Sayfa 1 / 11 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 324 sonuç

Konu: Nereden Nereye...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Nereden Nereye...

Nereden Nereye...

Kariyerimin nereden kısmına ulaşmak isteyenler buradan ulaşabilirler. Nereye kısmını da bu konu altında sizlerle paylaşacağım.

ŞOK ŞOK ŞOK/FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Serkan Özışık Bucaspor ile Anlaştı

Evet dün gece çoğu medya kuruluşunda bu şekilde yayınlara ara verilip flaş haber olarak dünyaya duyuruldu bu durum. BBC, Tony Blair’in istifasını açıkladığı basın toplantısını keserek bu haberi verdi. Eurosport altyazılarla tüm spor severlere bu haberi duyuruyordu. Juventus’da yakaladığı bunca başarıdan sonra kimse 2.ligden bir takımla anlaşacağını tahmin etmiyordu. Türkiye’de çalışacağını açıkladığında herkes 3 büyüklerden birine gidebileceğini düşünüyordu. Onlara gitmese de 1. ligden şampiyonluğa oynayabilecek bir takım bekliyorlardı.

Türk medyası da bu habere geniş yer ayırdı. Gazeteler bugün manşetten verdiler bu haberi. Özışık’ın kariyeri ve şimdiki takımı hakkında bilgilerle haberi duyurdular. İtalyan medyasına kısa bir açıklamada bulunan Özışık: ”Burada olmama eminim ki çoğu kişi şaşırmıştır. Juventus’da yakaladığım başarıları küçük görenler ve Juve’de herkes başarılı olur diyenlere inat Bucaspor’u seçtim. Belki de adını ilk defa duyuyorsunuz bu takımın ama zamanla bu ismi sizlere ezberleteceğim.” dedi.

Henüz Türk basınından kimseye konuşmayan Özışık’ın basın toplantısı yapması bekleniyor. Ama bu konuda herhangi bir açıklama yapılmadı. Şu anda İzmir’deki evinde bulunan Özışık’ın açıklama yapmasını bekliyoruz.

Geçmişte bu tür başarılı hocaların 2. ligde takım yönettikleri görülmüştü ama şu anda Türkiye’nin en başarılı hocalarından biri olan, bu seviyedeki bir hocanın böyle bir seçimi hiç olmamıştı.

Şimdi herkesin merak ettiği konu Özışık 2. ligde başarılı olacak mı? Bucaspor’la nerelere gelebilecek, ne başarılar elde edecek?

Yakın zamanda Özışık’ın bir basın toplantısı düzenleyerek bu tercihi neden yaptığını, Bucaspor’daki hedeflerinin neler olduğunu açıklaması bekleniyor...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İşte bu !

Bravo Serkan.2.Lig'den bir kariyer daha

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Cidden başlık güzel olmuş nereden nereye...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Juventus'tan Buca'yaAma olsun Juve'yi aldığında o da 2. lig de idiBaşarılar
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

transferlerını merak edıyorum

Kolay gelsin Serkan.. Hikayeni merakle bekliyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Juventus'tan Buca'yaAma olsun Juve'yi aldığında o da 2. lig de idiBaşarılar
    burda haklısın başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar ne diyebilirim harika bir geçiş olmuş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Gazete başlıklarını görür gibiyim ''Juve gitti Serkan bitti'' yani Juvesiz kalan bir Serkan'ın menejerlik kariyeri bitmiş demektir

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

işte gercek bı bucasporLu
    parayı puLu sohretı bı kenara ıtıp topragının takımının basına gecıo

basarıLar koLay geLsın

Nesil
    2006
    Yer
    -

bir yandanda juve'yi merak edeceğim ne olcak aceb

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

guzel baslamissin devamini beklioruz

Del Piero_10 Misafir

Başarılar..

14. Default

Başarılar. Güzel olacağa benziyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar başlık çok güzel Serkan abi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

basarilar sekan abi guzel olacaga benziyor

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda arama,forumun merkezindeyim:D..

Tebrikler.Güzel bi kariyer..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

başarılar transferlerini bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Özışık’ın bu akşam Ege TV’de canlı yayınlanacak Futbol Dünyası programının konuğu olacak. Resmi olarak ilk açıklaması için bölgesel bir kanalı seçmesi, bazı kesimler tarafından tepkiyle karşılandı.
    Futbol Dünyası programında;

Sunucu: İzmir’e ve programımıza hoş geldiniz diyerek, herkesin merak ettiği soruyu soruyorum. Neden Bucaspor?
    Özışık: Bugünlerde de herkes bu soruyu soruyor nedense. Şaka bir yana, Türkiye’ye dönerken aklımda böyle bir düşünce yoktu. Juventus’tan istifa ettikten sonra Ferguson’un emekliye ayrılmasıyla Manchester de yeni bir Teknik Direktör arıyordu. Ben burada tatildeyken Manchester’den teklif geldi. Hemen reddetmedim, bir süre düşündükten sonra büyük takım çalıştıracaksam neden ayrıldım Juve’den dedim ve teklifi reddettim. Bir iki menejer de avrupa kulüplerinden teklif olduğunu söyledi ama ben Türkiye’de çalışmak istiyordum,
    Sunucu: Sadede gelirsek, neden Bucaspor?
    Özışık: İtalya’da çalıştığım dönemde, başarıdan başarıya koşarken bazıları çekememezlikle acayip yorumlarda bulunuyorlardı. Takımın zaten iyi olduğunu, benim pek bir katkım olmadığını düşünüyorlardı, onlara bazı şöyleri göstermek için. Bir de biliyorsunuz, ben İzmir’liyim, Karşıyaka’da oturuyorum. Burada, kendi evimde olmak, idmana kendi evimden gitmek gerçekten güzel olacak. Bir de İzmirli futbolseverlere yıllardır özlemini duyulan başarıyı tattırmak istiyorum.
    Sunucu: Sizin fanatik bir Karşıyaka’lı olduğunuzu bilmeyen yoktur sanıyorum. Aynı ligde mücadele ediyorsunuz, Karşıyaka hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Özışık: Evet. Bunu saklamaya gerek yok. Biz Karşıyakalı olduğumuzu hep söyledik. Şu anda kadroları iyi, Süper Lige inşallah beraber çıkarız. Birgün mutlaka KSK’yi çalıştıracağım.
    Sunucu: Henüz takımla tanışmadınız, takım hakkından yeterli bilgiye sahip misiniz?
    Özışık: Yok, pek takip etmediğim için bilmiyorum. Hazırlık kampi da sona ermiş, ligin başlamasına şurada günler kaldı. İlk haftaları fazla kayıpsız atlatırsak ileride çok güzel günler görebiliriz.
    Sunucu: Peki transfer yapmayı düşünüyor musunuz?
    Özışık: Şu an için takımı görmeden birşey diyemem. Ama bu aşamada transfer pek faydalı olmaz sanıyorum. Çünkü sezon neredeyse başlayacak. Kulüp transferi 1-2 ay önce gerçekleştirmiş. Şu anda maddi yönden de bunu kulüpten isteyemem, o nedenle transfer yapmayabiliriz.
    Sunucu: Peki hedefleriniz neler? Bucaspor’la nerelere gelmek istiyorsunuz?
    Özışık: Biliyorsunuz bu sezon Lig A’ya yeni çıktık. Yönetim benden takımı kümede tutmamı istiyor, ama benim hedefim bu olmamalı. Uzun vadede büyük hedeflerimiz var fakat şu anda bunu açıklamanın pek önemi yok. Bu sezon için benim koyduğum hedef ilk 10 içersinde yer almak.
    Sunucu: Peki size gerçekten çok teşekkür ediyoruz, İstanbul medyası yerine ilk açıklamalarınızı İzmir medyasına yaptınız. Yeni görevinizde size başarılar diliyorum.
    Özışık: Ben teşekkür ederim, inşallah Bucaspor’un kazandığı başarıların ardından da bu tür bir program yaparız. İyi akşamlar...
    "YÜCE ATATÜRK"

Serkan bey sizden harika bir kariyer daha bekliyoruz.. Bizi fazla bekletme, hemencecik oyna

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tabi ki, ben her zaman hızlıyımdır. Yarın önemli bir işim çıkmazsa evdeyim, ilk sezonu bitiririm.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Serkan taktigini gorebilirmiyim benim takimda nedense cok kolay gol yemeye basladi

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

ii gidior

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kadrom aşağıdaki gibi. Hazırlık maçları geçtiği için şu anda hangi taktiği kullanacağımı bilmiyorum. Birkaç maç takıma uygun taktiği bulmaya gidecek, bu dönem uzun sürmez umarım. Kadro zaten kısıtlı, oyunculara uygun bir taktik oluşturacağım...

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bucaspor’daki ilk maçım Ankaraspor’a karşıydı. Deplasmanda oynanacak maç için pek şansımız yoktu, kötü bir başlangıç yaptık ve sahadan 3-0 mağlup ayrıldık.

2. maç evimde Altay’laydı. Traftarımızın önüne ilk defa çıkacaktık. Taktik arayışlarına devam ediyordum. Maç ortada geçti, karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Sırada Karşıyaka ile Kupa maçımız vardı. Maç yine ortada geçmesine rağmen, KSK penaltıdan attığı golle turu geçen tafar oluyordu.

3 gün sonra bu sefer ligde karşılaşıyorduk Karşıyaka ile. 4-1’lik mağlubiyet adeta beni şoka uğratmıştı. İlk galibiyetimizi İzmir’de İstanbulspor’dan almıştık. Güzel oyun, güzel skordu.

Bu maçta şanssızdık. Üstün oynayan tarafdık. Penaltıyı kaçırmayıp atsak maç orada bitecekti. Penaltıya atamadığımız gibi 2 dakika kala golü de yedik ve galibiyeti kaçırdık.

Bu maçta da patlama yaşadık. Artik taktik oturdu diye düşünüyorum. Maçın başında 10 kişi kalmamıza rağmen zorlanmadan 4-0 kazandık.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Çok puan kaybediyorsun hocam . Böyle gitmez takıma çeki düzen ver...

Beterin beteri var heralde bakınız: Elazığ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sana güveniyorum, bu takıma şov yaptırırsın ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sen puan kaybı görmemişsin Emre, bekle biraz sonra gör nasıl kaybediliyormuş puanlar.

Devre arasına kadar pek şov yapabileceğimizi sanmıyorum. Şimdiden bonservisi elinde olan oyuncularla görüşmeye başladım, kadronun büyük bir bölümünü yenilemek istiyorum...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Buca'ya gelmek hataydı bence Serkan seni daha büyük bir klüpte görmeyi isterdik.Böyle bonservisi elinde futbolculara kalmazdın ah ahhh.

Nerden nereye.

Guveniyoruz sana Serkan Abi,bu takim iyi yerlere gelecek

Sayfa 1 / 11 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri