Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: İşte O Liste

Nesil
    2005
    Yer
    Evden

Default İşte O Liste

Bi arkadaşımız başlık açmış ve FB'nin Roberto Carlos'u ve başka starları 100.yılda kadrosuna katacağını yazmış.Bununla ilgili bi haberi sizle paylaşmak istedim:

F.Bahçe'nin hocasının en çok istediği oyuncu Roberto Carlos. Diğer adaylar Cisse, Morientes, Hamit, Halil ve Nihat.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum'un yönetime sunduğu ve gelecek sezona kadar alınmasını istediği transfer listesini FOTOMAÇ ele geçirdi. Daum'un kadrosunda görmek istediği adaylar arasında 'dünya yıldızları' var. Alman hocanın rüyalarını süsleyen star, Roberto Carlos.

*Real'den ayrılacak sambacı ile sezon sonu masaya oturulacak.

*Liverpool'un Fransız forvetinin maliyeti yaklaşık 15 milyon euro.

*Liverpool'un golcüsünün bonservisi yüksek ama Fener'e gelebilir.

*Hamit ve Halil Altıntop kardeşler, için görüşmeler devam ediyor.

*Daum, Türkiye'ye dönmek istemeyen Nihat'ı ikna etmeye çalışıyor.

Kaynak:Fotomaç

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

ya bunlarin gelecegine inanan varsa solesin ya bu kadarda kendimizi kandirmayalim ya

Nesil
    2005
    Yer
    Evden

Abi parayı bastın mı hepsi gelir.İş parada biter.

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

ben inanmiyom bunlarin gelecegine en basta nihat ve roberto carlos

Nesil
    2005
    Yer
    Evden

Nihat gitti zaten Rusya'ya.Roberto Carlos gelebilir.Madrid ile kontratı 2007'de bitiyo.Cisse Liverpool'da mutsuz ve Anelka bizde(Cisse'nin arkadaşı).Halil ve Hamit ise gelmesi yüksek çünkü Türkler ve FB parayı basar

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Photoshop mu o )
    O oyuncuların tamamı alınsın, Şükrü Saraçoğlu Stadı'na yatak atar, orada yaşarım bundan sonra

Fotomaç'tan daha fazlasını beklerim, Ronaldinho ile Zidane de gelmeliydi aynı anda.

Yalnız Roberto Carlos büyük ihtimal sezon sonu Real Madrid'den ayrılıyor ve R.Madrid yerine Ashley Cole'u istiyor.Katar'dan kendisine yanlış hatırlamıyorsam yıllık 8 Milyon Euro'luk teklif gelmiş.Roberto Carlos'un kabul edeceğini pek sanmıyorum, ülkesine bile dönebilir belki ama bu şartlarda cazip bir telif yaparsa Fenerbahçe, Ş.L.'nin de etkisi ile yeni bir hava değişimi için gelebilir.

Cisse alınmayacak oyuncu değil ama Marsilya da çok istiyor.Bonservis bedeli doğal olarak yükselecektir.

Morientes hayal Hayali de geçtim Liverpool bırakmaz, ilk 11 oynuyor zaten.

Halil de seneye büyük ihtimal Shalke 04'e transfer oluyor.Hamit'i bırakacaklarını da pek zannetmiyorum, çok yüksek bedel isterler şu an ama kadroda istenmediği dönem gelirse o zaman transferi düşünülebilir.

Nihat transferinde hiçbir şey belli değil.Beklemek gerekir..

Dip not: Fenerbahçe'liyim ama objektifimdir.Bu yazdıkları oyuncuları tamamını transfer ederseniz ortalama 40-45 Milyon Euro harcamanız gerekir.Çok ilginç olmuş, Photoshop bu resmen ))
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

ben yine soleyeyim bunlardan kimse gelmez fenere ya

fotomac deimssin zaten yalan olduu belli ama arasında heerhangi 1 tanesi olabilir..
    -

Quote Originally Posted by ABOOO
    Photoshop mu o )
    O oyuncuların tamamı alınsın, Şükrü Saraçoğlu Stadı'na yatak atar, orada yaşarım bundan sonra

Fotomaç'tan daha fazlasını beklerim, Ronaldinho ile Zidane de gelmeliydi aynı anda.

Yalnız Roberto Carlos büyük ihtimal sezon sonu Real Madrid'den ayrılıyor ve R.Madrid yerine Ashley Cole'u istiyor.Katar'dan kendisine yanlış hatırlamıyorsam yıllık 8 Milyon Euro'luk teklif gelmiş.Roberto Carlos'un kabul edeceğini pek sanmıyorum, ülkesine bile dönebilir belki ama bu şartlarda cazip bir telif yaparsa Fenerbahçe, Ş.L.'nin de etkisi ile yeni bir hava değişimi için gelebilir.

Cisse alınmayacak oyuncu değil ama Marsilya da çok istiyor.Bonservis bedeli doğal olarak yükselecektir.

Morientes hayal Hayali de geçtim Liverpool bırakmaz, ilk 11 oynuyor zaten.

Halil de seneye büyük ihtimal Shalke 04'e transfer oluyor.Hamit'i bırakacaklarını da pek zannetmiyorum, çok yüksek bedel isterler şu an ama kadroda istenmediği dönem gelirse o zaman transferi düşünülebilir.

Nihat transferinde hiçbir şey belli değil.Beklemek gerekir..

Dip not: Fenerbahçe'liyim ama objektifimdir.Bu yazdıkları oyuncuları tamamını transfer ederseniz ortalama 40-45 Milyon Euro harcamanız gerekir.Çok ilginç olmuş, Photoshop bu resmen ))
    walla güsel tespitler arkadaşm zaten fener bunlardan 1 ini alabilir

nihat ın transferi kendi açıklamasıyla büyük ihtimal bitti rusyaya gidio yazık oldu ben bi bjk li olarak üzüldm açıkçası ve alcağı para 4 yıl için 11,5 mil euro

bu isimlerden en oluru r. carlos ama dediğin gibi katardan teklif almış ve yıllık 6 mil euro bence zor bu durumda feneri seçmesi ama hayırlısı olsn

ya zaten hepsi alınacak diyen yok.bunlar listede ve uygun olan birini almaya çalışacaklar.alınabilirmi ayrı konu ama şu da varki bu oyunculardan bir tanesi bile Türkiye de bir takıma gelse,bu takım kesinlikle Fenerbahçe olur...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

şu da var.. hedefi hep ekonomik oyuncularda tutmamalıyız... Alınmasa bile bu oyuncuların istenmesi bile iyi...Tabi ciddi olarak istenmesi..ayrıca ben fenerbahçe'nin çok ii oyuncular almasını hayal olarak görmüyorum..Mesela şu an anelkayı beğenmeyen kişiler olabilir ve büyük oyuncu olduğu kabul edilmiyo olabilir..ama eminim fenere değilde liverpool'a fln gitmiş olsaydı aynı düşünceler olmicaktı....
    Kısacası hiç bir şey hayal diil..Ancak fotomaçın bu haberi balon..çünkü fenerin devre arasında transfer yapmayacağını tüm türkiye biliyo fotomaç dışında
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

fotomaç ın hangi haberine inanalım.o kadar sayfayı sırf spor haberleriyle nasıl dolduracaklar.tabiki balon haber yapacaklar normaldir...

fb sadece bnları ister klupleri de imzalı formlarını werir.. arkadaslar yapmayalaım ya bu kluplerin su anda as ve ii oyuncuları nie satsınlar..
    -

valla bunlar gelirmi bilmem ama seneye de yine en iyi transferleri kimin yapacağı zaten belli...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

@MAYMUNCUK:
    niye satsınlar diyosun da, o zaman hiç bi iyi futbolcu kariyerinde 2 takıma gitmesin hep aynı takımda kalsın..olacak iş mi??? Futbolcular da değişik ortamlar ister heralde...Ve tabii para da önemli..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

ya abi burda takım kadar ülkede önemli.eğer adam türkiye ye gelmeyi göze alırsa takımla birşekilde anlaşır ama sonuçta adam bu ülkede yaşayacak.onun için burda para ve takım kadar ülke de önemli

neron tamam roberto carlos sanırım9 snedir real 'de hali ve hamit gencliinde yakaladıkları bu cıkısı nie turkiye ye gelerek geri aadım atsın cisse ve morients ikisi de yeni takmda ve ilk onbir de harika performans gosterio morientes..anlatmak istdiim bu mesela dusun simdi fener'in alex'i satması gibi dusun alex fener için onemli bi oyuncu ok anladın mı?.
    -

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    neron tamam roberto carlos sanırım9 snedir real 'de hali ve hamit gencliinde yakaladıkları bu cıkısı nie turkiye ye gelerek geri aadım atsın cisse ve morients ikisi de yeni takmda ve ilk onbir de harika performans gosterio morientes..anlatmak istdiim bu mesela dusun simdi fener'in alex'i satması gibi dusun alex fener için onemli bi oyuncu ok anladın mı?.
    abi senin dediğine katılıyorum zaten Türkiye ye gelen yıldızlar genelde bu şekilde geliyorlar.ya takımıyla sorunu var yada hocasıyla falan.istisnalarda olsa bu genelde böyle.bence de sezon sonunda takımından ayrılmak isteyen biri gelir büyük ihtimal...

bak neron anlatmak istediim su: roberto carlos sanırım 9 senedir real'de ona bişi diemem belki gelşir ama yaslı dienlerde hagi'yi dusunsunler ama geri kalan isimler hayatta olmaz neden mi??nedeni su:halil ve hamit gencliin basarılı cagında mnie turkiye ye donerek geri adım atsınlar cisse ve morientes muthis bi performans ciziolar...sey gibi dusun alex fnerden ayrılıo onun gibi dusun deerli ve ise yarayan oyuncu zor satılır we bnlar parayal halladilcek iş diil tabii para da onemli ama yine bi ornek hagi'yi dusunun..yani dmek istdiim bnce bu transferlerin hiç biri olmz fotomac yine sallamıs...gecen gun totti falan diolardı zaten gallardo falan diolardı cok sallıolar...
    -

Nesil
    2005
    Yer
    Evden

Cisse Liverpool'da mutsuz ve oynatılmıyo.Bu oyuncuya para basıldığı zaman seve seve gelir.Gelmemesi için hiç bi neden yok.Hem arkadaşı ve vatandaşı Anelka biz de onla oynamıyo çoğu yıldız oyuncu ister hem de parası tıkır tıkır verilince niye oynamasın FB'de.

bu arada pardon bnm pc'de msj gitmemis gibi gozuktu bi tane daha aynı msjdan cektm..
    -

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

ya abi bu böyle devam etmez işte benim anlatmak istediğim de bu..iyi o zaman bi 50 yıl daha hiç ii oyuncu gelmicek türkiyeye nasıl olsa deyip bunları bi kenara atalım, almaya bile çalışmayalım...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by b@tu
    Cisse Liverpool'da mutsuz ve oynatılmıyo.Bu oyuncuya para basıldığı zaman seve seve gelir.Gelmemesi için hiç bi neden yok.Hem arkadaşı ve vatandaşı Anelka biz de onla oynamıyo çoğu yıldız oyuncu ister hem de parası tıkır tıkır verilince niye oynamasın FB'de.
    Katılıyorum..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

fenerbahce cisse'ye wercei parayı(misal)turk weya yabancı genc oyuncculara alsın.
    -

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

fenerbahce cisse'ye wercei parayı(misal)turk weya yabancı genc oyuncculara alsın.
    Ama önemli olan oyuncuların fenere katkısı.."2007 de başarı" diye bas bas bağırıyo aziz amca
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Evden

Abi bi yıldız vardır hem size kupalarda yardımcı olur hem de forma satımı vs.den para kazandırır(bakınız Anelka markalı giysi vb. şeyler Fenerium'da kapış kapış satılıyo) bi de genç oyuncular vardır.FB'nin amacı öncelikle yıldız ve tecrübeli oyuncu almak.Çünkü artık amacımız Avrupa.Ama bu arada genç yetenekler alınıp Paf'a eklenmicek mi?Tabi ki de eklencek.Zaten CL'de Paf'tan oyuncu zorunluluğu var.Zaten genç yetenek almayan bi takımın geleceği yoktur bence.

fener zaten hep bole yapıo..nası diim hazıra konmak gibi bişi bu genc alıp yetistir4bilecek kapasitesi olan bi takım ama o bska takımlar yıldızlastırdıı kisileri alıp ole transfer yapıo ama her ulkeye manager gomnderip ouyuncu aratıp genc yetenek bulup yetstirse fb'ye daa da katkı saglar..
    -

abi şimdi senin milyon dolarların olsa,3 büyük klüpten biri olsan ve avrupada az çok biliniyosan ve cl ye katılıyosan avrupa çapında kaliteli oyuncular yerine neden yerli oyuncular alıp onları yetiştirmekle uğraşasın.sistem olarak genç oyuncular anadolu kulüplerinde kendilerini gösterirler ve büyük takımlara giderler.anadolu takımlarının misyonu Türkiye'ye oyuncu yetiştirmek,3 büyük takımınki ise avrupa çapında birşekilde biryerlere gelmek.bunun içinde kaiteli oyuncular şart...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

fener zaten hep bole yapıo..nası diim hazıra konmak gibi bişi bu genc alıp yetistir4bilecek kapasitesi olan bi takım ama o bska takımlar yıldızlastırdıı kisileri alıp ole transfer yapıo ama her ulkeye manager gomnderip ouyuncu aratıp genc yetenek bulup yetstirse fb'ye daa da katkı saglar..
    O zaman Dünya devleri hep hazıra konuyo...Hata mı bu?? Bu futbol abi..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Evden

Ama Demin de söylediğim gibi FB Avrupa'ya açılmak istediği için öncelikli olarak belli tecrübesi olan yıldız oyuncuları alıyo.Bunun hazıra konmakla alakası yok.O zaman çoğu büyük klüp hazıra kondu ve CL'de başarılı.Futbolda yıldız oyuncun yoksa belli bi noktadan sonra zorlanırsın.Buna hazıra konmak dense hiç bi yıldız oyuncu transfer edilmez hep aynı takımda kalırdı.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri