Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: Kalecim Şike Yapıyor?!

Talking Kalecim Şike Yapıyor?!

Bir aut sonucu veya kaleciye gelen bir topta, kaleci topu oyuna sokuşunda %80 top kısa düşüyor veya orta sahada rakip oyuncular kapıp kontro-atak yapıp gol atıyorlar. Her yolu denedim kalecinin top dağıtımıyla ilgili (savunmaya ver, uzun kullan falan...) ama sonuç hep aynı Yediğim gollerin %50'sini bu kaleci hatası yüzünden yiyorum. Acaba bilmediğim, atladığım birşey mi var? Yardımcı olursanız sevinirim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dostum sike diye birsey yok muhtemelen kalecin kotudur veya takimin kotudur ondan cok gol yiyordur

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

bnde de oluyor bu. bnce fm'nin bir hatası...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kalecinin soğukkanlılığı kaç?Ya da kalecin kim?

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Dostum sike diye birsey yok muhtemelen kalecin kotudur veya takimin kotudur ondan cok gol yiyordur
    Yok, şikeyi şakasına söyledim biliyom heralde yapmıyor
    Kaleci kötü değil ama (Aykut Erçetin, soğuk kanlılığı 11) İzmirspor'da oynuyorum Süper Lig'te takım da kötü sayılmaz. Zaten bu sorunu 10 yıl üst üste şampiyon olduğum Galatasaray'da bile yaşıyordum eskiden az da olsa.

Nesil
    2006
    Yer
    Anamur Otobüs Terminali/ANAMUR ZAFER

bndede oluo arada bu bilgisayara girişesim gelio

Ben bıktım fmdeki kalecilerden.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bende de Rüştü yapıyo hep bunu.

Bende nadiren oluyo oda normal bence gerçekçilik söz konusu olunca...ama sizinki sıkça oluyosa kötü tabi umarım bende olmaz

Nesil
    2006

Abi kolayı var diğer kaleciyi oynat.Ama bu kalecinin bireysel yeteneği ile ilgili olabilir. Mesela yediği hatalı goller uzaktan yiyorsa uzaktan şutlara zaafı vardır. Buna göre taktik hazırlayıp rakibin uzaktan gol atmasını engelleyebilirsin. Buna dikkat ettikten sonra taktiğini kaleciye göre ayarlıyabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar turkiye ligi alt ligleri cok zor cech gelse bile sacma goller oluyor defansda onemli arkadaslar

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

ya bu hata yapması soğukkanlılık ve konsantrasyonla ilgili olmalı çnkü bnde marcelo grohe çok yapıodu böle hatalar ama bu 2özellik yükseldikçe azaldı..

Bu olay bende de çok oluyo... Sinirden bir hal oluyom...Bide bazen top kaleye doğru geliyo kalecim ıskalıyo adam gelip gol atıyo...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bendede Howard çok yapıyor.

Gerçekte de sık sık olan bir durum bu.

Nesil
    2006
    Yer
    internet...

benim kalecilerim ole bisi yapmadi bugune kadar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bendede hep oluyor b sorun ben de bıktım
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

evet ya bendede cok oluyor pozisyon benim kaleciden basliyorsa basliyorum butun dualari okumalara ise yariyor dene

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben dikkat ettimde soL ayakLı kaLeciLer bunu pek yapmıyorLar.MeseLa Runje özeLLik oLarak kötü feLan ama ben daha hiç degaj hatasından goL yediğini görmedim oyunda.Bu Fm iLe de iLgiLi bir sorun oLabiLir.BizimLe aLakaLı bir sorunda oLabiLir.Sonucta bu tür hataLar sürekLi oLması da düşündürücü bende.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

top atma özelliği kötüyse bu gibi hatalar çok oluyor bana rüştüde çok oluyordu...

gerçekte bu kdar sık olmasada olagan bişi..
    ama sen bunu oyunda minimuma indirmek istiyosan kalecini secerken
    kicking-throwing-communication özelliklerinin çok ii olmasına dikkat edeceksin!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    şunuda ekliyim eger taktiginde kanatlar üstüne kuruluysa yuncular top kalecideyken açılıyorlar ve orta alanlar boşalıyor kalecininde etkisiz vurusu buna eklenince sonuc hüsran verici oluyor

Nesil
    2007
    Yer
    EsKiŞeHiR/BoZüYüK

valla bende de oluyo ama her zaman değil bence olması güzel oyuna gerçekçilik katıyo daha iyi

Quote Originally Posted by ForeverGs View Post
    gerçekte bu kdar sık olmasada olagan bişi..
    ama sen bunu oyunda minimuma indirmek istiyosan kalecini secerken
    kicking-throwing-communication özelliklerinin çok ii olmasına dikkat edeceksin!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    şunuda ekliyim eger taktiginde kanatlar üstüne kuruluysa yuncular top kalecideyken açılıyorlar ve orta alanlar boşalıyor kalecininde etkisiz vurusu buna eklenince sonuc hüsran verici oluyor
    Evet kanat futbolu oynuyorum bu yüzden dediğin gibi orta alanlar boşalıyor. Ama orta saha ve defans futbolcularımın boyları baya uzun yani hava toplarını rahat kaparlar ama kaleci bazen direk rakibe veriyor topu Dediğin gibi kicking-throwing gibi özellikleri yüksek olan kalecilere bakıyım bari

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

kalecinin top atma özelliği iyi değildir büyük bir ihtimalle bu olayın başka bir izahı yok çünkü
    I'm back...

kalecini değiştirmeni tavsiye ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Fontana di Trevi - Roma :

Aynen bende'de çok oluyordu Runje'yi sattım şimdi çok nadiren oluyor

hertha berlin deyim hic ole bir hata yapmiyor kalecim cok saglam

usrobotics Misafir

ayni salaklik bende de var

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

nazr degmesin benim kalede oyle sorun yok fb den volkan babacanı aldım panter mubarek

Kaleyi MEsut balkanı alın bende böle bir yemedı 3 yılda gol yenmesıne neden olan hata sayısı 0 mükemmel.Kaleciligide iyi tabi alt ligdeysenız alın.!

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri