Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 136 sonuç

Konu: Euro 08 C Grubu | Bosna Hersek - Türkiye

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Euro 08 C Grubu | Bosna Hersek - Türkiye

Arkadaşlar maç hakkındaki yorumlarımızı burada paylaşalım

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Rahat kazanacağımızı düşnmüyorum.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cok zor olucak.Bosna hersekin son sansi.Umarim kazaniriz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Zor olacak kazanırsak çok büyük avantaj yakalarız.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Rahat yeneriz bence..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Beraberlik gibi duruyor ama Yunanistan'a deplasmanda oynayan takım ruhu olursa çok rahat kazanırız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bencede çok zor olcak kazanırsak finalleri garantileriz ama bana beraberlik daha yakın ihtimal gibi geliyor ...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bu maçıda alırsak grubptan çıktık demektir

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar yok su ilk onbir ciksin yok su oynasin gibi yorumlar yapmassak iyi olur sonra herkez hayal ettigi ilk onbiri yaziyor buraya terim cikaracagi ilk onbiri bilir cunku bosna kadrosunda norvec macina gore butun oyuncular farkli imi cok zor bir mac olacak 3 ihtimalli bir mac

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Zor mac olacak umarim mutlu ayrilan galibiyet alan biz oluruz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Çok rahat aLabiLiriz eğer gerçek takım oyunu ve ruhumuzu ortaya koyarsak.Bosna bizim ayarımızıda değiL.Elimize geLen şansı da tepmek istemiyorsak asLanLar gibi oynayarak kazanmamız gerek.Rakibimiz bizim bosna değiL.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Almamız Lazım bu maçı.Kazanırsak EURO 2008 kapılarını aralamış oluruz bence..

bu maçı alalım gruotan çıkma yolunda büyük bi adım atmış olacağız

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Boşnakların ev performansı çok iyidir o yüzden maç çok zor geçecek Türkiye için..

Nesil
    2006

Terim dün dedi: "Bosna'nın son şansı, bütün kozlarını bize karşı oynayacaklar." Bu cümle her şeyi anlatıyor. Grubumuzda ki en zor maçlardan birisi. Eğer alırsak büyük ihtimalle gitmeyi sayısal olmasada garantileyeceğiz. Bu maça asılıp mutlaka kazanmalıyız. Maç çok zor geçecek.

Çok zor maç ama bu maçı kazanacamıza inanıyorum... İnş... bu maçı kazanıp Finallere bir adım daha yaklaşıcaz... Bosna revizyon edilmiş bir kadroyla oynuyor... İyi bir takım keyfli bir maç olucak...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Tümer: Rehavet olmazAvrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçında 2 Haziran Cumartesi günü deplasmanda Bosna Hersek ile karşılaşacak A Milli Takım'da, tecrübeli futbolcu Tümer Metin, lig sonu rehavetine kapılmayacaklarını söyledi.

Milli futbolcu Tümer Metin, ay-yıldızlı formanın ağırlığı, yaşanan duygu yoğunluğu ve hedefteki 3 puan açısından, Bosna Hersek maçında lig sonu rehavetinden etkilenmeyeceklerini düşündüğünü kaydetti.

Ligin bitimine 2 hafta kala belirlenen şampiyonluğun ve son iki haftanın getirdiği rehavetin ligdeki bütün oyunculara olduğu gibi kendisine de yansımış olabileceğine işaret eden milli futbolcu, ''Ama milli takım kampı, forması ve bu atmosfer çok farklı. Kampa katıldığımız dakikadan itibaren artık daha fazla yoğunlaştığımız, dış etkenlerden sıyrılıp sadece burayı düşündüğümüz bir atmosfer var. 2-3 gündür hafif bir tempo geçmiş olabilir. Sabah idmanda hocamız artık hafta sonunu daha fazla düşünmemiz gerektiğini söyledi. Çok fazla etki edeceğini düşünmüyorum. Konsantrasyon açısından, milli formanın ağırlığı ve duygu yoğunluğu ile hedefteki 3 puan açısından fazla etkileneceğimizi düşünmüyorum. Genç arkadaşlara, ayakta olduğumuzu ve daha fazla konsantrasyon sağladığımızı göstererek örnek olmaya çalışıyoruz. Kendi adıma, böyle bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum'' dedi.

''OYUNUMUZU KABUL ETTİRİRSEK, İSTEDİĞİMİZİ ALIRIZ''
    Tümer, Bosna Hersek karşısında kendi oyunlarını rakibe kabul ettirebilirlerse istedikleri sonucu alabileceklerine inandığını söyledi.

Rakipleriyle ilgili kasetleri bugünden itibaren izleyeceklerini belirten Tümer, ''Hep şuna inanıyorum. Rakibin ne olduğu, kim olduğu önemli değil. Sizin neler yapabildiğiniz önemli. Kendi oyunumuzu onlara kabul ettirebilirsek, istediğimiz sonucu oradan alabileceğimizi düşünüyorum. Maç saatine kadar mutlaka bütün doneler bize verilecektir'' diye konuştu.

Tümer, Askerlik yükümlülüğünü yerine getirmemiş olması nedeniyle yapılan eleştirilere nasıl baktığı sorusuna, ''Saygı duyuyorum herkese'' yanıtını verdi.

BELÖZOĞLU: YABANCI OYUNCU SINIRLAMASI
    Emre Belözoğlu da, yabancı oyuncunun serbest bırakılmasına karşı olmadığını söyledi.

Türkiye'deki yabancı oyuncu sayısıyla ilgili görüşlerini açıklayan Emre, ''Rekabetin artmasına neden olacaktır. Dünyanın en büyük takımlarında yabancı oyuncu sınırlaması yok. Manchester United, Barcelona gibi takımlarda çok sayıda yabancı oyuncu var. Yabancı oyuncu sayısı sınırlaması olsun istemiyorum. Aynı zamanda ülkemizdeki Türk oyuncuların kalitesine güvenilmesi gerekiyor. Milli takımın başarısı da bunun yansımasıdır'' dedi.

Tecrübeli oyuncu, milli takımın imajının kulüplerden daha önde olduğunu ifade ederek, ''2001'den sonra yurt dışında oynamaya başladım. Başarılı dönemden sonra Avrupa'ya çıkış yaptık. 2002 yılında dünya üçüncüsü olan milli takım gerçekten çok iyiydi. Akabinde iki turnuvayı pas geçen bir milli takım var. Şansız şekilde play-off'ları oynayarak, bu turnuvalara gidemeyen bir milli takım var. Milli takımımızın imajının son dönemlerde Türk kulüplerinin önünde olduğunu düşünüyorum, çünkü milli takımda yeni jenerasyon gerçekten güzel işler yaptı. Bence 2002 Dünya Kupası'ndan sonra sarsılan imajımızı tazelemeye başladık'' diye konuştu.

Sakatlığı nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalmasıyla ilgili soruyu da yanıtlayan milli oyuncu, ''İngiltere ligi Türkiye'den önce bitti. Ciddi bir sakatlık geçirdim. İdmanlara başladım. 3-4 hafta maç oynayamadım. Ciddi anlamda takım idmanı yapmadım. Bu nedenle bir eksiklik olacaktır. Oynayıp oynamayacağıma karar verecek olan teknik direktörümüzdür. Ağrılarım devam ediyor. Ayrıca milli takım farklı bir yer. Hepimizin değer verdiği, herkesin olmak için can attığı bir yer. Buraya gelirken hepimiz özel duygular taşıyoruz. Cezadan dolayı oynamadığım uzun süre zarfında çok sıkıntı yaşadım, ama genelde önüme bakmayı öğrettiler. Öyle de inanıyorum. Geçmişte yaşanan iyiler veya kötüler çok çabuk unutuluyor. Milli takıma hizmet vererek gündeme gelmek istiyorum'' dedi.

18. Default

Kesinlikle kazanmamız gereken bir maç..

Ama çok da kolay olmayacak.

3-1 alacagiz.Ümit´ten gol bekliyorum

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    3-1 alacagiz.Ümit´ten gol bekliyorum
    hangi ümit? ümit karan mı?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ümit özat oLacak haLi yok ya Ama şaka bir yana ben şahsen miLLi takımdan farkLı sonuç bekLiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tümer ve Emre Belözoğlu kadrodan çıkartıldı.. Tüm olumsuzluklara rağmen, millilerimiz bu maçı alacak bence..

Nesil
    2006

Bu maçı çok zor kaznacağız. 1-0 olsun bizim olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerinde 2 Haziran Cumartesi günü deplasmanda Bosna Hersek ile karşılaşacak (A) Milli Takım'da Gökhan Ünal kadrodan çıkartıldı.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, ''Kayserispor'un Beşiktaş'la oynadığı son lig maçında sağ bacak üst adalesinde zedelenme olan Gökhan Ünal, sakatlığının devam etmesi üzerine, Milli Takım sağlık ekibinin yaptığı son kontrollerin ardından kadrodan çıkartıldı'' denildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu maçı alacağız rahat bir skorla.içimden 3-0 geçiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan Ünal kadrodan çıkartıldı
    2008 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerinde 2 Haziran Cumartesi günü deplasmanda Bosna Hersek ile karşılaşacak (A) Milli Takım'da Gökhan Ünal kadrodan çıkartıldı.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, ''Kayserispor'un Beşiktaş'la oynadığı son lig maçında sağ bacak üst adalesinde zedelenme olan Gökhan Ünal, sakatlığının devam etmesi üzerine, Milli Takım sağlık ekibinin yaptığı son kontrollerin ardından kadrodan çıkartıldı'' denildi.

31.05.2007

Kaynak : AA

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

3 tane kiLit adam kadrodan çıkarıLdı.Umarım bu oyuncuLarın yokLuğunu fazLası iLe hissetmeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Avrupa Şampiyonası eleme grubunda Bosna-Hersek ile 2 Haziran'da deplasmanda karşılaşacak A Milli Takım kadrosundan, Emre Belözoğlu ve Tümer Metin sakatlıkları nedeniyle çıkarıldı.

Yapılan açıklamada, milli takım kampına sakat olarak katılan Emre ve Tümer'in, sağlık kurulu tarafından yapılan son kontrollerinin ardından, Bosna-Hersek ve daha sonra Brezilya ile yapılacak özel maça yetişemeyeceklerinin göz önünde bulundurulduğu ve milli takım kadrosundan çıkarıldıkları bildirildi.

Bu arada, milliler, akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde çalıştı. Neşeli geçen antrenmanda, taktik ağırlıklı çalışma yapıldı.

(A) Milli Futbol Takımı, yarın, sabah antrenmanının ardından, Bosna-Hersek maçı için saat 14.00'te Saraybosna'ya gidecek.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Bu sakatlıklar yüzünden işimiz bir hayli zorlaşacak. Umarım Fatih Terim sakatlıklar yerine yeni oyuncuları çağırır kadroya, bildiğim kadarıyla böyle bir yetkisi var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yunanistan macindada oyle diyorduk.Ins. kazaniriz yine

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri