1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Çifte Standart

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Angry Çifte Standart

Bu ne ya TSİ çifte standart yerlerine mi döndü? Seviyesiz giden konuşma vardı orda doğrudur. Ama şu durumda en son seviyedne konuşulmalı bence! Anaya küfür edenler seviyueli biz konuşanlar seviyesiz öyle mi? Hadi bakalım nedvedmania sitede kaldığı sürece ben bu kitlenen konuları açacağım. Buyrun beni banlayın. Anaya küfür edenden daha seviyesiziz ya! Yazma cezası verin hadi bakalım. Küfür etmedik diye mi değerimiz yok bu sitede? O yüzden mi eleştirilerimize özgürce izin verilmiyor? Ben konu kitlendikçe açacağım. Buyrun beni banlayın tam olsun. Sebepsiz yere Anaya küfredenler kalsın biz gidelim zaten. Tam SEVİYE (!) yakalanır böylece !
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haklısın Alican.Destekliyorum seni .

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Benim şahsıma direk küfür eden arkadaştan, bir küfürde burda bekliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Senin şahsına edilmiş. Bizim ANAMIZA. Aradaki farkı bilmem anlayabildin mi?

Ne oluyor arkadaslar bi anlatin yav.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bizde bizim analarımıza küfür eden arkadaşın atılmasını bekliyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Bu konu kapatılsın.Yönetimin haksızlığı vurgulanıyor..

Anamıza avradımıza alenen, apaçık küfrediliyor ve bu cezasız kalıyor. Cezalandırılıyor ama geri alınıyor. Anlamak mümkün değil...

Eğer şahsa küfür olsaydı, mesela bana, ben affederdim, zira olabilir, normal derim, bir şans daha veririm.

Ama anaya, en kutsal varlığa, canımızı düşünmeden vereceğimiz kişiye küfre asla tahammül edemem.

Hiç kavga etmeyen insan, annesine küfür edildiğinde tekme tokat girişir. Lütfen anlayın bizi. Bu küfür sıradan küfür değil.

Fenerbahçe'ye küfür etse eyvallah, futbolcuya küfür etse eyvallah, bana küfür etse eyvallah, ama anneye edilen küfür AFFEDİLEMEZ!

Benim abim sinir haliyle bana küfür etse, anneme küfür etse, abim demem tekme tokat girişirim, kendimi tutamam.

ANNEYE KÜFÜR EDİLMEZ, BUNU BU YAŞINA KADAR ÖĞRENEMEDİYSE GİDİP ÖĞRENSİN!

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Afedersiniz ama konu neydi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben de Cihan'ı destekliyordum da yanlış yaptığını geç bile olsa anladım.

Af çıkarılmış; iyi, güzel, hoş...
    Ama bu tür durumlarda üye foruma geri gelemeyecekmiş.

- Forumlarımızda bulunan bir üyeye karşı hakaret ve/veya küfür eden üyeler af kapsamı dışarısındadır.

Fakat Cihan geriye alındı. O da küfür etmişti Fenerbahçeli arkadaşlara. Bu olay nasıl oluyor anlamadım?

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Duyduğuma göre Volkan abi e-mail atmış. Özür dilemek için başvur kabul edeyim diye. YAKIŞMIYOR TSİ. ARTIK NASIL GÜVENMEMİZ BEKLENİYOR BU FORUMUN KURALLARINA? NASIL SADIK KALMAMIZ BEKLENİYOR?

Nesil
    2006

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizde anlamıyoruz vallahi.Yöneticilerden açıklama bekliyoruz .

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Afedersiniz ama konu neydi?
    Forum Rehberi, Öeri/Eleştiriler bölümünde kitlenen konuya bak anlarsın. SEVİYESİZİZ'ya (!) kitleniyor konularımız..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Ben de Cihan'ı destekliyordum da yanlış yaptığını geç bile olsa anladım.

Af çıkarılmış; iyi, güzel, hoş...
    Ama bu tür durumlarda üye foruma geri gelemeyecekmiş.

- Forumlarımızda bulunan bir üyeye karşı hakaret ve/veya küfür eden üyeler af kapsamı dışarısındadır.

Fakat Cihan geriye alındı. O da küfür etmişti Fenerbahçeli arkadaşlara. Bu olay nasıl oluyor anlamadım?

ÖNEMLİ HATIRLATMA:
    Atılan veya OKUYUCU Grubuna alınan bir üyenin "Bir üyeye ve/veya kurum & topluluğa alenen ya da dolaylı yoldan küfür ve/veya hakaret etmek" kuralını ihlal etmemek koşulu ile cezasını çektiği, bir daha yapmayacağı anlaşılması durumunda foruma tekrar geri alınma yetkisi Adminlerde bulunmaktadır.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Anamıza avradımıza alenen, apaçık küfrediliyor ve bu cezasız kalıyor. Cezalandırılıyor ama geri alınıyor. Anlamak mümkün değil...

Eğer şahsa küfür olsaydı, mesela bana, ben affederdim, zira olabilir, normal derim, bir şans daha veririm.

Ama anaya, en kutsal varlığa, canımızı düşünmeden vereceğimiz kişiye küfre asla tahammül edemem.

Hiç kavga etmeyen insan, annesine küfür edildiğinde tekme tokat girişir. Lütfen anlayın bizi. Bu küfür sıradan küfür değil.

Fenerbahçe'ye küfür etse eyvallah, futbolcuya küfür etse eyvallah, bana küfür etse eyvallah, ama anneye edilen küfür AFFEDİLEMEZ!

Benim abim sinir haliyle bana küfür etse, anneme küfür etse, abim demem tekme tokat girişirim, kendimi tutamam.

ANNEYE KÜFÜR EDİLMEZ, BUNU BU YAŞINA KADAR ÖĞRENEMEDİYSE GİDİP ÖĞRENSİN!
    Çok iyi özetlemişsin konuyu.Burada bir şahıs geliyor anamıza küfür ediyor siteden atılıyor fakat geri alınıyor.Dediğim gibi bu ağır küfürü eden arkadaş çevresinden duyduklarını marifet sanıyor.Ana bacı küfür edince iş mi yapmış oluyorsun,adammı oluyorsun.Eğer böyle adam olunuyorsa Ben Adam değilim.! Herşeyim,gerektiğinde canımı verebileceğim anneme küfür ediliyorsa bu kişi affedilemez!!

Nesil
    2006

Bu küfürün anlamını en çok ben bilirim. Benim kutsal annem öldü. O yüzden acısını daha derinden hissediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Ya boş konuşuyoruz. Biz aciziz, seviyesiz, her yerde tartışma çıkaranız, sivri dilliyiz, anaya bacıya saygımız yok ya sözümüz geçmez elbet. Ama BEN ATILANA KADAR BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAM haberiniz ola. Atılamam da uzun sürmez zaten. Küfür etmedim ya çabuk atılırım. Keşke küfür etseydi. Önce atılır sonra alınırdım o zaman.

Arkadaslar Cihan bu durumda haksiz,ama Adminler geri cagiriyor ve aciklama veriyorsa biz ne diyebiliriz ki?

Ayrica serefsiz,adam degilsin gibi laflar da dolasmis.Simdi biz cikip sen nasil benim serefime lan atiyon,ben serefime cok bagli biriyim diye forumu ayaga kaldirsa ne olacak?

Tamam haklisiniz da olaya bir de bu yönden bakin.Adminler geri aliyor,ne kadar itiraz etsek karar degismeyecek.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Cihan´i falan savundugumu düsünmeyin sakin,ama Adminler geri aliyorsa itirazimiz gecersiz sayilir malesef...

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Değişmezsede çekerim giderim.Böyle bir yerde işim yoktur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer Nedvedmania siteye alınırsa bu siteye hiç girmem.Ara sıra girerim.Biri gelsin ordan annemize küfür etsin.Sonra affedilsin.Oh ne ala?Başka ne yapalım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Adminler atarken anket açtı çoğunlukta atılmasını istedi ve attılar.Bu bizim sayemizde oldu.Geri attırmasını da biliriz

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Arkadaslar Cihan bu durumda haksiz,ama Adminler geri cagiriyor ve aciklama veriyorsa biz ne diyebiliriz ki?

Ayrica serefsiz,adam degilsin gibi laflar da dolasmis.Simdi biz cikip sen nasil benim serefime lan atiyon,ben serefime cok bagli biriyim diye forumu ayaga kaldirsa ne olacak?
    Ya adminler açıklama veriyor ise ve onun forumda olmasını istiyor ise beni atsınlar ! Ben böyle acizlerin, böyle anaya küfür edecek kadar seviyesizlerin bulunduğu ortamda bulunamam. Kendime yakıştıramam. Benim anam bacım böyle küçük ve aciz ve pis ağızlarda kirlenemez!

altavista Misafir

Adminin karaıdır sonuçta...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Adminler atarken anket açtı çoğunlukta atılmasını istedi ve attılar.Bu bizim sayemizde oldu.Geri attırmasını da biliriz
    En doğru cevabı Aygün verdi.Helal olsun

Arkadaslar bakin hepiniz haklisiniz,ama Cihan bunu bilerek yaptigini söylemiyor.Anaya küfür olsa koyarmi hic?Kendi akrabalarindan fbli yokmudur?Belki daha baska bir sekilde duymustur.Hem öyle olmasa cikip her tarafta özür dilemezdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Arkadaslar bakin hepiniz haklisiniz,ama Cihan bunu bilerek yaptigini söylemiyor.Anaya küfür olsa koyarmi hic?Kendi akrabalarindan fbli yokmudur?Belki daha baska bir sekilde duymustur.Hem öyle olmasa cikip her tarafta özür dilemezdi.
    Yayerim özürünü! Ben gelip burda söveyim sonra özür dileyip çıkayım işin içinden!

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

yeter. başka forumlarda yönetici olup orada gül gibi geçinenler, buraya gelince birden coşuyor. tamam gereken yapılacak. ama burada birşey olduğunda bunu avantaj bilip burayı gaza getirenleri de boş geçmeyeceğiz. onu da söyleyeyim.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by senderson View Post
    Değişmezsede çekerim giderim.Böyle bir yerde işim yoktur..
    Biz seni defalarca atacak raddeye gelmişken hep sitede tuttuk, nedved tekrar çıkarıldı ama buyur tutan bulunmuyor seni.

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Yayerim özürünü! Ben gelip burda söveyim sonra özür dileyip çıkayım işin içinden!
    Şimdi sen bilir misin bilmiyorum ama bir suç işleyen o suçu işledi diye toplumdan soyutlanır islah edilmezse, itilir kakılırsa suç işlemeye devam eder.

Ayrıca Cihan'ı uzun zamandan beri tanıyoruz. Küfür içeren o kısaltmayı bilerek ve isteyerek oraya yazmadığına da eminiz ama siz çok tepki gösterince siteden atmak zorunda kaldık.

Devlet bile hırsıza, tecavüzcüye, katile af çıkarırken biz niye "yaşı dolayısı ile yaptığı yanlışlıktan pişman olan" bir kişiyi geri almayalım. Yaptığı şeyin ne kadar büyük bir olay olduğunu tepkileri görünce anladı zaten, utandı, sıkıldı, durumun vahametinin farkına vardı. Bu bile bir öğretidir, hayatı gösteriştir. O, yaptığı şeyin sadece bir slogan olduğunu düşündü. Bizim için de çok ağırdı ama sonuçta Cihan bunun ağırlık derecesini ölçemedi. Niyet kötü değildi fakat yaptı bir yanlışlık cezasını çekti...

Herneyse siz böyle davranmaya devam edin, ben burada fazladan kalanları, huzursuzluk yaratanları ve bu halde bizim insiyatifimizle kalanları zaten biliyorum. Bundan sonra kendilerine taviz verilmeyecek ve kendilerini forumda tutmak için özel çaba sarfetmeyeceğiz.

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Bir dostum vardı, yılların dostu: 15 yıllık bir dostum. Vefat etti. Birgün diğer bir dostum kız arkadaşından evlenmeyi düşündüğü kişiden ayrıldı, çok sevdiği birisinden.

Vefat eden arkadaşımızın kabri başına gidip elimizi açtığımızda ağzından şu cümleler döküldü:

Meteciğim, keşke bu genç yaşında ölmemiş olsan keşke Allah sana bir şans daha verse, dönsen hayata doya doya yaşasan ama insanlar bile birbirlerine bir şans vermiyorken Allah niye bize bir şans versinki...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Mesaj Yetkileri