Photoshop mu o

)
O oyuncuların tamamı alınsın, Şükrü Saraçoğlu Stadı'na yatak atar, orada yaşarım bundan sonra
Fotomaç'tan daha fazlasını beklerim, Ronaldinho ile Zidane de gelmeliydi aynı anda.
Yalnız Roberto Carlos büyük ihtimal sezon sonu Real Madrid'den ayrılıyor ve R.Madrid yerine Ashley Cole'u istiyor.Katar'dan kendisine yanlış hatırlamıyorsam yıllık 8 Milyon Euro'luk teklif gelmiş.Roberto Carlos'un kabul edeceğini pek sanmıyorum, ülkesine bile dönebilir belki ama bu şartlarda cazip bir telif yaparsa Fenerbahçe, Ş.L.'nin de etkisi ile yeni bir hava değişimi için gelebilir.
Cisse alınmayacak oyuncu değil ama Marsilya da çok istiyor.Bonservis bedeli doğal olarak yükselecektir.
Morientes hayal

Hayali de geçtim Liverpool bırakmaz, ilk 11 oynuyor zaten.
Halil de seneye büyük ihtimal Shalke 04'e transfer oluyor.Hamit'i bırakacaklarını da pek zannetmiyorum, çok yüksek bedel isterler şu an ama kadroda istenmediği dönem gelirse o zaman transferi düşünülebilir.
Nihat transferinde hiçbir şey belli değil.Beklemek gerekir..
Dip not: Fenerbahçe'liyim ama objektifimdir.Bu yazdıkları oyuncuları tamamını transfer ederseniz ortalama 40-45 Milyon Euro harcamanız gerekir.Çok ilginç olmuş, Photoshop bu resmen

))