Gelecek yıl bunu yapacağız. Onun da olacağından eminim" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ MESELESİ BİR AN ÖNCE NETLEŞMELİ"
    Sağlam, Beşiktaş ile anlaşma yapıp yapmayacağı yönündeki bir soruya da, "Beşiktaş'ta 7 yılım geçti. Ömrümün sonuna kadar bu sevgi içimden eksik olmayacak. Henüz resmi bir teklif olmadı. Herhangi büyük bir takım isterse sözleşme bitmeden Kayserispor'dan ayrılabilirim. Bu iş uzadıkça tadı kaçıyor. Bir an önce karar verilirse iyi olur. Ben şu anda tüm planlarımı Kayserispor'un gelecek yıl büyük hedeflere gitmesi için yapıyorum. Daha büyük hedeflere göre altyapı oluşturamamışız. Keşke maddi imkanlarımız daha iyi olsaydı da iyi futbolcular alabilseydik. Bugün daha iyi yerlerde olabilirdik" diye yanıt verdi.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri