BJK-FB maçı bitmiş Alex sahada yorgunluk atıyor. O sırada tanıdık bir sima sıkılgan bir şekilde Brezilyalı'nın çevresinde fır dönüyor. İşte herkesi duygulandıran görüntüler
http://www.youtube.com/watch?v=bmsyB...%5Fid%3D240078
BJK-FB maçı bitmiş Alex sahada yorgunluk atıyor. O sırada tanıdık bir sima sıkılgan bir şekilde Brezilyalı'nın çevresinde fır dönüyor. İşte herkesi duygulandıran görüntüler
http://www.youtube.com/watch?v=bmsyB...%5Fid%3D240078
Utanmak insanı bitiriyor ya..
Bende Bursasporda oynarken çoğu matça top toplacısı olmuştum...
Her seferinde bir futbolcudan forma istemek almak isterdim ama bir türlü söyleyemezdim.![]()
Çok güzel bir video ama Muhammet merak etmesin 5 sene sonra oda Beşiktaş formasını taşıyacak
So what?
Saike
Vallahi ben olsam isterim.Bizim evde Ümit Özat'ın forması var ben istemiştim
Not:Bu Muhammed benim yakın arkadaşım.Bizim burda oturuyor.İyi topçudur.
O anda heyecana kapılıp isteyememiştir.Alex bu tabii heyecanlanır![]()
Aygün burasını güzel dedin Alex bu tabii heyecanlanır. güzel güzel![]()
Görüntü çok hoş aslında ama Muhammet'in içi içini yiyodur orda istesem mi istemesem mi![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
o ne iStiyo alex ondan istesin![]()
Alex'te nasıl anlamıyo çocuk etrafında dönüp duruyo kim olsa anlardı![]()
Alex orda üzülüyor.Görmediki onu.
Ben olsam ben de isteyemezdim![]()
Ben bu olayı Cumartesi izledim Stadyum da... Valla ha ben üzüldüm...
Cocuk simdi Alex´in formasini istese cesitli söylentiler cikacak hakkinda.Hem bu zamanda Muhammed Alex´in formasini alsaydi cok kötü elestirilirdi taraftarlardan.
Keske böyle bir durum olmasa ülkemizde,muhammed gidip o formayi Alex´ten alabilseydi...
ben olsam alırdım taraftarlar küçücük çocuğa ne diyecek ya bişe demezler
Galiba Alex'e söylemişler bu olayı.Oda vericekmiş forma Muhammed'e .![]()
Yaa nerden biliyorsunuz formasını isteyecegini belki yakından bakıp kendisinin nasıl bir oyuncu olmaması gerektigini öğrenmeye çalışıyordur![]()
Serhat haklı zaten bir yerde dudaklarını büzüyor bu da futbolcu mu der gibilerden.![]()
duyduğuma göre Alex formayı vermiş![]()
bence de şimdi Fenerbahçeli falan derler diye istememiştir..
Muhammed yazılır ama neyse zaten ALEX ten daha iyi bence.....