1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Transfer Bölümü

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Transfer Bölümü

futbol bölümünde sadece transferler için bölüm açılmış bu bölüme sabit başlıklar yerine tarnsferler için konu olarak açsak olurmu sadece 4 sabit başlık yerine bölüm açılmamıştır heralde

Nesil
    2003

Eger ayni transfer ile ilgili ard arda cikan haberler icin yeni konular acilmayacaksa bence bu cozum mantikli olur.

Ayrica basliklar icin belli bir sistem getirilebilir. Ornegin Fenerbahce'nin Roberto Carlos transferi ile ilgili bir konu acildiginda [Fenerbahce] Roberto Carlos basligi altinda Roberto Carlos'un Fenerbahce'ye transferi ile ilgili cikan her turlu haber yazilabilir.

Tabii boyle bir sistemi getirmek icin uyelerimizin bu agdaba uymasi gereklidir. Konu acmadan once mevcut konu olup olmadigini arastirmasi gerekir. Yoksa modlarimiz butun gunlerini yanlis yere acilmis veya tekrar tekrar acilmis ayni konulari tasimak icin harcarlar. Buna zaman harcamak yerine FM ile ilgili makaleler yazmalari, bilgi paylasmalari, soru cevaplamalari vs. eminim ki forum ahalisi icin cok daha yararli olacaktir.

Yani yapilmasina yapilir ama biraz da uyelerin ne kadar isbirlikci olduguna bagli.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

evet herkes aynı transfer için konu açmasza bu iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bunun çözüm olacağını düşünmüyorum çünkü basınımızın sayesinde hele hele bu günlerde her takım için en az 20-30 tane oyuncu ismi ön plana çıkacak.Bu da oldukça fazla konu demek.Ama sakıncası yoksa olabilir tabii.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

şimdi ne yapacağız açabilirmiyiz

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

artık bu transfer bölümüne her transfer için ayrı konu açabilirmiyiz avrupa takımları transferleri için bile ayrı konular açıyoruz ancak kendi ligimizin transferini 4 konuda paylaşıyoruz hep

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence bu sistem iyi...
    So what?
    Saike

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    artık bu transfer bölümüne her transfer için ayrı konu açabilirmiyiz avrupa takımları transferleri için bile ayrı konular açıyoruz ancak kendi ligimizin transferini 4 konuda paylaşıyoruz hep

Çünkü hergün gazetelerin uydurduğu 20 çeşit haber çıkıyor.avrupa takımları için genelde bitmiş transferler tartışılıyor.

ya ben size bisey sorcam ben besiktasla oynuyom ama bana yabanci kimse gelmiyo turliyede oynayanlar haric

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

o zaman kesinleşen transferlere ayrı bir konu açmalıyız diye düşünüyorum

Mesaj Yetkileri